Benim 5 katı maaşı var iyi kazanıyor. 4,5 yaş büyük benden. Yani üç aydır bir kez bile elimi cebime attırmadı. Sadece bi kez kahve ısmarladım bu kadar. Bir de alışveriş yapıp iki kez evinde yemek yaptım ona. Ama sürekli pahalı mekanlara gidiyoruz sürekli o ödüyor asla elimi cebime attırmıyor giden paranın haddi hesabı yok rahat edemiyorum artık. İstediğimi yiyemiyorum çekiniyor utancımdan ucuz olsun diye dürüm falan alıyorum artk. Bugün onada söyledim rahat edemiyorum eğer yarında ısmarlamama müsade etmezsen aç kalcam açlıktan bayılırım sonra dedim. Sen benim sevgilimsin ne diyorsun sen diyor… napabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Gbc
Güncellemeler
+1 yıl
Gnc
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biz neler harcadık para önemli değil de ömrümüzü yedi gitti lanet olası sevgiline tavsiyem bu yanlıştan dönmesi
Neden ömrümü yedi gitti diyorsun naptı ki sana?
Kendisini ezdiğini düşüyor sen hesabı ödersen ama senin niyetin aksine onu düşündüğün için
Ama bu kadarmı sineması ondan mısırı ondan benzini demiyorum bile tamam ben az kazanıyorum ondan ama bi kez bile yemek ısmarlayamadım üç aydır ve sürekli dışara yiyelim diyor
Seni düşündüğü için bunları yapıyor muhtemelen ama bunları belirt bir kere bari olsa ben vereyim de güzel bir dille
Belirttim bugün rahat edemiyorum dedim ben senin sevgilinim sen ne biçim konusuyorsun diyor of napsamda anlatamıyorum şeytan diyo gönlünce ye. Hayır zayıfda biriyim ama gerçekten oturup yersemde hayvan gibi yerim ben :D
Bunu belirtip bu tepkiyi aldıysan daha hesap ödeme konusunu açma o zaman 😂😂keyfince ye iç afiyet olsun
😂😂😂😂😂😂 sağol caaaanım
Bundan sonrası için iyi eğlenceler takma kafana keyfini sür😉her türlü
Öyle yapıyorum çare mi var. Neler çektirildi bu yüreğe. İnan kimsem kalmadı artık. Birini sevdim. Zehirli birini. Tüm ailemi karşıma aldım sildim tüm sülalemi. Ama o 3 kadınlar aldı aramıza. Ben ayrılınca da eski nişanlısına eski sevgilisine yazdı ekledi. Gördüm deyince de eski eşime de yazdım dedi. O günden sonra cok değiştim. Ondan başka kimseyle olamam diyordum kimseye dokunamam diyordum. Ama şimdiki sevgilim geldi. Huzurun vücut bulmus hali gibi. Toksikten kurtulunca aynı devan edecek sandım herkes öyle sandım. Ama 3 ay oldu ne onun gibi bi hakaret ne bağırması ne saygısızlığı.. 5 yıl kendime neler yaptırmısım ben meğer cok üzülüyorum😔
Kurtulduğuna sevindim öyle birinden en azından çok ilerlemeden kurtulmuşsun ve çiçeklerini yeniden yeşertecek birisi var artık hayatında🥰
Çok teşekkür ederim😒😌
Rica ederim de o emoji ne için yanlış bir şey mi söyledim
Hayır tabiki
Öyle bi emoji gelince çekindim bi
Kendime hayıflanıyorum yaşadıklarıma…
Bundan önceki üzüntülerini unut
Ama nasıl? Adam enerjisini kesmiyor benden işin kötü yanı bu. Beni unutamıyor. Ve ben bu nasıl bir acı biliyorum bu yüzdende üzülüyorumda ona. Geçen yıl sebepsiz yere benden ayrılmıstı tam 5 hafta. Ve ben kederden mahvoluyordum. Şimdi onunda bu durumda oldugunu bilmek canımı yakıyor. Evlencem dedi nişanlancam dedi hiç birini de yapmadı. Bilmiyorum üzülüyorum
Yavrum tadını çıkarsana sen sevgilinin
@SeİgNeUr_TeRrAcEs sende demek ki tkn
Bi yerden sonra inan olmıyor sineması ondan mısırı ondan benzini demiyorum bile işin tuhafı eski sevgilimde asla böyle değildim şimdi neden bu kadar düşünüyorum bilmiyorum
Çok şanslısın sevgilin iyi biri
İnşallah şanslıyımdır😞 eski sevgilim öyle şeyler yaşattı ki artık kimseye güvenemiyorum
Elini cebine attırmıyor sende utanıyorsun eğer öyle diyorsa yapacak bişey yok
Eskisini unut takılma artık yenisi var de kendi kendine
Evet çok utanıyorum yiyemiyorum artık sürekli üstünden geçinmek gibi oluyor. Eskisini unutmaya calısıyorum peşimi bırakmıyor. Yaşattıkları geliyor aklıma
Takılma kanka benide sevgilim aldattı ama hiç takıntı bile yapmadım o vasıfsızlar için psikoloji bozmaya değmez
Adamdan ayrıldım adam eski eşine yazdı ya. 5 yıl. 5 yılımı verdiğim adam bunu bana yaptı
sev yeter
Seviyorum zaten ondan Allah bin kez razı olsun ben neler çektim eskiden…
eskiden yokpuk çokmuydu
hasretlerün nasıl dı
O da çok cömertti ama sadık değildi.
hmm bu ikinci mi
Evet
hangisi daha aşk weriyor
Ah ah ne sen sor ne ben söyleyin
de lütfen
iki laf ederiz
o ahh, kimeydi
Çok acı çektim ben. Çok ağladım. Neler yapmadı ki bana. Hem çok sevdi hemde çok acıttı. Daha 5 aydır birlikteydik telefonunda bi mesaj yakaladım eski sevgilisiyle ona demiş ki “geç sulanıyosun erken boşalıyorsun” sarhosken yazmıs otele cağırmıs fiziki aldatmamıs ama düsünmüs sonucta. Ayrıldım. Hemde nasıl. Canıyla tehdit etti kaza yapcam vs dedi neyse barıstım. Ne sözler verdi bi daha bu kadının adını duymayacan dedi. 4 yıl daha sürdürdüm. 4 yıl boyunca o kadınla konustu. İş dedi konustu. İş dedi eski sevgilileriyle konustu… dh neler neler ah ah beni be ağlattı
nasıl nokta koydun
Bi yere kadar herşeye rağmen bi umudum vardı. Eski eşime yazdım dediğğnde bende bitti. Beni ölü say bende seni öyle saycam dedim
eski karısı mıydı
Evt
selam değerli arladaşım
nasılsınn
selam az ses wersen...