Ya birde dün arkadaş grubumuzdan bir kızla tüm bağları kopardık onun bir arkadaşımızı instagramdan engellemesi, gruptaki attığımız şeylere bakmaması, oyun ve dc gruplarından bile çıkarması sonucu bizde onu çıkardık. Birde onun bir sevgilisi var çocuk tam şam şeytanı böyle hiç güven vermiyor bakın 50 kişi abartmıyorum bu kıza ayrıl o çocuktan olmaz dememize rağmen kocamda kocam diyor ayrıca bu kız iyi bir bölümde, çalışkan onu bile bıraktı. Dün gece en böyle arası samimiyetsiz benim ama gece 3de beni ve o engellediği kızı artı 2 tanede erkeği (birisi yaşlı birisi motor kasklı bir tip) görüntülü aramış ne münasebet bilmiyorum sormadım direkt engelledim anlamıyorum bu ne?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Engelle dolandırıcıdır
engelle ama bu numarayla çocuğun bağlantısı ne normal dolandırıcı numaralarından değil mi jdjd
Bilmiyorum olabilir dedim korktum yani gece 3de 2 erkeğide ekleyip görüntülü aramış
Kanka dolandırıcılar engelle
Kanka açtım sondakini yabancı dil konuşuyordu.
İçimden bu kız hırs edip bizim numaraları sağa sola dağıtmasın dedim korktum yani gece üçte 2 erkekle bizi neden arıyor hala anlam veremiyorum.
Benden sana tavsiye kimseye numaranı verme. Eğer öyle bişey yaptıysa da numaranı dağıtma gibi falan şikayetçi ol
Genelde bu tarz şeyler wp den geliyor numarami nerden buluyorlarsa
Ya zaten bölüm arkadaşımdı 1 yıldır yakındık sınıf grubundan falan zaten bulabilirdi en son işte böyle bir olay oldu o yüzden 5 yakın arkadaştık 4 kişi bu kızı engelledik gecesindede görüntülü aramış tel sessizdeydi görmedim
Görüntülü aramış ama yanında 2 tane tanımadığımız numaralı birisi yaşlı birisi kask profilli (zargana sevgilisi olabilir oda motorcu) kişiyide eklemiş bu iki kişi zaten tekin durmuyor acaba onlar mı verdi dolandırıcılara numaramı ya da yasaklı sitelere bilemedim
Bilmiyorum kanka bişey desem yalan olur ama tehdit gibi bişey sergiledimi?
Açmadım ki hiç ayrıca benle bir sorunu yoktu biz özelden bile konuşamazdık ki son dönemler bizimle takılmıyordu gel film izleyelim dcden diyorduk kocama konuşuyorum diyordu, aşağı in sizin eve yakın olan kafeye geldik diyorduk kocamla buluştum diyordu grupta atılan şeylere aktif olmasına rağmen emoji bile atmıyordu, sadece sevgilisine hediye alıyordu onu seçtiriyordu bize, bir ara iş bulmuş bu kız onu anlattı hepimiz tebrik ettik vs aradan 3-4 gün geçti en yakın arkadaşını gruptaki engellemiş heryerden, diğerimizi bir oyun varmış bilmiyorum oradan engellemiş ve hepimizi yakın arkadaşlardan çıkarmış onu görünce bizim kızlar dedi ki o zaten bizi silmiş bari biz onu silelim dediler sildim akşamına gece 3de bu şeyi yapmış
Ya sevgilisi bunu aldattı o sıra ayrıldı 1-2 ay bizimle yakındı bizde diyorduk ona zaten daha iyisini buluruz ki cidden buluruz çocukta karakter yok, tip yok, iş güç yok bizim kızda yani ona çok ama kız sa lak. Biz sürekli ayrıl ne yapacaksın bak bölümdeki erkekler bile diyordu hemcinslerini savunmaları gerekirken kız yok kocamda kocam diyip duruyordu
Anladım.