Efenim herkese iyi geceler keyifli geceler ,
Yurtiçi veya yurt dışı farketmeksizin en çok görmek istediğiniz şehir neresidir?
Benim Tokyo :)
Efenim herkese iyi geceler keyifli geceler ,
Yurtiçi veya yurt dışı farketmeksizin en çok görmek istediğiniz şehir neresidir?
Benim Tokyo :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Karadeniz ama sadece gitmek değil orada yaşamak istiyorum
Hangi ilinde acaba bir karadenizli olarak merak ettim
Rize
Güzel seçim ben Ordu'luyum her yaz gidiyorum Karadeniz bir başka
Rizeliyim ben Karadenizli olmak bambaşka bi duygu cidden aşığım başka yerde yapamazdım sanırım
Öyle 👌🏻
@nursls Rizenin neresi efenim?
Ardeşen
Seul, sinop, to-ki-yo🤝
Ooo aynı kafadayız :)
Asya kıtasını mı gezmeyi planlıyorsun?🤧
Japonya , Tayland , Kore , Singapur , Filipinler buraları görmek isterim açıkcası efenim
@taşgibiçocukk ben en çok G. Kore ve Japonya'yı merak ediyorum. Biri kpop hayranlığımdan biri de anime hayranlığımdan.
@s400hastasi sağolun efenim inşallah kendi paramı kazanacak hale ve vakte kaldığım da kendim kendi başıma giderim inşallah.
@onlyteenage K-pop ve anime çok farklı bir kültür :) Bende anime izlerdim çok severdim
Öyle deme bak en son izlediğim animeler arasında oshi no ko var. Aşırı iyiydi ve kpopla da yakından ilişkili.
K-pop bi ara lisedeyken solo performanslardan dinlemiştim ama bir ara tabi sürekli değil o yzüden anime benzerliği ile ilgili yorum yapamayacağım
Ayrıca L hastasıydım :) Hala Aliexpressden almış olduğum çakma Death Note duruyor haha
L'e hasta olmayan yoktur zaten.😂 Hala adamı neden öldürdüler de N'i getirdiler anlamış değilim. Kabullenmiş hiç değilim.
Aaa hiç sormayın çok gıcık olmuştum :( Tam bir rezaletti :D L'nin ölmemesi gerekirdi Kiranın öleceği zaten belliydi eninde sonunda
Hayır zaten her şey ortaya çıkacaktı yani ne diye saçma çok saçma olmuştu. Arka sokaklarda ne zaman reyting kasmak isteseler ve bilinen kadroyu da çıkarmaya cesaret edemediklerinde bir oyuncuyu iki gün oynatıp yalandan öldürüyorlardı ya. Aynı o şekil bir ölüm oldu L'in ki.
Çok güzel anlattın gerçekten güzel bir örnek oldu. Gereksiz bir senaryo yazdılar L'nin ölümünnden sonrası bitmişti benim için ama yinede izlemiştim
5 Kere bitirdim o animeyi :D
Ben hala introsunu dinliyorum arada biliyor musun?😂
hahaha çok iyi gerçekten amaaa
Şeyi biliyor musun aot? En sevdiğim animelerdendir.
Biliyorum elbette :)
Peki yenilerden hangisini biliyorsun? En son bungou stray dogs'u izlemiştim. Birde eczacı diye bir anime çıkmıştı yeşil saçlı kız o ya sen?
Yenilerden pek bilmem açıkcası lisedeyken izlerdim
Haaa şimdi yok izkemiyorsun öyle mi?🫢
Evet sanırım biraz hayal kırıklğına uğradınız :)
Yok yok öyle değil.😂 Yani sık boğaz ettiğimi düşündüm. Zaten izlemeyen birini bu konuyla sıktığımı düşündüm.
Estağfurullah benim için bir keyifti ne demek sohbetiniz güzel :)
Seninde öyle iyi geceler 🤝
iyi geceler efenim saygılar
Son mesajı atıp rahatsız etmemek için hep yorumu beğenirim ama fark ettim ki yorum benimmiş.😂
isterseniz direk takip atın o zaman rahatsız olmam :)
Haha ben rahatsız etmemek için değil incitilmemek için takip ve mesaj benzeri şeyleri atmıyorum.
Peki teşekkür ederim :)
Rica ederim 🤝
Fransa ve Mısır
Güzel seçim keyifli gezmeler dilerim bir gün gidecek olursanız :)
İnşallah 🙂
Bayburt
Sebebi nedir efenim
Türkülere konu olmuş şahane bir şehirimizdir herhalde. Şaka la şaka burayı niye şehir yapmışlar merak ettim sadece
Venedik Tayland Londra Dubai çok var ya
Oooo Tayland güzel bir ülke seçimi benim de hedeflerimden biri açıkcası maaliyet açısından
Tarihi şeyleri merak ediyorsan roma da iyi bi seçenek
Roma biraz vize açısından sıkıntılı efenim. Malum insanlarımız turistlik değil kaçak çalışmaya gittikleri için
Evet bide bali var efsane duruyor ya ülke sayılmaz ada gibi ama çok görkemli fırsatım olsa bütün ülkelere gitmek isterdim
Ben de isterdim her şey maalesef şartlara bakıyor , Avrupa'lı bir genç olarak dünyaya gelmek vardı :)
Paran varsa her şey olur parayla her şey çözülmüyor diyolar ama pek inanasım gelmiyor
Çözülür elbet duygular hariç herşeyi halledebilir diye düşünüyorum ,