evlenmeniz saçma geliyor mu? yaş geçti sonuçta.
düğün nişan tanışma derken yaş 37-38 olacak. siz 40 yaşındayken çocuk doğsa yaşlılıkta bakmak zorunda kalacaksınız, çekilmez bence.
yorumlarınız
evlenmeniz saçma geliyor mu? yaş geçti sonuçta.
düğün nişan tanışma derken yaş 37-38 olacak. siz 40 yaşındayken çocuk doğsa yaşlılıkta bakmak zorunda kalacaksınız, çekilmez bence.
yorumlarınız
Nice sağlıklı kadınlar gördüm kırkında bile 30 gibi görünüyorlar yani bu tamamen kişinin bedeni ile alakalı bir durum. Bir doğum uzmanı videosunda ise kadınların 35'inden sonra çocuk yapmasının daha sağlıksız olabileceğini söylüyordu ve sebebini de anlatıyordu lakin benim annem beni 36 yaşında doğurdu ve ben tamamen sağlıklı doğdum.
Yaşım oldu 35 evliliği düşünüyorum tabi beni kabul eden olursa oda. Hadi diyelim ki evlendim şimdi çocuk oldu olacak derken yaş 37 felan bilmiyorum vardır bi hayır, çocuklu birini hayatıma alsam tamam benden olmayan çocuğu da babalık vazifemi sonuna kadar yerine getiririm ama o çocuk ile ilgili sıkıntılar yaşanacaktır elbette, bende kendi canımdan kanımdan bir çocuk isterim ama dul olan kadın ister mi istemez mi orası muamma.
Cevap
11Cevap
Düşünüyorum güzel seven birini bulursam yalnız değil mutluluk veren bir yol arkadaşı ile yürümek istiyorum hayat yolunu.
Her evlenen çocuk yapmak zorunda mı? hele bir de Türkiye’de yaşıyorsanız 40.000 defa düşünmek lazım
evet
Anladım Alisa harikalar Diyarı’nda yaşıyorsunuz siz
kürdistan harikalar diyarındayım
Kürdistan diye bir yer mi varmış ilginç
Şu an o kadını bulsam 2 yıla evlenirim ha çocuk düşünür müyüm sanmıyorum
dul çocuklu bulman lazım o zaman
Ne alaka sjsh
çocuk istemeyen kadın zor bulursun
Yok çok var ilk 3 4 yıl çocuk istemem zaten yaşamak istediğim şeyler var
cuckold musun sende ag
İy s. alak mısın ne alaka be bundan bunu mu anladın cidden dünya turu yapmak istiyorum fghn
Evlilikten önce birini sevmeyi hayal edin aşık olmayı deneyin belki şans sizede güler.
Nie sacma olsun bi erkek için evlenilebilcem bi yaş kız 25 olsa gayet uyumlu
Yaşım 35 evlenmek istemiyorum fb tarzı ilişkiler seviyorum
Evlenmeye gerek yok
çocuk?
Evlenmeyi asla düşünmüyorum akıl kârı iş değil
Hiç öyle bi düşüncem yok gayet iyiyim böyle ben
İsmin n ile başlıyor
yok
Ne peki ismin
Mantıklı
Evlenmem
33um. 35 de halay çekerim düğünüm de