Kayınvalidemi nasıl uyarmalıyım?

Bu saate görür müsünüz bilmiyorum ama yazmak istedim, arkadaşlar benim kayınvalidem gezmeyi çok seven birisi biz evlendikten 2 ay sonra bize yatılı misafirliğe geldi ve 1 ay kaldı. (Farklı şehirlerdeyiz) daha sonrasında da aralıklarla yine gelip 1’er ay kalıp kalıp gitti. Her fırsatta bize gelmek istiyor ve geleceğini 1 gün öncesinden haber edip ** ben geliyorum ** diyor her fırsatta OĞLUMUM EVİ diyor bu durum cidden beni rahatsız ediyor nasıl uyarmam gerekiyor. ( eşimde uygun bi dilde rahatsız olduğunu belirttiği halde anlamamazlıktan geldi) bu gün şehir dışından arkadaşlarım bu tarafa doğru geldi ve onlara da arabada yer varsa beni de götürün giderken de beni alırsınız demiş, arkadaşım evlilik teklifi yapacak ve bizde onlara yardımcı olacağız sonrasında da beraber eğleneceğiz bu sebepten ötürü seni götüremeyiz planlarımız var demişler, ve ben bunu arkadaşlarımdan duyuyorum, bize sorma tenezzülünde bile bulunmamış. Cidden çok sıkıldım

Güncellemeler
+1 yıl
Bu yazdıklarım buz dağının görünen kısmı, oğlunu kıskanması, evimin 1+1 olmasına rağmen kendi kızı eşiyle birlikte bize gelmeyi planlarken bile onlarla gelmeyi planlaması vsvs oğlunun kıyafetlerine karışmasını kıskanmasını istemesi, evimde olan eşyalardan kendine de istemesi daha neler neler var çok rahatsız edici bi çok detay var
Kayınvalidemi nasıl uyarmalıyım?