Aslında oluyolar bız cevap vermedikçe pesımızde koştukça onlar sınır de oluyolar bı de 😂😂 yazık ya hem testesterondan dolayı sınır hastası olmak Zorundalar hem de peşten koşmak zorundalar. Celıskılı bır varlık. Biz ise hem sakın varlıklarız testesterondan dolayı fazla sınırımız yok hem de gelene gıdene hayırı yapıştırıp sınır edıyoruz bızde hıc çelişki yok valla superız kafamız rahat. Erkekler ise her konuda celıskılı. Sınırlenmek konusuydu bu anlattığım mesela. Eyleme gecıp dısının peşınden koşup reddedıldıkce sınır olmak zorunda olan bır varlık 😂
Zevk konusuna gelırsek onda da celıskılı bır varlık bu çünkü hem kadınları sevmeyen kadın dusmanları var aralarında hemde bı kadın gel dese koşa koşa gıderler. Bu da büyük bu çelişki ama ben erkekleri sevmiyosam cagırana gıtmem bızım doğamız çok rahat ve celıskılı değil böyle işte. Sıkıntı onlrda bence.
Ayrıca dıger bır (sosyal ) konu da da çelışkılıler. Mesela manipülatif olan bız kadınlar olarak bilinırız tüm bu anlattıklarıma rağmen suçu bıze atmaya devam ederler. Psikolojilerı de bozuk yanı bızde hıcbır sorun yokken manipülatif olan bız mıyız sımdı onların kafası almyo gerçekten. Aynen manipülatif olan bızız. Şu anlattığım her konudakı çelişkınıze bır bakın. Yaptıkları uymuyo birbirne hiçbir erkeğin ne sınır olmak konusunda mantıklıkar nede zevk ne de sosyal ve psikolojik olarak gerçekleri görmüyorlar testesterondan dolayı gül gıbı kadınları suçlama suç atmaya meyilli bir varlık bu. Kadın cinayetlerı de ondan işte.
Bır sorunum olsa kadın avukat tutarım okadar net.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sinir diye yazsaydın kafa allak bullak olmasaydı kelimeleri toparlamak bana göre değil yaa sende sanki sinir olmuşsun gibi yazmamışsın o yüzden
Kafama göre
Yazan yazar yazmayan yazmaz nedne ugrasayim ki... konusmak isteyen uyan buyurur sohbet kelam eder istemeyense istemez bakmaz...
Çoğu öyle ama reddedılınce en azından verdıgın emeğe üzülür sınır olursun
Beni kaybden kendi kaybeder geçmise takilip kendimj uzup kendi zamanimi çalamam. Bana gelene durust olana bende adim atarim sonuc ne verilirse biraz daha fazla veririm ama uzulmem bitince
Onu bilmiyorum da şu yazdığını okurken sinir hastası oldum
O yüzden yatağa atınca ilk sekste yatağı ve kadını parçalıyorlar. Sırf yazmayıp sinir ettiğiniz için
Bu sızın celıskılı Doğanızdan dolayı sınır tüm kötülüklerın anası işte. Ben mesela çok ıyı herkese veren herkese cevap da veren bır kızdım ama sen gibi düşünen bır erkek yatakta dıger kızlar cevap vermedı dıye parcalıcak bu çok saçma. Sakinlik bizim dogamızda var. Sınır etmek için reddetmiyoruz sız sınır oluyorsunuz o yüzden erkeklerı sevmiyorum bu dedıgım basıma geldı zaten. Aptal erkeklerin genel kadın görüşünü ve kafasında donenlerı bılemıyordum önceden. şu an tıllahı gelse vermem bakmam da.
Asıl soru şu aslında. Sınır olanda mıdır sorun edende mi. Biz niye sınır olup parçalamıyoruz mesela. Ben kendımde sorun görmüyoum melek gıbıydım ama aptal bır erkeğe kurban gıtmektense keşke bılerek reddeden sınır eden bır kadın olsaydım. O kadınların da bır bıldıgı varmıs cunku. Nasıl kadınlar olursa olsun ıyı veya kötü bılerek bılmeyerek sınır eden etmeyen hemen veren vermeyen vs sorun hep erkekte bence sınır olandadır sorun. İğrenç bir cinsiyetsiniz kinlenmek de testesterondan dolayı oluyor zaten. Sen gel dünyada melek gibi yaşa okadar melek ol ki zinayı bıle kırmamak ıcın yap o erkeği sonuç olarak karşımda kadın düşmanı kınlenmıs cartlanmıs curtlanmıs kadınları sevmeyerek karşıma çıkmıs yatağa kadınları sevmeyerek gırmıs bır erkek çıksın karsıma adalet mı bu. Sınırlı varlıksınız işte.
Ben gibi kadın bıle gormemıssındır emınım gözün hep prnlarda olursa tüm kadınlae prndakı gibi olur asıl kadınlar melektır ama. Şuanda ben de mecburen seytanım. Sızın karsınızda şeytan olmak gerekıyo. Sınırlı bır varlıga kibarlık yaramaz. Durumlar buyken kadına böyle davranacaksın dıyen bır cinsiyetsiniz. Asıl erkeğe böyle davranacaksın ulan. Sınırlı varlıga iyi mı davranılır.
Gırgırına yazdım amma içerlenmişsin herşeyi ciddiye alma burada. Yaptığımda ironiydi
Ben hayatı ciddiye alıyorum çünkü bu şekilde cozebılırım hayatı ancak
Güzel. Şu feministlik duygularını biraz azalt sadece