Arkadaşlar dünden beri şey hissediyorum
Beynim burada bulunduğum anın içindeyim ama değil gibide hissediyorum. Hem olduğum andayım yani mesela o an yemek yiyorsam evet burdayım bu andayım Hemde değil gibiyim bedenim orada değil gibi hissediyorum beyin olarak
Beynim burada bulunduğum anın içindeyim ama değil gibide hissediyorum. Hem olduğum andayım yani mesela o an yemek yiyorsam evet burdayım bu andayım Hemde değil gibiyim bedenim orada değil gibi hissediyorum beyin olarak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
6 ay 3 gun sonra öleceksın. hayatımda 7 kısıye tahmınden bulundum 2 sı zamanı gelmeden öldu. sende lıstedesın
Sen nasıl bir malsın
evet kızabilirsin hepsi kızdı. zaman gösterecek unutma 6 ay 3 gün. gubun dahil.
Panik atağı olan bir insana dediğin şeye bak Allah bin türlü belanı versin
tövbe de sana iyilik yapıyorum.
msaj atıp ta kufur etme sımdı
Sen kimsin ki bunu yazıyorsun şikayet edeceğim seni savcılığa suç duyurusunda bulunacağım
korkma lan korma kafadan salladım ben muneccım mıyım? kafan mı guzel senın peygamberlerde öyle vasıf yoktu ben gıbı bırısınde mı olsun zekasız hfdshf n
Demeyecektin ya özür dilersin ya da işlemleri başlatırım ne kadar ayıp ya derdimizi yazdık yazdığına bak
başlatmazsan adam değilsin. direk özür dile deseydin başım gözüm üstüne dilerdim ama tehdit ederek dediğin için etmezsen adam degılsın hodrı meydan
Dileseydin o zaman ne kandırıyorsun insanları