Yuzleri full islemli, abarti makyaj ve kocaman topuz Islamda oyle yok

Yuzleri full islemli, abarti makyaj ve kocaman topuz Islamda oyle yok
İslam dini Allah'ın rızasını kazanmak için yapmıyorlar amaçları farklı çünkü hatta şöyle örneklendireyim.
Cat Stevens, şimdiki adıyla Yusuf İslam'ın " Eğer İslam'ı Kur'an'dan değil de Müslümanlardan öğrenseydim, eğer Kur'an'dan önce Müslümanları tanısaydım Müslüman olmazdım" sözünü unutmayalım
Evet bende duydum onu
İslam'ı rant olarak kullanıyorlar. Neyse ki Rabbim hepsini görmekte ve bunlar amel defterine yazılmakta, çok şükür ben attığım her adımda dikkat ederim. Çünkü kişiliğim ile İslam'a herhangi bir laf gelse mahvolurum
Bunlar gosteris icin kapanmis bence bir seylerin arkasina saklaniyorlar
Ahir zamandayız bu zaman çok tehlikelidir. Çünkü çok sözde Müslüman var, özde Müslüman olanı ayırt etmek zorlaştı
Çünkü bunlar gerçekten kapalı değil ki gerçekten tesettürlü değil sadece gösteriş için, ya da sadece koca bulmak için bunu yapıyorlar. Şu fotoğraftaki kadının yüzündeki makyaja bakılsana? gerçekten tesettürlü olan kadın Allahü Teala'nın rızasına göre kapanan kadın kendini mahreme olmayan erkeklere belli etmek istemeyen kadın bu kadar makyaj yapmaz Bunların çoğu yahudi Hatta yakın zamanda yapılan bir operasyonda mosat ajanları yakalanmıştı başörtülü, O yüzden Allah'ın dinini de kullanıyor bunlar, E zaten bizim milletin de zayıf noktasıdır İslamiyet E şimdi Adam gidiyor Aha ben diyor kapalı biriyle evleneceğim diyor böyle tipleri de gerçekten kapalı sanıyor kafasını kapadım altına kot pantolon giyip üstüne dar gömlek giyince kapandım diye kendine kandırıyor çevresindekileri kandırıyor. aynı zamanda karakteri ve namusu beş para etmez olduğu zaman kocasını aldatabiliyor Tabii bunu açık olanlarla yapıyor sadece kapalı olanlar değil o yüzden gösterirsen ibaret başka bir şey değil. aynı zamanda şu anki mevcut iktidarında tesettür politikası yürütmesi nedeniyle zamanında Fethullah Gülen'in de bu ülkede adamlar olmasa hasebiyle Bunlar arttı işte başka bir şey yok yani, ülkede İslamiyet adı altında kurulan cemaatler tarikatlar bunları çoğalttı Güya Allah'a hizmet ediyorlar ama hiç alakaları yok.
Cevap
7Cevap
Beni ilgilendirmez herkesin kendi seçimidir.
Bunun adı kapanma veya tesettür değil. Moda haline getirmişler. Böyle bir şey yok İslam'da.
Ben bunların toplumu yozlaştırmak adına özenle yetiştirildiğini düşünüyorum.
Ahlak yok edildi çünkü.
Müslüman olduklarını kim söyledi ki xd
Ne oluyor bunlar
Ne bilim
Beni ilgilendirmiyor şahsen
Popüler kültür bence
Kimseyi ilgilendirmez
modern kapalılar :D
Acilamadiklari icin
Acilamiyorsa yuzunu nasil o hale getiriyorlar cevresi bir sey demiyor ona
Oyle
Süsliman