Sevgilim hamile ama saklıyor benden öğrenmediğimi sanıyor. Hala saklıyor aldırmayı mı düşünüyordur?

Bir defa oldu hataydı bir daha yaşanmadı. 1 buçuk aylık hamileymiş. Öğrenme kısmı uzun oraya girmeyeyim. Ama benim bildiğimi bilmiyor. Aldırmasını istemiyorum nasıl engellerim benim imzam olmadan habersiz aldırabilir mi? Annem asla onaylamıyorum evlenmemizi daha gördüğü bile yok. Benim aklımda başka biri var diye tutturdu. Durumu açıklamak zorunda kaldım. Annem de evlenmeden hamile kalan kızdan hayır gelmez boş ver gitsin dedi. Tüm suç benim falan dedim hatta yalan söyledim o istemeden ben yaptım diye. O da seninle yalnız kalmasaydı o zaman dedi. Herseye birsey buluyor. Ne yapıcam. Bir yandan Annem istemiyor bir yandan sevgilim hamile olduğunu gizliyor. 3 yıldır sevgiliyiz. Daha önce biri olmamıştı hayatında. Öyle her önüne gelenle birlikte olan biri değil yani ama annem anlamıyor. Üstelik olayın çoğu suçu bendeydi. O istemiyordu hep karşıydı her şey bir anda gelişti sonra zaten evlenicez falan dedim. Off şimdi ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

Sevgilim hamile ama saklıyor benden öğrenmediğimi sanıyor. Hala saklıyor aldırmayı mı düşünüyordur?