Sevgilim Kürt ve Türkçe bilmediği için ailem istemiyor, kesinlikle istemiyorlar ne yapmalıyım?

Arkadaşlar önce su şekilde anlatayım, ben 6 senedir İngilteredeyim, 7 aydır sevgilim var çıkıyoruz ve kendisi Kürt, Türkçe bilmiyor, kendi ailesi de Irak’da. Biz onunla İngilizce konuşuyoruz. Geçen bir düğüne gittik burada, turk bir arkadasim evlendi Kürt sevgilisi vardı, neyse işte, erkek tarafından herkes geldi baya dopdoluydu salon tabiki de Türkler vardı. Annem de babam da iki de bir de aman Allah korusun Allah göstermesin, kızımızı Kürtlere vereceksek olelim falan diyorlar, yok neymiş giyimleri aynı pkkli gibiymiş, bize düşmanmış onlar falan filan, zaten birsey soylemeye kalksam babam öyle bir kötülüyor ki onları anlatamam ya çok moralim bozuluyor. Ya arkadaşım herkesin giyimi geleneğine göreneğine göre tabiki farklıdır, giyimleri pkkli oldukları anlamına gelmiyor. Ne dediysem ne yaptıysam akıllarındaki şu igenc düşünceyi değiştiremiyorum, kesinlikle sıcak bakmıyorlar. Babam diyor ki, İngiliz’e bile razıyım ama Kürde asla diyor. Fakat biz birbirimizi çok seviyoruz, onun ailesini de biliyorum ve asla kötü insanlar değiller, 5 parmağın 5i de bir değil, fakat bizimkilerin düşünceleri hepsi aynı. Daha bizim için zaten çok erken ama ilerde bu durumu onlara nasıl açıklarım nasi söylerim inanın bilmiyorum, zaten ailem yüzünden sevgilimden 2 kere ayrılmak zorunda kalmıştım ama bir daha asla aynı hatayı yapmam, lütfen sizin düşünceleriniz neler paylaşır mısınız

Sevgilim Kürt ve Türkçe bilmediği için ailem istemiyor, kesinlikle istemiyorlar ne yapmalıyım?