Aile & Toplum Moral verecek teselli edecek birileri var mı ama kotu niyetliler uzak dursun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor var mı oyle birileri Güncellemeler+1 yıl yok mu kimse Güncellemeler+1 yıl miyavvv Moral verecek teselli edecek birileri var mı ama kotu niyetliler uzak dursun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonuçu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmazO yüzden en büyük teselli kendinde. Kendinle barış 0 11 Yorumla Soran +1 yıl insanlık ölmüs bir soruma bak biii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl P... Nickli olan sen misn Yorumla Soran +1 yıl hıyar Yorumla Soran +1 yıl hıyard Yorumla Soran +1 yıl Sen tedavi ol ilk önce Yorumla Soran +1 yıl böyle engeller bir engeli kaldırırsin pehhh sen kimsin pehhh 😏😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hav hav havla Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 sidik yarıstırırsin benle 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen cok biliyon herhalde cok havlamıssın Yorumla Soran +1 yıl miyavla sende miyav miyavvv 🐈⬛🐈⬛ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣🤣 Cidden gider misin başımdan lanet olası site gizli yoruma da engellemedi Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. o zaman kendimizden niye verelim, sen de bir şeyler kazanmak için vermelisin 0 9 Yorumla KafamdakiSorular12 +1 yıl Kötüsünüz Yorumla armada +1 yıl @KafamdakiSorular12 hayır değiliz. psikolog bile dert dinleyip çözüm sunarken para talep ediyor. biz para da talep etmiyoruz. enayi değiliz artık Yorumla Soran +1 yıl @armada susss kesss kötü niyetliler uzak dursun dedim zaten Yorumla armada +1 yıl sizin içiniz fesatsa ben ne yapayım. hemen kötüye yordunuz. siz pislik düşünceliler hep böyle. Yorumla Soran +1 yıl Benim derdimi dinlersin teselli verirsin karsılıginda da ben senin derdini dinlerim. teselli verirsin okeyyy Yorumla Soran +1 yıl teselli veririm Yorumla Soran +1 yıl kötü niyetliler uzak dursun Yorumla armada +1 yıl bak düzgün düşününce oluyormuş değil mi? Yorumla Soran +1 yıl ok Yorumla
OneLifeOneLovE Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mevzunu burdan kısaca bahsetmek istersen yaz bi bakayım neymiş 0 0 Yorumla
Yagmurrdamlaları Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl 😂😂bin derdin varsa anca yeter bu kadar gönüllü olması şaşırtıcı 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Azcık bi haklılık payın varsa olur teselli ederim 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sohbet edersen buyur 0 0 Yorumla
KafamdakiSorular12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Konuşalım 0 1 Yorumla KafamdakiSorular12 +1 yıl Ama gizli kullanıcı diyor? Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. ben yokum 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ask mevzu mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sonuçu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz
O yüzden en büyük teselli kendinde. Kendinle barış
insanlık ölmüs bir soruma bak biii
P... Nickli olan sen misn
hıyar
hıyard
Sen tedavi ol ilk önce
böyle engeller bir engeli kaldırırsin pehhh sen kimsin pehhh 😏😏😏
Hav hav havla
😂😂😂 sidik yarıstırırsin benle 😂😂
Sen cok biliyon herhalde cok havlamıssın
miyavla sende miyav miyavvv 🐈⬛🐈⬛
🤣🤣🤣 Cidden gider misin başımdan lanet olası site gizli yoruma da engellemedi
o zaman kendimizden niye verelim, sen de bir şeyler kazanmak için vermelisin
Kötüsünüz
@KafamdakiSorular12 hayır değiliz. psikolog bile dert dinleyip çözüm sunarken para talep ediyor. biz para da talep etmiyoruz. enayi değiliz artık
@armada susss kesss kötü niyetliler uzak dursun dedim zaten
sizin içiniz fesatsa ben ne yapayım. hemen kötüye yordunuz. siz pislik düşünceliler hep böyle.
Benim derdimi dinlersin teselli verirsin karsılıginda da ben senin derdini dinlerim. teselli verirsin okeyyy
teselli veririm
kötü niyetliler uzak dursun
bak düzgün düşününce oluyormuş değil mi?
ok
Mevzuyu açıklamaya yazarsan okuyup ona göre yorumlardık.
Mevzunu burdan kısaca bahsetmek istersen yaz bi bakayım neymiş
😂😂bin derdin varsa anca yeter bu kadar gönüllü olması şaşırtıcı
Azcık bi haklılık payın varsa olur teselli ederim
Ben varım 💛
Kanka sal gitsin kim ne diyorsaa
Sohbet edersen buyur
Konuşalım
Ama gizli kullanıcı diyor?
hakli misin ki
Uzun mu?
Kötü niyetli derken
Daha sonra:(