Yanlız yemek yiyen kişi yanlız ölürmuş 😕🥺 ne yani şimdi ben Yanlız mı öleceğim ☹️🥺😢😥😓

Yanlız yemek yiyen kişi yanlız ölürmuş 😕🥺 ne yani şimdi ben Yanlız mı öleceğim ☹️🥺😢😥😓

Ben yalnız yiyorum yalnız içiyorum yalnız yaşıyorum yalnız oturup yalnız kalkıyorum yalnız işe gidip yalnız çalışıp yalnız geliyorum servise yalnız biniyorum sokağa tatile yalnız gidiyorum her şeyimi yalnız yapıyorum kısaca benim bu sözü düşünmeme gerek yok ben her türlü yalnız öleceğim
🥺🥺🥺🙁
Bu duygusal emojileri koymayın yahu herkes kendi tercihlerini yaşar yaşam tercihlerden oluşan basamaklardır. Değiştirmekte kişinin elindedir o şekilde kalmasını sağlamakta neyse siz beni boşverin benden cacık olmaz siz böyle şeylere takılmayın güzel şeyler düşünün güzel ilişkiler arkadaşlıklar kurun güzel bir aileniz olsun sevdikleriniz olsun mutlu olun mutlu bir şekilde gülümseyerek bu yaşama veda edin sağlıcakla kalın
Açıklaman için teşekkür ederim 🤗🤗
Hayır tabii ki canım öyle şey mi olur bazen evde yalnız kalıp yemek yediğim zamanlar oluyor üstelik zaten insan mezara da yalnız giriyor
Haklısın 😅😅🤔🤔neden bir anda inanmadım bende bilmiyorum
Resim geçişleri psikolojimi kötü etkilemiş 🤣
😂😂😂😂😂😂😂😂o nasıl oldu yaaa
Mevsim geçişleri diyecektim ya 🙈🙈🙈😂😂
😂😂🤣🤣Olur öyle şeyler 😜😜
En iyi cevap seçimi için teşekkür ederim
Rica ederim
tek gezen tek ölür diye bir söz işittim geçen gün. herkes tek ölmüyor mu? mezarlar tek kişilik değil mi? niye tek kalmaktan bu kadar çok korkuyor insanlar.. kalitesiz ve karaktersiz insanlarla boş vakit geçirmek kendimize saygısızlık değil mi?
Coook haklısın aslında
Cevap
14Cevap
Evet doğru tabi ki de.. ben de sürekli yalnız yemek yerim ve yalnız öleceğim bir gün bundan da adım gibi eminim.
🥹🥹yaaa öyle deme
Onun açıklaması hayatında yalnız insan demek. Kimseye bir iyiliği veya kötülüğü dokunmayan insan demek.
Yaaa gerçekten mj😃😃😃😄
Gerçekten 😄
😇😇😇
Maalesef evet hayatında bir kere bile yalnız yemek yersen yalnız ölürsün. Normalde herkes toplu ölür sadece yalnız yemek yiyenler yalnız ölür
Benim pek zamanım kalmamış o zaman ben bı kaç yıldır full yalnız yiyorum😔
Yok daha neler.. İstesek de istemesek de zaten yalnız öleceğiz..
Bende öyle olacağım o zaman böylece ikimizde yalnız olmamış olacağız bu düşünceye sarıl.😄
Yokk beee saçmalama sadece yemegine ortak et diye birbirlerini söylenir 😁😁
Ben yalnız öleceğim o zaman. 🥲
🥲🥲olmasin
Sen de yalnız ölme. 🥲
😊😊😊güzelim ozmazmqn üzülmek yok😃😃
Elimde değil. 🥹
Yaaa neden ki🥹🥹🥹
Melankolik biriyim. 🥹
🥹🥹ne olduğunu bilmiyorum
Hüzünlü genelde. 🥹
Hee anladım yaa üzülme 🥺
Azrail de olacak korkmaa sjsjsjs