Arkadaşlar selam. Sevgilim ailesiyle mangala gittiğini söyledi. Saat 13.30 da , telefon biraz elimde olmayacak mangalı yakıcam dedi gitti. Çok erken değil mi dedi bi kez görüntülü aradım açmadı. Sizce saat 13.30 da mangal yakılır mı?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mangalın saati olmaz ama sanırım sana yanlış yapmış bu kişi
Nasıl yani? Saati olur tabi yahu daha saat 13.30 …
Mangalın saati olmaz kaçta gittiysen pikniğe yakarsın ateşi çay yaparsın sebze közlersin vs. Ama sana zamanında yanlış yaptıysa şu an başka şeylerden şüphelenmen normal
Hayır yanlış yapmadı da telefonu neden açmaz ki bi insan. Onu da geçtim mangalı yakalı 2 saati geçti
Yani iki eli pis içindedir normal değilmi
Bilmiyorum valla etlerle birlikte sen de mi yanıyorsun ya neden açmıyorsun şu teli dedim
Yansaydı açardı sanırım
Başka şeylere yanıyorsa açamaz
Onun huyunu en iyi sen bilirsin , cilveli biri ol bak senle konuşmak için fırsat kolluyormu kollamıyormu. Sende cilve bulamıyorsa başkasına yanabilir
Aradı iki kez bunu yazarken ikinciye arıyo video atmış falan mesaj da atmış ama açmicam yürüsün anca gider
Video mangal videosuysa bu trip niye
Canım bana 3 saat boyunca asla dönmedi ve ben onu tam 6 kez aradım. Nereye gittiklerini bilmiyorum söylemedi. Annemle gidicem dedi ama başkası var mı varsa kim onları de söylemedi. Hiçbi blk bilmiyorum anlayacağın ve telefona bakamicam mangal yakıcam deyip gitti nereye gittiyse artık hiç inandırıcı değil. Zaten görüntülü de aramadı.
Yani en başından hissettiğim şu sen bu kişiye hem güvenmiyor hemde çok bi duygı beslemiyorsun burdan kopar gitsin derim
Duygularla bi alakası yok ama yanlış yaparsa duracakta değilim. O telefon ben aradığımda açılacak
Okadar
İstediği zaman yakar sana ne
O da etlerle birlikte yanıyor herhalde teli açmadığına göre
Mangalı yakmakla iş bitmiyor ki. Daha bir sürü iş var. Telefonu açmaması tabii ki normal
Ya 3 saat oldu 3 saat ve ben onu 5 kez aradım
Açınca hesap sorarsın o zaman ne kadar çok takıntı yapmışsın
Sus ya aradı açmadım açmicam da ne halt ediyorsa etsin şu an bunu yazarken tekrar arıyor ama blk açarım
İşte siz kızlar bu yüzden kaybediyorsunuz. Onun o sırada ne yaşadığını bilmeden karar veriyorsun. Aynısı senin başına gelse sen telefona 3-5 saat bakamasan ve tepki alan sen olsan ne yapardın? Siz var ya sınavda olan birine bile baskı yaparsınız. Sınava kaçta girdin kaçta çıktın eve ne zaman geldin neden beri aramadın diye insanların ömrünü yer bitirirsiniz ve sonra kaybedersiniz. Ondan sonra ben haklıyım dersiniz
Ya 3 saatte tam 6 kez aradım allah aşkına neden bahsediyorsun sen ya peki o telefonu hiç mi duymadı? Kız değil ki bu insan erkek. Erkek dediğin telefonu her yerde açabilir ki belki bana bişey oldu ondan arıyorum 1 2 değil tam 6 kez aramışım bırakın bu işleri ya demek ki sevmiyor oyalıyor belli ki
Belki telefonu arabada kaldı belki sessizdeydi. Mangal yapmak başlı başına bir uğraş. Onunla uğraşan öyle telefona bakacak zamanı bulamaz. Sakın kebapçı biriyle evlenme yoksa çok kavga edersiniz
Mangalın saati mi olurmuş
Bence mercimeği fırına veriyordut
Bir salın şu erkoları ya
Kız aldatıyor
Yani aklıma bu geliyor maalesef :((
yakılır bugün pazar bizde gidince erkenden gideriz
13.30 dan beri konuşmuyoruz beyfendi güya mangal yakıyor ayıp olmasın diye etlerle birlikte o da yanıyor herhalde telefonu açmıyor çünkü 5 kez aradım
Aldatıyor olabilir