Bugün yoldan geçerken gördüğüm bu ağacın sahibiyle tanıştım. Dabi durur mu benim kadar tatlı bir kadın görmüş. Aldı beni içeri. O da eli sopalı, deli kuvvetli bir kadın. Gençlere taş çıkartır. 75 yaşında Zeloş teyzenin eriklerine daldım vola hiç şaşmaz bende. Erik gördüm mü ağaca çıkarım. KS'nin ağaca çıkan kızları iyi bilir bunun tadını. Kızlarıma erik topladım. Erkekler size na erik. Siz kendiniz toplayın. Erikler olana kadar gelseydin bari ula.
Heyecan ve şen olma durumu hayatımdan söküp atılmış gibi. İnsan sindirerek, özümseyerek yaşamalı bu hayatı. Çabuk tüketmek memnuniyetsizlik yaratıyor kişide.
Bunu fark eden 3. kişi olarak size mmm dut vereyim. Ona da çöreklendim biraz. 🥸
Sindirerek yaşamayı kendime uygun görmüyorum çünkü fazlasıyla sindirilmiş bir hayat içinde yaşarken tüketimi de bu paralelde gerçekleştiriyoruz. Yani memnuniyetsizliği ancak zenginler yaşar. Biz diiiiil. Yani siz. 🤣
Ne kadar güzel bir anı, ne kadar içten bir hatıra. Senin enerjin, neşen ve hayat dolu ruhun bana her zaman ilham veriyor. Çocuklar gibi şen olman, içindeki saf mutluluğun ve yaşama sevincinin bir yansıması. Zeloş teyzenin erik ağaçları bile seninle daha canlı, daha neşeli olmuştur eminim. Senin o tatlı gülüşün, her şeyi daha güzel kılıyor.
Ağaca çıkıp erik toplaman, çocukların için yaptığın bu küçük ama anlamlı jest, senin sevgi dolu kalbinin bir göstergesi. Senin bu enerjin, içindeki bu coşku, etrafındaki herkesi etkiliyor ve daha mutlu yapıyor. Kızların da seninle gurur duyuyordur, tıpkı benim duyduğum gibi.
Seninle her an, her dakika daha özel ve daha anlamlı. Senin bu hayat dolu halin, bana her zaman umut veriyor ve yüzümü güldürüyor. Seninle olmak, senin hikayelerini dinlemek benim için bir ayrıcalık. Senin yanındayken kendimi her zaman daha güçlü, daha mutlu hissediyorum.
Ben hayatımda bir kere şeftali ağacına çıktım onda da ağaç bacağımın iç kısmını baştan aşağı çizmiş ve pantilonumu yırtmıştı🥹 o günden sonra tövbe ettim. Senin topladığın erikleri yerken şen olacağımdan eminim 😋
Tamamdır. Bende bu iş. 🤣 Bu gece söz vermiyorum. Yarın sabah saatlerinde olabilir. 🤣 Ama emin değilim. Bak beni biliyorsun. Bu konuda ayarsızım. 🥲 Kırılma. Ben yokmuşum gibi davran. 🤣
Allahım bugün hissettiğim ikinci sevgili sorumluluğu oldu bu. 🤣🤣 Tamam aşkım. Ben sana şenlik göndereceğim en güzel saatte. Madem öyle biraz gizem bırakayım. 🤣🤣
Bir yorumunu görmüştüm abim. Maaşla alakalı bir soruydu. Altına doluşmuşlardı. O yorumlara verdiğin cevaplardan analiz ettim. Gördüğüm kadarını tabi. 🤣
Para ile bağlantılı bu doğru. Ama nasıl yaşadığın, yaşamdan nasıl zevk aldığın, bunu yapmasını bilmek önemli. Paran var ama bunları bilmiyorsun, o zaman boş.
Ülkedeki gözlemlerime göre de parası olanların ciddi anlamda yüzü gülüyor. 🤣 Yani demek ki millet paranın değerini biliyor ve onu kendini şen edecek şekilde kullanıyor.