• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Evlilik nasıl bir şey?

perlamare
perlamare Takip Et
Master Yaş: 47
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
63
Yapay Zekaya Sor

Evlilik gerçekten kuruyemiş tabağı gibi midir?

Evlilik nasıl bir şey?
Evlilik nasıl bir şey?
Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlilik, erkekler açısından kadınlardan , cinsellikten bıktıktan sonra ve sadece çocuk yapıp büyütmek için yapılırsa güzel bir şey olabilir. Yoksa cinsellik için evlenen, hayal kırıklılığa uğrar ki çocuk olduktan sonra huzurlu cinsellik bitiyor.

Hiç ilişkim olmadığından, cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmek istemiyorum. Zaten benim gibi Atatürkçü olup bakire olan kadın da yok. Bu yüzden yeteri kadar deneyimli olmaz isem, bana sadık kalamaz ki hep tecrübesiz erkekler aldatılıyor ve evlilik çekilmez hale geliyor. Bu yüzden , cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmem.

Zira kadınlar ortalama 33 yaşından sonra, gençken nefret ettikleri iyi erkekle evlenmek zorunda kalırlar. Çünkü çok sevdikleri maddi durumu iyi serseri erkekler, bunlarla evlenmeden seks yapmak istiyor , evlilikte genç bakire kızları tercih ediyorlar ve yüksek çekicilikleri sayesinde de çok rahat bulup evleniyorlar

Tabi bu iyi erkeklerin içinden, evi+asgari ücretin 2 katı kadar maaşı olanları tercih ediyorlar ki bu zamanda asgari ücretin iki katını memur bile alamıyor.. Ev ise. çoğu bekar erkekte yok. Bu erkeklere de sadık kalmayıp aldatıyorlar. Çünkü bakire olmayan kadın, karşılaştırma yapar ve efendi bir erkek serseri alfa erkeğin verdiği zevki veremeyeceğinden; serseri Bu yüzden yeterli deneyimi olmadan erkek, evlenirse kesin pişman olur. Şimdi diyecekler ki; bakire kızla evlen ve aldatmaz. Ancak bakireler , genelde koyu dindar olduğundan bana göre değil ve koyu dindar olmasalar da kariyerini eline alamayacak kadar ufak oluyorlar. Zaten 23 yaşından büyük laik bir kadının, bakire olma ihtimali bu yüzden çok düşük. Olan cüzi azınlığı da serseri alfalar kapıyor.

Evlenmeye karar vermem halinde Bakire olmayan kadınla ise , bakire kadın bulamazsam benimle aynı geliri kazanıyor, benden tecrübesizse ve önüne gelenle yatmamışsa ( kaşar ruha sahip değilse ) evlenirim. Şöyle ki;

Ben asgari ücretin iki katını , kazanmadan evlilik düşünmem. Gerekirse, 40 yaşımda evlenirim; sorun yok. Zira Aile giderleri, çok yüksek ve çocuk da sevmiyorum. Cinsellik için ise, evlenilmez. Zira bekarken, kadınları etkileyemiyorsan; iyi kadınla evlenemezsin. Çünkü, tüm kadınlar aynıdır. şu an ise asgari ücretin, bir katını ancak kazanıyorum. Neden benimle aynı kazanan kadın istiyorum peki? Şöyle ki;

Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.

Yine de evlenmeden, muhakkak seks yapmak isterim. Tatmin oluyorsa, böyle bir kadın doğruyu da söyler. Ancak böyle bir kadın, bakireyim derse de inanırım. Zira çıkarı olmadığından, yalan söylemez. Tabi benden, küçük de olmalı. Aramızda, beş yaş fark yoksa; evde kalma korkusundan yalan da söyleyebilir.

Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur

Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, geçmişi hakkında bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Çünkü, benden bir menfaati yok

Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Merve093856
    Merve093856 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik insandan insana göre değişen bir şey doğru insanı bulup bulamadığına göre değişen bir şey bir ailede koca vardır mesela çok iyidir evine bakar eder ailesine saygısını korur mutlu etmeye çalışır ama bir adam vardır ki ailesine cehennemi yaşatır ha bir insanın başlarda sevgiliyken nişanlanırken gerçek yüzünü asla göremezsin bir insanla aynı evde olduğun zaman gerçek yüzünü görürsün onun için dikkatli seçim yaparsan mutlu olabileceğim bir hayatın olabilir ve evlilik bana göre yanında destek olacak bir kocan eğer doğru seçim yaparsan mutlu bir aile tablosu evet ara sıra sıkıntılar olur kavgaları dersiniz ama bunun üstesinden gelirsiniz her zaman doğru bir insanı bulursan zaten güzel bir evliliğin olur evlilik öyle anlattıkları gibi çok kötü bir şey değil sadece yaşam şartları ağır olduğundan dolayı şu an gerçekten elinize bir işiniz yoksa evet evlilik berbat olur ama hem işiniz var hem sevdiğiniz bir kadın var olabilir evliliğin içinde neler var bir kadının görevleri kocasına ailesine destek olmak onlara sevgi ve saygı göstermek kocasının da aynı şekilde kocası çalışacak işe gelecek eve para getirecek kadın da isterse çalışabilir kadında evde gelire yardım edecek ama tabii ki de kadının ki bir tercih meselesi öyle hikayelerde anlattıkları gibi toz pembe değil ama evliliğin her zaman iş yapma yemek yapma temizlik bulaşık toz alma süpürme silme makine çamaşırları yıkama asma daha da neler neler var çocuk bakma hele o zamanlar uykusuz kalacaksın yeter diyeceksin bıkacaksın ama çaba edeceksin çocuğu büyüteceksin onu ergenlik çağım var onu geçirecek lgs'si var ya yks Si var bunlarla bu streslerle ailene hem destek olup hem de çocuklarına bakıp büyük büyük taşıman gerekir buna da kocan yardım eder o yükü beraber taşırsınız evet arada sırada düşenler olur kalkın olur el kaldırır yardım eder kocan veya karın zaten evlilik birbirine destek olmak mutlu bir aile tablosu görmek için olan bir şey evlilikte evet bu işleri her kızın yapması gerekir evini temiz tutması gerekir zaten annelerimiz bunu küçükken bize eğitimlerini veriyor yavaş yavaş başlatıyor ve büyüyene kadar biz bunları yapıyoruz evlilik çağına gelene kadar ve artık kendi evimize kendi düzenimize yapmaya başlıyoruz evet başarı zorlanıyoruz falan ama sonradan seneler geçtikçe alışıyoruz bazen uf bıktım her gün temizlik mi olur falan diyeceksin kocana gelince İlk böyle cicim ayları geçecek artık birbirinize rahat olacaksınız eğer doğru bir eş ise çocuk bakımında yemekte her şeyde yardım eder tek başına bu kavramına izin vermez doğru bir eşle evlenmezsen ne olacağını söyleyeyim mutsuz bir hayat sürekli sinir krizleri geçirme ağlama sürekli kimseye bir şey diyememe çocukların üzülmesin diye güçlü durmaya çalışmama yıkılma olur hele ki bir de ailen arkana durmuyorsa ah haline derler onun için her zaman doğru bir seçim yap doğru seçim yapmak o kadar kolay değildir doğru insan her yerde bulunmaz

2
    0 Yorumla
  • Mrs_Onigiri
    Mrs_Onigiri Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.

çiğnedikçe tadı kaçan sakız gibi

5
    5 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Bu tanıma bayıldım. Acımadan ağzından atmak lâzim de mi? 😂

Yorumla
    • Mrs_Onigiri
      Mrs_Onigiri
      +1 yıl

sjjdkskd

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

O yüzden sakızı acıtmak yerine ciklet çiğneyip şekeri gidince yenisiyle değiştirmek lâzim 😂

Bu konu sakız gibi uzar gider 😂

Teşekkür ederim gerçekten müthiş tanım oldu 😂

Yorumla
    • Mrs_Onigiri
      Mrs_Onigiri
      +1 yıl

rica ederim :>

Yorumla
    • Sundaddy
      Sundaddy
      +1 yıl

Bravoo muhteşem metefor 👏🏼👏🏼

Yorumla
  • Esrihbaenl
    Esrihbaenl Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Meyve tabagi gibi

3
    22 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ooo, bak sen. O tabakta avakado da var mı? Tatsız tuzsuz ama herkesin sağlıklı diye peşinden koştuğu 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Bazen avakado bazen kivi bazen kiraz… tatlı /ekşi felan fistan 😂

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ulan beeee. Hiç tadının muz olduğunu görmedik ama muz kabuğu gibi uzayıp gidiyor 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Farklı bakış açıları dolu😅

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Haha, tabii ki nereye çekersen oraya 😂

3 gündür bekarım , yetti gari dedim. Geri verin avakadomu 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Bekarlığın tadını çıkartsaydın bari 😂

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

O fazlasıyla çıktı tabii ki ama meyvelerden çok yemişim bu sefer de şiştim 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Abartmasan şaşırırdım. Tavuk ambarında öylece durmak her baba yiğidin harcı değil 🤣🤣

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Hep tavukların abartmasi bunlar zaten. Ben masumum 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

🤣🤣 en masum ödülünü almaya ne zaman gidiyorsun!

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Mahsun verdiği zaman 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

le le Mahssuun ! Seslendim gelir birazdan 🤣

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Yes beeee. The Oscar gooooooooooooz tuuuuuuu anonsunu duyar gibi oldum 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Sanki kulağıma tınısı gelir gibi oldu, kmlerin uzaklığından anca 😅

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Neyse Mahsunu da hiç sevmem ama alacağız artık mecburen en masum ödülünü, n'apim bana vermişler. Reddetmek olmaz şimdi 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Ben de bayılıyorum 😜 yani reddedersen daha da masum olursun ammma 🤣son karar senindir

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Bak 3 gün bekar kaldım hemen ödül aldım.. Bir de sürekli olduğunu düşün, alınmayan ödül bırakmam 😂😂😂

Nobelleri bile siler süpürürum beeee😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Masum-u pak ödülü alırsın o zaman 😂😂

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Bak o daha çok yakışır bana 😂

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Aynen yakıştı 🤣

• Esrihbaenl
      Esrihbaenl
      +1 yıl

Teşekkür ederim ☺️

• perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Rica ederim Ernesto✌️🤞

AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

17

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı.

Evlilik doğru kişi ile çok güzel bir şeydir

2
    0 Yorumla
  • Milky7way
    Milky7way Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 99%
    +1 yıl

İp üstüne yürümek gibi. 😃 Bir düzen, çaba, dikkat, eğlence, risk her şeyi barındırıyor. Bir alanın içine alıyor, sevgi ve kısıtlılık bir arada. İkisi birbirini tamamlıyor, rahatsızlık hissedilmiyor bu sebeple. Bazı insanlar zaten özellikle bu yapısallıkta, cuk oturuyorlar. Bazılarına göre değil hiç, bende o şekilde hissediyorum. Sevgi onlarda farklı işliyor, evliliğin kısıtlayıcılığı boğuyor. Sevgi bu kişilerde ruhta bağlanıyor, (evliliği benimseyenler içinde öyle elbette fakat farklı noktalar var) eğer bir gün ruhtan gôçmeye karar verirse sevgi, diğer ruhta bir hatıra bırakıyor kendinden. Evlilikse bunun dışa yansıtılmışı. Yapılar farklı olabiliyor, sonradan değişebiliyor. Ben evlilik insanı gibi hissetmesem bile ilerisi için net konuşamam. Ne olacağım dünyası ya bu biraz spontane ayak uydurmak gerek, hayatla kendi ayakkabımın bağcığını bağlıyorum, ve ona ayak uyduruyorum. Biraz kurnazca bir hareket ama refleks olarak dansı öğrendiğimde bağcığa ihtiyaç duymayacağım. Bu belki hiçbir zaman gerçekleşmeyecek ama, şimdilik rahatım yerinde, onu o zaman düşünürüm 😂

2
    0 Yorumla
  • ___AhSeN
    ___AhSeN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Annem ile babam 41 yıllık evliler. Ve tam 7 çocuğu var. 6 erkek ve tek kız olarak ben :)
    Bu zamana kadar bizlerin yanında tartıştıklarını görmedim. Her şeyi beraber yaparlar. Sofrayı beraber kurup beraber kaldırırlar. Ev işleri de buna dahil. Her şeyi birlikte paylaşırlar. İlk evlendikleri zaman çok yokluk çekmişler ama annem bir kere bile babama bir şey dememiş. Tam tersi hep el ele destek olmuş.
    Onlardan gördüğüm kadarı ile evlilik bence paylaşmaktır. Yoklukla bile yan yana olmaktır. Evli değilim ama ben onlardan gördüğüm kadarı ile inşallah bu şekilde mutlu evlilik yapabilirim.
    Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah🙏🏻

12
    0 Yorumla
  • bayanagresif99
    bayanagresif99 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Evlilik amacını aştığı için insanlar evliliği bir kabus gibi görmeye başladı, ama gerçek anlamda güzel bir şey bir insanın hayatına eşlik etmek onu anlamak dinlemek iyi günde kötü günde destek olmak, iki yarımın bir bütün olması eksik yanını tamamlaması demek ama amacını aştı her şey maddiyat ve çıkara dönüştü maalesef

3
    0 Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Tüm ilişkiler öyle değil mi? başta bayılıyorsun hep güzel yanlarını görüyorsun ama sonra sonra sevmediğin şeyler de görünür olmaya başlıyor.

4
    9 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Genelde evet o yüzden arkadaşlık da olsa yeterince tanımadan baslamamak lâzim. Ama günümüzde şekilsel (güzellik, yakışıklılik, boy vs.) on planda tutulduğu için Karaman'ın koyununun oyunu çıkınca masal bitiyor.

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      +1 yıl

Hiç kimseyi tam olarak tanımak mümkün değil galiba. Ayrılırken tam olarak tanıyıp anlıyor insan.

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ne demiş büyükler, adam olan evlenirken değil ayrılırken belli olur.

Evet tam olarak mümkün değil Kendisini bile tanıyamiyor ki tam olarak başkasını tanışın. Hadi diyelim tanıdı zamanla da değişiyor insan. Cünkü insan değişen bir varlık. Bugünkü biz 10 yıl önceki biz değiliz ki zaten. Bakış açısı, bilgiz deneyim, fikirler. Bazen sabit kalması gereken karakter bile değişebiliyor.

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      +1 yıl

Bazen de hiç değişmiyor insan, hiç kendini geliştirmiyor, genetik çok önemli bu yüzden. Anneye bakıp kızını, babaya bakıp oğlunu almak lazım. Kadınlar bir yaştan sonra anneye, erkekler de büyük ölçüdr babaya benziyor. Değişmeyi reddeden biri olduğu gibi babasına dönüşüyor. Garantici davranmakta fayda var bu açıdan ajsjdjdkckofkf

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Valla benim anne babama bakan beni hayatta almaz. Senin gibi düşünen cikarsa ayvayı yedim 😂

Ama haklısın. Ergenlik döneminde babası ile çatışmalı olan tüm arkadaşlarim 35 yaşından sonra aynı babası olup çocuğu ile çatışmaya başladı. Söylediğimde de tek cevap var. Biz böyle gördük. İyi de anne baban da aynı gerekçelerle seni büyütmeye çalıştı ve sen buna başkaldırıyordun ergenken.

O yüzden kendini geliştiren insan değişir. Değişmesini bilen de inanılmaz gelişir. Geneli böyle olsa da genelde sıyrılan insan çoktur. Anne babasına bakip kolaycilik yapmak yerine genelden sıyrılani bulsak/secsek nasıl olur? 😂

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      +1 yıl

Yalnız benimki kolaycılık değil garanticilik oluyo. Bazen anlaşılmıyo gelişime açık olup olmadıkları sonradan ah vah etmemek için küçük bir önlem gibi düşün işte ajskdkdkfkfkf

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Seninki de garanticilik değil ama babası şeker gibi olup da şerefsizin önde gideni de çok , bahtına ne çıkarsa o zaman.😂😂😂

Anasına bak kızını aldan sonra babasına bağ oğlunu al diye bir atasözümuz daha oldu sayende bdjsbsbdjebdbsjdhd

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      +1 yıl

Artık yeni atanız barbieniz akıllı olun ajsjskdkdkfkck

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Akıllı olmaya çalışıyoruz da kriteri kim belirleyecek? IQ ortalama 89 olan bir toplumdan bahsediyoruz 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Doğru kişiyle yaparsan cennet ben bunu gördüm anne babamdan 35 senelik evliler bu yıllara 4 çocuk sığdırmışlar... ve hala tek kavgaları yok ev işlerini ortak yaparlar, yemeği ortak yaparlar , her ay yemeğe alışverişe giderler babam annem olmadan tek eğlenceye gitmez.. annem bogulma tehlikesi atlatmış ve denize yaklaşamıyor korkudan babam tatile bile gitmiyor artık annem yok diye... o yüzden doğru kişi cenneti yanlış kişi cehennemi yaşatır...

3
    1 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ne Mutlu anne babana ve sana. Mutlu evlilik mutlu çocuk demektir. 👏👏👏

Yorumla
  • Aleminkraliii
    Aleminkraliii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bence coooij güzel. Ben nişanlıyım evleek istiyorum. Nuşanlin gözlerine bakarken bile eriyorum resmen. Adını anibca bile tahrik olutorum. Yediğim ictitim her şeyden nutlaka ona da ayiririm. Onunla jonusmayinca içime kasver çöküyor. O benim her seyimmnm

2
    5 Yorumla
    • Elleira
      Elleira
      +1 yıl

Düzgün yaz kurban olduğum

Yorumla
    • Karabey42
      Karabey42
      +1 yıl

Türkçe öğretmenin kim

Yorumla
    • blueeyess95
      blueeyess95
      +1 yıl

😅😅

Yorumla
    • Aleminkraliii
      Aleminkraliii
      +1 yıl

Fazla ve gereksiz merak iyi değildir minikler kendinizden büyük islere kalkışmayın bakayım 🤫

Yorumla
    • Karabey42
      Karabey42
      +1 yıl

Biz Türkçe öğretmenini merak ediyoruz

Yorumla
  • Jeasica
    Jeasica Takip Et
    Guru Yaş: 54 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.

Antep fıstığı en sevdiğim 😉leblebi sevmem boğazına takılır kalır insanın. Evlilik yoruyor ya , üzüyor da 💁🏻‍♀️

1
    1 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Üstüne bir bardak soğuk su içmek lâzim 😂😂😂

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Güzel bir şey. Bazen çok bulutlu ve yağmurlu, bazen sıcacık ve güneşli, bazen renkli, bazen gri. Bir yaşam biçimi...

1
    3 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Peki bu geçişler Antalya gibi aynı gün içinde mi yoksa yıl içinde dağılış gösteriyor mu?

Bir de kapalı ve bulutlu gün sayısı Almanya gibi bunaltıcı seviyede mi? Yoksa Afyon gibi güneşlenme süresi uzun mu? 😂

Sorularım latife tabii ki 😂

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Geçişler aynı gün içinde olabiliyor 😁
      Gri gün sayısı duruma göre değişiyor ama genelde azınlıkta 🥰

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Neyse ki bir Almanya değilmiş 😂

Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Evlilik çok güzeldir ama evlenen sen değilsen 😂

1
    4 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Boris Vian , Yalnızlık 👍

Ama EİG'ler seçildi beeeeeeee. Niye bu kadar geç kaldın? 😂😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Evet geç kaldım Malum İstanbul trafiği 😂 Canın sağolsun kısmet değilmiş demekki 🙋🙏 😂

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

😂😂😂

İşimiz İstanbul trafiğine kaldıysa hayata geç kaldık demektir 😂

Neyse ki ben Antalya'da yaşıyorum da anı yakalıyorum😂😂😂

Yorumla
    • r_engarenkyollar
      r_engarenkyollar
      +1 yıl

Darısı benim başıma diyelim 🙏🙋

Yorumla
  • Matmazel58
    Matmazel58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

Biz daha kuruyemişte anlaşamıyoruz o diyo fındık ben diyorum Kaju🤣🤣🤣

1
    4 Yorumla
    • Matmazel58
      Matmazel58
      +1 yıl

Çok mutluyuz kuruyemiş tabağını bilemedim ama 🤣🤣

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Kaju varken fındık diyen adamdan kaç kaç 😂😂😂

Yorumla
    • Matmazel58
      Matmazel58
      +1 yıl

🤣🤣🤣

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Olmaz o adamdan 😂

Yorumla
  • Daiys_m
    Daiys_m Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı.

Bence evlilik sadakat ve güven olduğu sürece müqq bir şeydir gibime geliyor

2
    0 Yorumla
  • HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Doğru insanla olduğunda tatlı, yanlışla yapılırsa acı.

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Hiç evlenmedim bilemicem ama iyi bir insanla cenneti yer yüzünde yaşamaktan pek farkı yoktur

2
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 99%
    +1 yıl

Evet en son bozuğu ağzına denk gelir ve önceden yediğinin hiç bir anlamı kalmaz 😂

1
    0 Yorumla
  • MeraklıBaykuş1
    MeraklıBaykuş1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 35%
    +1 yıl

evlilik aslında aynı kafadan ve doğru kişiyle olursa çok güzel bir şey

1
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl

Kimine göre iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmak kimine göre Beleş seks

1
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Karikatür zaten özetlemiş. Şimdiki evliliklerin büyük çoğunluğu mantık evliliği olmuş.

1
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Bence çok zor
    Öyle görüyorum, kaldı ki içinde olmak...

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    Mentor Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenince bakarız

2
    3 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Kumar gibidir demişler bak yukarda. 36'dan sonra alışmazsin zaten merak etme 😂

Yorumla
    • вуηαяcσѕ
      вуηαяcσѕ
      +1 yıl

38 :D

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ooo, o zaman hiç olmaz o iş. 😂

Yorumla
  • Huzurluhuzursuzz
    Huzurluhuzursuzz Takip Et
    Guru Yaş: 73 , eic 62%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.

Anlasana iyi anlasamazsan cehennem

1
    4 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Bu durumdan evlenip anlaşamayip boşananlar cehenneme bir girip çıkmış oluyor yani 😂

Yorumla
    • Huzurluhuzursuzz
      Huzurluhuzursuzz
      +1 yıl

Aynen öyle bı cehennemi yasiyorar

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Sonrası da cennet ama 😂

Yaşamak lâzim 😂

Yorumla
    • Huzurluhuzursuzz
      Huzurluhuzursuzz
      +1 yıl

Ne cenneti ya

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Kokusu sonradan çıkan çorap gibi..

1
    5 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

O zaman asıl koku ayakkabıyi çıkarınca geliyor. Ayakkabı ayakta olduğu müddetçe gizlemek mümkün 😂

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

Çırılçıplak karşımda durmak zorunda..

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

O zaman evlenmeden bir soymak mi lâzim diyorsunuz? 😂

Yorumla
    • asuasuasuman
      asuasuasuman
      +1 yıl

😅 e bi görmek gerek..

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

😂😂😂

Bunu tuttum 😂

Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Evlilik kumar gibidir

1
    2 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Acemi şansı olan kazanır 😂

Yorumla
    • Nickbulamadim91
      Nickbulamadim91
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • iKmAnıl
    iKmAnıl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 94%
    +1 yıl

Dondurmasını yiyip en son külahı kalırya onun gibi

1
    6 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Bak bu olmadı. Ben külahı dondurmadan daha çok severim. 😂😂😂

Yorumla
    • iKmAnıl
      iKmAnıl
      +1 yıl

O zmn evlilik tam sana göre evlen hemen 😅

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Geç kaldın ya, 20 sene evvel hallettim ben o işi 😂

Yorumla
    • iKmAnıl
      iKmAnıl
      +1 yıl

Devam ediyor mu peki

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Tabii ki

Yorumla
    • iKmAnıl
      iKmAnıl
      +1 yıl

Demiştim sana evlilik tam sana göre diye 😏😆

Yorumla
  • echoess96
    echoess96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

İyi bir eş iyi bir evliliktir
    kötü eş kötü evlilik
    bu kadar basit

1
    0 Yorumla
  • Darksoul8916
    Darksoul8916 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlilikte diğer her şey gibi bir imtihan vesilesidir.

1
    0 Yorumla
  • Dépaysement_
    Dépaysement_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Hala ümidim var kim ne derse desin

3
    0 Yorumla
  • Okuryzr
    Okuryzr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Evli değilim bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • SİTENİNDİNAZORU
    SİTENİNDİNAZORU Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Başka tanıma gerek yok.
    Yarı açık cezaevi.

1
    0 Yorumla
  • Lila_rüzgar12
    Lila_rüzgar12 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

İç karartıcı bir şey olabilir

1
    0 Yorumla
  • BayCemm
    BayCemm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Değişik bir benzetme ne anlama geliyor

1
    0 Yorumla
  • GırgırAdam
    GırgırAdam Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Aynen karikatürdeki gibidir

1
    0 Yorumla
  • LordofJungle
    LordofJungle Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç evlenmedim bilmiyorum

1
    0 Yorumla
  • Guapoo6
    Guapoo6 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.

Bilmiyorum hiç evlenmedim

1
    0 Yorumla
  • bykalpsizruh
    bykalpsizruh Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Doğru kadini bulursan

1
    0 Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Güzel bir şey tabi doğru kişi ise

1
    0 Yorumla
  • Elleira
    Elleira Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı.

Doğru kişiyle çok güzel bir şey bence

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Dene görersin 😂😂

1
    5 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Denemek icin daha çok gencim 😂

Yorumla
    • flaneurx
      flaneurx
      +1 yıl

Ozmn ye iç gez yakma başını

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Yok ben ciklet çiğneyecegim 😂

Yorumla
    • flaneurx
      flaneurx
      +1 yıl

Dikkat et seni ciklet yapmasınlar 😀

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ciklet olmaya da razıyım 😂
      Çiğneyip atsınlar beni 😂

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Kumar gibi bir şey

1
    6 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Acemi şansı var diyorsun yani 😂

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Ben de acemiydim ama şanslı çıkmadım

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Kumarda da acemi şansı yok Zaten, alistirana kadar kekliyorlar. 😂

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

🤣 Kumar falan hiç bilmediğim için

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ben de hiç oynamadım ama oynayan acemileri biliyorum 😂

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

😂

Yorumla
  • Degisik_-_
    Degisik_-_ Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Ketçap biterken çıkan o ses gibi 😄

0
    5 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Sesli güldüm 😂😂😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      +1 yıl

Nimetle şaka olmaz sus 😂😂

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Nimet kim? 😂

Yorumla
    • Degisik_-_
      Degisik_-_
      +1 yıl

Bizim karşı komşu 😄

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Onunla şaka olur o zaman 😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok güzel gerçekten sevdiğin kişi ise harika

1
    0 Yorumla
  • kendineMühendis096
    kendineMühendis096 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Harika bir açıklama olmamış mı

0
    0 Yorumla
  • ShrekinS2
    ShrekinS2 Takip Et
    Yoda Yaş: 112 , eic 100%
    +1 yıl

B0ktan bir sey

2
    0 Yorumla
  • Sabrinamabrina
    Sabrinamabrina Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenince söylerim

1
    0 Yorumla
  • mihri74
    mihri74 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Akli olan evlenmesin.

1
    0 Yorumla
  • pinkcivcivv
    pinkcivcivv Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

Kuruyemis ne alaka

1
    0 Yorumla
  • kizginboga12
    kizginboga12 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Zevk aldığında biten bir kurum

1
    0 Yorumla
  • Karabey42
    Karabey42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Valla evlilik doğru insanla iyi

1
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kesin güzeldir

1
    0 Yorumla
  • mutluolmakzr
    mutluolmakzr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43
    +1 yıl

Zor gozukuyor

1
    3 Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Uzaktan mi?

Yorumla
    • mutluolmakzr
      mutluolmakzr
      +1 yıl

Aynennn

Yorumla
    • perlamare
      perlamare
      +1 yıl

Ne mutlu size o zaman 😂

Yorumla
  • Δyseg
    Δyseg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Hiç bilmiyorum

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilik nasıl bir şey?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik nasıl bir şey? 8 cevap verildi
Evlilik nasıl bir şey? 30 cevap verildi
Evlilik nasıl bir şeydir? 105 cevap verildi
Evlilik nasıl bir şeydir? 38 cevap verildi
Evlilik nasıl bir şeydir? 6 cevap verildi
Evlilik nasil bir sey? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Mükemmel biri misiniz?
  • Saplı banyo lifleri kullanır mısınız?
  • Sevgiliniz size “Ay ne çirkinsin” dese tepkiniz ne olur?
  • Aşk değiştirir mi?
  • Gün içerisinde yaklaşık ne kadar süre internettesiniz?
  • “Su içsem yarıyor” diyor musunuz?
  • Askılı giyinir misiniz?
  • Üniversite diploması gerçekten iş bulmanın tek yolu mu? Yoksa başarı için farklı anahtarlar mı gerekiyor?
  • Kitap kültürünüz var mı? Ne kadar kitap okudunuz?
  • Kadınların emeği ile yaptığı bir giysiyi giyer misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨