Gelse dese "böyle giyinme, tarzını değiştir; yoksa oğlum veya kızım senden sogur" ne tepki verirdiniz?

Gelse dese "böyle giyinme, tarzını değiştir; yoksa oğlum veya kızım senden sogur" ne tepki verirdiniz?

Biraz da üsluba bağlı bu durum. Ama evlenmeden önce zaten tarzımı görüp bilmiştir. O zaman tek kelime etmeyip, evlenince aklına gelmesi itici olurdu ve karıştırtmazdım. Çünkü nerede nasıl giyineceğimi bilirim.
Soğuyacak olsa en başında bu şekilde kabul edip evlenmezdi zaten. Herkes kendi işine baksın kimsenin haddine değil ona buna karışmak. Hayır bir de böyle tiplere gerçekten uyan kadınlar görüyorum yani ne güzel özgür ve rahatça yetiştiriliyorsun ama sonra kadının teki gelmiş sana giyimin üzerinden laf edecek. Eşi olacak kişi de sonradan annesi gibi laf edecekse en başından öyle kabul edip evlenmeyecekti.
he oğlu bitecek bir de kaynanam mı karışacak resmen kabus gibi olur 😃 neyse ki kaynanam da yok eşim de 😂
Anammm benim :D eleştirsin bakalım ama umrumda olacağını sanmıyorum
Teşekkür ederim 🌷
Cevap
20Cevap
Hayır eleştiremez. zaten kimse kimseye karışmaması gerektiğini bilir.
Öyle olması umulur ama istenildiği gibi çıkmaz. :))
Zaten eleştirilecek bir giyim tarzım yok, ki olsa bile oğlu bunun farkında değil miydi onca zaman? Benim sevgili kayınvalideciğim beğenmiyor ise bi düşünürüm oğluna da sorarım varsa rahatsız edici bir durum tabiki dikkat ederim..
Kayınvalidemi annem olarak görrüm fikrini söyleyebilir
Bende oğlunun şu şu halinden hoşlanmıyorum ama ne yazikki deyistiremiyorum benim annem de senin ogluna desin ozaman derdim ve izin vermem lafta ettirmem önce o bi oğluna baksın sonra beni elestirsin derdim
Sanmıyorum ben zevkli ve stil sahibiyimdir her zaman 😃
Ya beni ya onu harcama sen de sdfsdf
Onun beğenisi önemli olsa da, tarzımı değiştirmem gerektiğine inanmıyorum. Kendi tarzımda kendimi iyi hissediyorum ve bu benim için önemli. Ancak yine de fikirlerine açığım. denilebilir diye düşündüm.
Tabii ki eleştirebilir ama eleştirdiği ile kalır Sonuçta ünlü filozof düşünür Şaban boşa dememiş herkesin hayatına kimse karışamaz diye
Çok güzel olmuşsun kızım gibi iltifatlar alıyorum ölçümü biliyorum o neden karışacakları bir durum yok
Elestirilecek bir tarzim yok. Nasil giyinmem gerektigini biliyorum. Boyle bir sey soylemesini gerektirecek bir durum olmaz.
Giyimimi herhangi biride beğenir veya beğenmez ama o soğur bu ısınır diyemez :) hos desede ciddiye almam :) kizmamda Yani
"Oğlun benden soğumaz anneciğim ama peki senin o güzel hatırına tarzımı değiştirmeye çalışacağım." der gönlünü alırım en azından.
Elestiremez. Benim giyim tarzım beni ilgilendirir. Soğursa sogusun napayim. Oğlun cok mu matah bisey derim🤣
Hayır, benim kıyafetime karışmak kimsenin haddine değil. Ancak kombinimi rüküş buluyorsa bunu belirtebilir. Daha iyi tarz fikirleri verebilir.
Elestirmemeli
Benim üstümde hüküm sürmek istiyro diye algılarik
oglu giyim tarzimi begenerek hayatina almis beni ona ne
Dinlemiş gibi yaparım heee der geçiştiririm.
Amaç olay çıkarmak ara bozmak ise çıkarabilir tabi millete bahane mi yok
Değiştiremez. Karışmaması gerek
Annemin de karıma karışmasını istemem.
Hayr , karışamaz öz annem bile karışmıyor çocuk değilim nerde ne giyineceğimi biliyorum.🙂
Bana karişimaz evli degilim ama olsaydım karışmaya hakki yok
Karışamaz çünkü evlenmeden önce giyim tarzımı görmüş evlendikten sonra neyin kafası
@Nslem oldugun gıbı kabul etmesı gerek.. sen oyle yapmıssın tebrıkler
Yerinde uyarabilir emir vererek değil tabi ki böyle giymesen daha iyi diyebilir
Benim kulağımda küpe burnumda hızma var beni kabul eden böyle kabul etsin..
Hayır herkes herkese saygi duymak zorunda zaten ben nerede ne zaman ne giyeceğimi bilirim
Bende ona sen de böyle giyinme yanıma yakışmıyorsun derim. 😄
Yaa benim dilim çok fena o yüzden kaynanamla hiç konuşmamayı tercih ederim.
Kolonyayi getirin @dorelendiniz kaynanasina hahahaha
Evlendiğimde yanliz ben bir şey diyebilirim eşime benden başka kimse bir şey diyemez müsade etmem ona
Artık kayınvalidem olmaz 😂kaynana olur 😄
😄🤌
Elestiremez. Ben nasil istiyorsam öyle giyinirim buna kimsede karisamaz sirf benim kendi annemden baska.
Hayır eleştiremez çünkü özel günler hariç kapalı giyiniyorum baş kafalı türbanlı değilim ama genel olarak kapalı giyiniyorum
Aslaaaa. Eski erkek arkadaşımın annesi bi kere pantolonun çok dar dedi banA. İnadına ertesi gün yanına dar şortla gittim.
Onu ilgilendirmez haddini bilsin sjdhs
Yoldan geçen biri de giyim tarzımı eleştirebilir, ben de yoldan geçen birininkini eleştirebilirim.
Zor.. annem'de evlenecegim kadina karisamaz.
Kime ne çok kıskanırsa onada alırız aynılarından hahahaha
Annem eşimi eleştirebilir ama kaynanam beni eleştiremez buna müsaade etmem
Elestiremez kimseyi karistirmam.
Kafayı çakarım gibime geliyor
Hayır kimseyi ilgilendirmez nasıl giyindiğim
Hayır tabiki de herkse kendinden sorumludur
hayır elestiremez elestirmemeli.
Annemle, babam karışmıyor onun ne haddine.
Tamam söyle öyle giyinmezsin derdim
Hayır, kimse karışamaz
Öyle bir hakkı yok ki
fırsat vermem böyle saçmalıklara
Yoo oğlu karışmıyor ona ne oluyor.
Boş yapma kaynana derim
benim ailem bile karışamazken o kimde karışıyor
Kimse eleştiremez ben nerde ne giyeceğimi bilirim.
kimsenin böyle bir hakkı yok
Eleştiremez. S.. ktirsin.
Hayır, benim bedenim benim kararım
haddini bil derdim sanırım
Hayır
Asla
Hayır
Mesafe önemli
hayir
işine baksın
Haddi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?