ruh haliniz nasıl kaçsşlççölktösödssvklfşşk
ben iyi değilim pek ama iyi olmaya çalışıyorum bir de şarkı önerir misiniz bana😭
ruh haliniz nasıl kaçsşlççölktösödssvklfşşk
ben iyi değilim pek ama iyi olmaya çalışıyorum bir de şarkı önerir misiniz bana😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyiyim ama çok yorgunum ve oturmuş nohut pilav yiyorum
işten mi geldin yat uyu mis gibi
Yorgunluk uyutmuyor iste
sıcak suyun altına girince uyku basıyor deneyebilirsin
Üşendim 😅
duş almadan uyumak pis hissettirmiyor mu şaldlsmflsmffödk
Yarın kalkar yatağı komple değiştiririm sonra duş alırım ne olacak ki
ne bileyim temiz kıyafetlerle temiz nevresimde uyumak varken
İşte yarın tam olarak öyle olacak yorgun olduğum için şu anda o işleri yapamam yarın müsaitim
yorgunsan zor gelir doğru
İnan yere kola döktüm onu bile temizlemedim Bir bez koydum geçtim yani yarın orayı da silerim o odaya da komple temizlerim tamamdır mis gibi olur
erkekler neden böyle ya çsçxlşakcks olsun yarın temizlersin öyle bırakma sakın orayı
vakit kaybı 2saat orayı sürtücem de e ne zaman uyuyacaz kadınlar niye böyle asıl boşversene relax
bak şimdi yataktan başladım toz silme sonrada süpürdüm mü iş bitti
şu an temizlik bitti ve yorgunda değilim :D bir banyomuz kaldı onuda yaparız daha erken saat anca akşam dışarı çıkarım ben
Bugün kötüydüm ya bu hafta hep kötüydüm ama bugün ayrı bir kötüydüm hiç geçmeyecek gibi geliyor
aşk acısı mı geçer beya
Yok ya kafaya taktım bir şeylere
ben okb hastasıyım 18 yaşındayım 17 yaşından belli gece 12 de yatağa giriyorum sabah 5 e kadar düşünmekten yatamıyorum uykumda var ama 1 senedir böyleyim kurtuldum hastalıktan canımı sıkanları mermi yağmuruna tuttum şu an kafam rahat haftaya cezaya gircem
@Yiğitbaşaran35 Herkesi kendin gibi sanma bana saydirip engellemissin korkak seni sana sormadim kendin kafayi yemissin bir de bana laf ediyor kendine bak sen
@Angelthegirls Kırıcı oluyorsun ama obsesif olanlar kafayı mı sıyırmış oluyor
Biraz daha konuşursan evini adresini bulur seni dağa kaldırırım
@brownflag yahu bana dedi oyle seyler asagilamaya calisti kafayi yemissin dedi ki ben ona kibar davrandim
@Yiğitbaşaran35 sana sehrimi soylemedigimi hatiliyorum nereden bulacaksin
Khruangbin- maria tambien. Dinle de biraz dengelen.
Tiridine tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım
@Çiçekbal
@Jakabo01🤣🤣🤣🤣
Azer bülbül iyi değilim
Sagoba avutsun bahaneler
Ahmet kaya karar vermek zor
Ahmet kaya geçmiyor günler
bu tarz sevmiyorum teşekkürler yine de
Yorgunum dostlarım
Degilim
nedenkine
Sen yoksun