Sürekli yüksek sesle konuşuyorlar ki şu an bile kadim bağıra bağıra konuşuyor gece 2 ye kadar sesleri gürültüleri pata küte bitmiyor orsbya kaç defa dediysem aynı tınlama yok en sonunda katil olacam ailemle yasiyorum evde tek olsam agizlarina edecem gündüzleri TV nin sesini sonuna kadar aciyorjm ama gündüz yapılan gurultuden ne olacak şimdi car car sesleri geliyor tabi ben gece ses edemiyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Komşuluğun da bku çıktı maalesef dönemin sözde komşularının da or*spudan bir farkı yok. Güzellikle neyi "yapma" diye rica edersen onu inadına daha fazla yapar. Her seferinde gider uyarırsın hiç haberi yokmuş gibi "Aaa! pardon" der.
Aynen öyle geçen sene çıktım tamam falan dedi misafirleriyle gece 12 de sesleri geliyordu iste misafir var da falan dedi ama hep öyleler sürekli bağırarak konuşuyorlar geçen hafta yine çıktım bir dah kapıma gelme senin için cocugumu dışarı mı atacam falan dedi kızı boşanmış torunu var koşup duruyor yukar da. Bizim de torun var altta d kimse olmamasina rağmen kosturmuyoruz amma bunlar tersine edepsizlik diz boyu kavga gürültü oğlu bile cama cikiyor telin sesini hoporlere alıp sevgilisi ile konuşuyor sabahın köründe ben de cam açık uyudugum için sesi geliyor hep
Allah sabır versin... Aklı ve imkanı olan bence bu devirde toplu yapılaşmada sürekli başkasının b*kunu çekmek yerine kendi arsasında kendi gecekondusunda yaşasın daha iyi. İlk fırsatta bunu yaparım şahsen👍
3 sene oldu apartmana taşınalı lanet olasicalardan başka bi mikrop yok apartmanda bi tek bunlar böyle görgüsüz
Aynılarından bizim üst katta da var. Son ses tv açmışlar bıdır bıdır sesleri geliyor
Dilleri kopasicalar
Polise git
Ailemle yasiyorum diyorum onlar bir şey deme boş ver diyor ama hep benim odanın ustundelwr
Savcılığa gider şikayet edersin kulağını çeker
Ailem izin vermz geçen hafta çıktım yukarı sesiniz geliyor cocugunda falan dedim kızı boşanmış çocuğunu alıp gelmiş falan diyor ki senin için cocugumu mu atıyım komşuyz surda nolmus grultu yapiyorsak falan diye ama 3 sene oldu taşınalı hep böyle yüksek sesle konuşuyorlar geceleri uyumuyorlar geçen sene yine çıkmıştım bir de diyor ki bi daha gelme kapıma orsb. Zaten apartmanda kimse sevmiyor kimse ile iletisimo komsulugu yok kaltagn
Evine hamam böceği yumurtası koy kapısının önüne kendi evinede haşere ilacı sık onlarla uğraşsınlar
Apartmana yayılır öyle de zaten karınca dolu hep
Senin dairene girmez ilaçlarsan
Apt. Girişinde pano oluyor ya oraya yazı yazacam gündüz. Sen e ne yazayım aklımda bir şey var ama
Yazıyla lafla yola gelecek insanlar değil ki
Değiller maalesef nir de beni de kaale almıyorlar şimdi geçen sene gittim 1 ay sessizlestiler şimdi gittim tersledi hemen kaltk bir de kızı de kocadan gelmiş geçen gün damadı gelmiş kapıya onla kavga etmiş üstüne Bn de gidince bana da hırslandi aha şimdi bile dolabin kapagini güm diye kapatiyor vura vura geziyor tabi kızı oğlu falanda var ailecek boyleler
Apartman içerisinde gece uyku saatleri içerisinde gece 11 den sonra yüksek sesle konuşulmaz çevre komşuları rahatsız edecek şekilde yürünmez yerlere güm diye bir şeyler atılmaz gurultu yapmamaya calisilir ! Lütfen apartman görgü kurallarına göre yaşayalım (gorgusuzlugun alemi yok) / bunu yazsam
Ev sahibiyse işin zor değilse ev sahibiyle görüş
Ev sahibi
Böyle davarlar ev sahibi oluyor ya tiksinç
Bi tane daha evleri var müstakil amma burada duruyor pislikler kimse ile komşuluk ilişkileri yok geçende cenaze vardı bina d karşı komsusun soruyor kim öldü diye pisliğin birisi bir de sivasli buraya taşındık apt dan birisi apt dakilwri tanitirken ustunuzdekilerin kimse ile alakası yok gelip gitmezler falN dediydi karşı komşusu bile sevmiyor kariyi evine ev görmeye gitmiş komşuları çay mı içersiniz kahve mi demiş insan bi hazırlık yapar bir de 24 daire var ama bunlar gibi mikrobu bi tane daha yok bir de bizim gelinin uzaktan akrabası kocası enistemin iş arkadaşı
Uzun uzun yazıyorum ama sinirliyim gerçekten bir de durup durup güm diye ses yapıyorlar
Site yönetimine söyledinmi bu durumu bunlar nasıl insan harbiden
Apartman yöneticisi var tek bina zaten 24 daireyz toplam o adam da napabilir bilmiyorum ki kendinden bi haber sadece aidat toplarken görüyorum ama ona da söyleyeceğim tabi onu da kaale alırlar mı bilmiyorum
Tabiki alırlar ben gene neler yapılır düşünüp yazarım bende uyuz oldum o tiplere
Teşekkür ederim valla az da olsa sinirimi attım yazdım ya sana yoksa ikidebir ayagimla duvara vuruyorum ama olan ayağıma olacak gibi. Birde panoya yazı d yazacağım ne yazmaliyim bu konu da da düşünürsen çok iyi olur
Panoyu geç ama senin sinirlerini az da olsabyatıştırdıysam benim için küçük bi onur olur 😃
Niye ki yani oraya yazsam acaba kim bu görgüsüz diye diğer komşular sorgular hemde kendilerini panoda görünce biraz içleri tuhaf olur belki dkdjd bir de 2 hafta önce bunların yukarıdan baksırı bizim balkon teline düşmüş sabahın 10nunda basıyor zile ben 2 3 kez çalınca kalktım baktım delikten bu orsp. Dedim kesin tele bir şey düştü ondan geldi yoksa niye gelsin baktım hakkeitan de telde pislik kıyafetleri var hiç açmadım kapiyo en az 10 kez bastı zile insan 2 3 kz basar açan yoksa gider görgüsüz bastı da bastı bende hiç açmadım 1 saat sonra baktım tele baksiri yoksa herhalde düşürdü bir şekilde yukarıdan
Bence onları o evden uzaklaştıracak nedenler lazım ki taşınsınlar ya da evlerini satsınlar
Komşuya demiş oğlan evlenince oğlan bu evde duracak bizde müstakil eve gideceğiz diye ama oğlu ne zaman evlenir bilmiyorum bu zaten durmadan gelir oğlu evlense de oğlu da aynı halt
Mikrop bunlar kurtulamıyosun ölmüyor mutasyona uğruyor
Maalesef
Ben onları çıkarmanın bi yolunu bulurum bendeki zeka bu sorunu çözer dert etme
İnşallah aksjshs