Bu çocuk normalde de erken uyuyordu 11 12 gibi ama şu son iki gündür 7.30da uyuyor bi daha hiç whatsappa girmiyor ertesi sabaha kadar. Dün uyumasını anladım yorgundu ve geçerli sebepleri vardı ama bugün yorgun olmaması gerekirdi. Sizce yalandan mı yapıyor acaba konuşmak istemiyor mu? Çok erken uyuyor ya sıkıldım bu huyundan 🤦♀️
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana hiç normal gelmedi bu durum sürekli oluyorsa problem vardır bana göre
Valla son iki gündür böyle ben de şaşkınım
Devam ederse sikleme kendi yaptığını biliyor
Valla bugün son şansı
Yaparsa boş ver çekerim
Dün yaptı mı yine
Doğru ya dün yazdın sen bunu unuttum inşallah yapmaz ya
Bana o kadar soğuk davrandı ki ve her şeyi bitirdik. Değmeyecek bi insan olduğunu yeni anladım maalesef..
İyi yapmışsın boş ver ondan olmazdı zaten kendini belli etmiş geç anlamadım en azından
Bilmiyorum çok koydu sadece neyse ya
O kadar soğuk ve sakin karşılık veriyordu ki. Çok trip atmışım falan. Bitirdi gitti..
Bahane etmiş inan arkasından ağlama sakın üzülme yaptıkları anormaldi
İnstagramda sürekli takip ettiği kişi sayısı artıyor :D anlaşılan ava başlamış vee değmezmiş. Dediği gibi ciddi ilişki kafasında değilmiş demek ki. Biraz bile bir şey hissediyor olsan ilk günden milleti eklemeye başlamazsın ya….
Evet yaptıkları da anormaldi zaten ama peki bunları normalmiş gibi savunması… Neyse bitti artık ne yapıyorsa yapsın çünkü bitmemesi için ondan daha çok uğraştım. Bu yüzden içim rahat… Onu bir daha yanıma sokmayacağım çünkü doğru düzgün hiçbir şey olmadan gitti ve tüm suçu bana yıktı giderken..
Öyle yaparlar zaten sen suçlu değilsin kendini suçlama düşünme böyle boş ver gitsin
Uyuyodu güya çok yorgundu ölüyodubya yorgunluktan o yüzden ilk günün akşamına kızlar eklenmeye başlanmış…
İlişki kafasında değilim diyenler de yalan söylüyor ya bence istese yapardı değmez o kaybetti
Yalan dmeekki
Hayır ciddi ilişki istiyorum diyodu ondan öyle dedim. Yalan söylemiş çünkü böyle bişeyden bırakılıp gidilmez..
Gidilmez tabikide haklısın o gitmeyi tercih etmiş
Baksana saat kaç ben uykusuz kalmışım kafama takmışım azıcık bile değerim yokmuş bugün bunu gördüm vee eğer bu olay yaşanmasaydı güya bana değer verdiğini sanacaktım..
Yaşanması gerekmiş işte maskesini düşürmüş bende yaşadım anlıyorum bu sebepten kavga edip ayrılmıştım benzer biraz salla o yüzden sen yapcagini yaptın onemsemiyor demekki
Neyse zaten uyumlu değil gibiydik o fazla tutucuydu ailesi de öyleymiş benim ailem tutucu değiller, ciddi ilişki istiyo olmasına rağmen çocukları sevmiyormuş istemiyormuş filan… Yine de hala biraz içim buruk :((
Beni eklesene idillozturkk instada ismim
Burkulur zamanla iyileşip alışıyorsun geri döner illaki ozmaan sende sen hayatına bakmış olcaksin pişmanlık yaşar
Eklim fakeden
Allah Allah djjdjdjd sen uyuyorum de yarın da 6.30 gibi yorgunum falan de sonra saat 9 gibi uyandım yaz bakalımm uyumuş olacak mi
Son iki gündür bu şekilde ben de anlamadım bugün biraz tartışmıştık. Dün yorgun olabilirdi mangala falan gitmişti de erkenden uyuyup taa bu sabah kalktı. Bugün neden uyuyor onu anlamadım eğer yarın da aynısını yaparsa problem çıkarıcam
Çıkar var bir şey