Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik, erkekler açısından kadınlardan , cinsellikten bıktıktan sonra ve sadece çocuk yapıp büyütmek için yapılırsa güzel bir şey olabilir. Yoksa cinsellik için evlenen, hayal kırıklılığa uğrar ki çocuk olduktan sonra huzurlu cinsellik bitiyor.
Hiç ilişkim olmadığından, cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmek istemiyorum. Zaten benim gibi Atatürkçü olup bakire olan kadın da yok. Bu yüzden yeteri kadar deneyimli olmaz isem, bana sadık kalamaz ki hep tecrübesiz erkekler aldatılıyor ve evlilik çekilmez hale geliyor. Bu yüzden , cinsellikten doymadan kesinlikle evlenmem.
Zira kadınlar ortalama 33 yaşından sonra, gençken nefret ettikleri iyi erkekle evlenmek zorunda kalırlar. Çünkü çok sevdikleri maddi durumu iyi serseri erkekler, bunlarla evlenmeden seks yapmak istiyor , evlilikte genç bakire kızları tercih ediyorlar ve yüksek çekicilikleri sayesinde de çok rahat bulup evleniyorlar
Tabi bu iyi erkeklerin içinden, evi+asgari ücretin 2 katı kadar maaşı olanları tercih ediyorlar ki bu zamanda asgari ücretin iki katını memur bile alamıyor.. Ev ise. çoğu bekar erkekte yok. Bu erkeklere de sadık kalmayıp aldatıyorlar. Çünkü bakire olmayan kadın, karşılaştırma yapar ve efendi bir erkek serseri alfa erkeğin verdiği zevki veremeyeceğinden; serseri Bu yüzden yeterli deneyimi olmadan erkek, evlenirse kesin pişman olur. Şimdi diyecekler ki; bakire kızla evlen ve aldatmaz. Ancak bakireler , genelde koyu dindar olduğundan bana göre değil ve koyu dindar olmasalar da kariyerini eline alamayacak kadar ufak oluyorlar. Zaten 23 yaşından büyük laik bir kadının, bakire olma ihtimali bu yüzden çok düşük. Olan cüzi azınlığı da serseri alfalar kapıyor.
Evlenmeye karar vermem halinde Bakire olmayan kadınla ise , bakire kadın bulamazsam benimle aynı geliri kazanıyor, benden tecrübesizse ve önüne gelenle yatmamışsa ( kaşar ruha sahip değilse ) evlenirim. Şöyle ki;
Ben asgari ücretin iki katını , kazanmadan evlilik düşünmem. Gerekirse, 40 yaşımda evlenirim; sorun yok. Zira Aile giderleri, çok yüksek ve çocuk da sevmiyorum. Cinsellik için ise, evlenilmez. Zira bekarken, kadınları etkileyemiyorsan; iyi kadınla evlenemezsin. Çünkü, tüm kadınlar aynıdır. şu an ise asgari ücretin, bir katını ancak kazanıyorum. Neden benimle aynı kazanan kadın istiyorum peki? Şöyle ki;
Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.
Yine de evlenmeden, muhakkak seks yapmak isterim. Tatmin oluyorsa, böyle bir kadın doğruyu da söyler. Ancak böyle bir kadın, bakireyim derse de inanırım. Zira çıkarı olmadığından, yalan söylemez. Tabi benden, küçük de olmalı. Aramızda, beş yaş fark yoksa; evde kalma korkusundan yalan da söyleyebilir.
Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, geçmişi hakkında bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Çünkü, benden bir menfaati yok
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik insandan insana göre değişen bir şey doğru insanı bulup bulamadığına göre değişen bir şey bir ailede koca vardır mesela çok iyidir evine bakar eder ailesine saygısını korur mutlu etmeye çalışır ama bir adam vardır ki ailesine cehennemi yaşatır ha bir insanın başlarda sevgiliyken nişanlanırken gerçek yüzünü asla göremezsin bir insanla aynı evde olduğun zaman gerçek yüzünü görürsün onun için dikkatli seçim yaparsan mutlu olabileceğim bir hayatın olabilir ve evlilik bana göre yanında destek olacak bir kocan eğer doğru seçim yaparsan mutlu bir aile tablosu evet ara sıra sıkıntılar olur kavgaları dersiniz ama bunun üstesinden gelirsiniz her zaman doğru bir insanı bulursan zaten güzel bir evliliğin olur evlilik öyle anlattıkları gibi çok kötü bir şey değil sadece yaşam şartları ağır olduğundan dolayı şu an gerçekten elinize bir işiniz yoksa evet evlilik berbat olur ama hem işiniz var hem sevdiğiniz bir kadın var olabilir evliliğin içinde neler var bir kadının görevleri kocasına ailesine destek olmak onlara sevgi ve saygı göstermek kocasının da aynı şekilde kocası çalışacak işe gelecek eve para getirecek kadın da isterse çalışabilir kadında evde gelire yardım edecek ama tabii ki de kadının ki bir tercih meselesi öyle hikayelerde anlattıkları gibi toz pembe değil ama evliliğin her zaman iş yapma yemek yapma temizlik bulaşık toz alma süpürme silme makine çamaşırları yıkama asma daha da neler neler var çocuk bakma hele o zamanlar uykusuz kalacaksın yeter diyeceksin bıkacaksın ama çaba edeceksin çocuğu büyüteceksin onu ergenlik çağım var onu geçirecek lgs'si var ya yks Si var bunlarla bu streslerle ailene hem destek olup hem de çocuklarına bakıp büyük büyük taşıman gerekir buna da kocan yardım eder o yükü beraber taşırsınız evet arada sırada düşenler olur kalkın olur el kaldırır yardım eder kocan veya karın zaten evlilik birbirine destek olmak mutlu bir aile tablosu görmek için olan bir şey evlilikte evet bu işleri her kızın yapması gerekir evini temiz tutması gerekir zaten annelerimiz bunu küçükken bize eğitimlerini veriyor yavaş yavaş başlatıyor ve büyüyene kadar biz bunları yapıyoruz evlilik çağına gelene kadar ve artık kendi evimize kendi düzenimize yapmaya başlıyoruz evet başarı zorlanıyoruz falan ama sonradan seneler geçtikçe alışıyoruz bazen uf bıktım her gün temizlik mi olur falan diyeceksin kocana gelince İlk böyle cicim ayları geçecek artık birbirinize rahat olacaksınız eğer doğru bir eş ise çocuk bakımında yemekte her şeyde yardım eder tek başına bu kavramına izin vermez doğru bir eşle evlenmezsen ne olacağını söyleyeyim mutsuz bir hayat sürekli sinir krizleri geçirme ağlama sürekli kimseye bir şey diyememe çocukların üzülmesin diye güçlü durmaya çalışmama yıkılma olur hele ki bir de ailen arkana durmuyorsa ah haline derler onun için her zaman doğru bir seçim yap doğru seçim yapmak o kadar kolay değildir doğru insan her yerde bulunmaz
20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılçiğnedikçe tadı kaçan sakız gibi
55 Yorumla- +1 yıl
sjjdkskd
- +1 yıl
rica ederim :>
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMeyve tabagi gibi
322 Yorumla- +1 yıl
Ooo, bak sen. O tabakta avakado da var mı? Tatsız tuzsuz ama herkesin sağlıklı diye peşinden koştuğu 😂
- +1 yıl
Bazen avakado bazen kivi bazen kiraz… tatlı /ekşi felan fistan 😂
- +1 yıl
Ulan beeee. Hiç tadının muz olduğunu görmedik ama muz kabuğu gibi uzayıp gidiyor 😂
- +1 yıl
Farklı bakış açıları dolu😅
- +1 yıl
Haha, tabii ki nereye çekersen oraya 😂
3 gündür bekarım , yetti gari dedim. Geri verin avakadomu 😂 - +1 yıl
Bekarlığın tadını çıkartsaydın bari 😂
- +1 yıl
O fazlasıyla çıktı tabii ki ama meyvelerden çok yemişim bu sefer de şiştim 😂
- +1 yıl
Abartmasan şaşırırdım. Tavuk ambarında öylece durmak her baba yiğidin harcı değil 🤣🤣
- +1 yıl
Hep tavukların abartmasi bunlar zaten. Ben masumum 😂
- +1 yıl
🤣🤣 en masum ödülünü almaya ne zaman gidiyorsun!
- +1 yıl
Mahsun verdiği zaman 😂
- +1 yıl
le le Mahssuun ! Seslendim gelir birazdan 🤣
- +1 yıl
Yes beeee. The Oscar gooooooooooooz tuuuuuuu anonsunu duyar gibi oldum 😂
- +1 yıl
Sanki kulağıma tınısı gelir gibi oldu, kmlerin uzaklığından anca 😅
- +1 yıl
Neyse Mahsunu da hiç sevmem ama alacağız artık mecburen en masum ödülünü, n'apim bana vermişler. Reddetmek olmaz şimdi 😂
- +1 yıl
Ben de bayılıyorum 😜 yani reddedersen daha da masum olursun ammma 🤣son karar senindir
- +1 yıl
Bak 3 gün bekar kaldım hemen ödül aldım.. Bir de sürekli olduğunu düşün, alınmayan ödül bırakmam 😂😂😂
Nobelleri bile siler süpürürum beeee😂 - +1 yıl
Masum-u pak ödülü alırsın o zaman 😂😂
- +1 yıl
Bak o daha çok yakışır bana 😂
- +1 yıl
Aynen yakıştı 🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim Ernesto✌️🤞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlilik doğru kişi ile çok güzel bir şeydir
20 Yorumla İp üstüne yürümek gibi. 😃 Bir düzen, çaba, dikkat, eğlence, risk her şeyi barındırıyor. Bir alanın içine alıyor, sevgi ve kısıtlılık bir arada. İkisi birbirini tamamlıyor, rahatsızlık hissedilmiyor bu sebeple. Bazı insanlar zaten özellikle bu yapısallıkta, cuk oturuyorlar. Bazılarına göre değil hiç, bende o şekilde hissediyorum. Sevgi onlarda farklı işliyor, evliliğin kısıtlayıcılığı boğuyor. Sevgi bu kişilerde ruhta bağlanıyor, (evliliği benimseyenler içinde öyle elbette fakat farklı noktalar var) eğer bir gün ruhtan gôçmeye karar verirse sevgi, diğer ruhta bir hatıra bırakıyor kendinden. Evlilikse bunun dışa yansıtılmışı. Yapılar farklı olabiliyor, sonradan değişebiliyor. Ben evlilik insanı gibi hissetmesem bile ilerisi için net konuşamam. Ne olacağım dünyası ya bu biraz spontane ayak uydurmak gerek, hayatla kendi ayakkabımın bağcığını bağlıyorum, ve ona ayak uyduruyorum. Biraz kurnazca bir hareket ama refleks olarak dansı öğrendiğimde bağcığa ihtiyaç duymayacağım. Bu belki hiçbir zaman gerçekleşmeyecek ama, şimdilik rahatım yerinde, onu o zaman düşünürüm 😂
20 YorumlaAnnem ile babam 41 yıllık evliler. Ve tam 7 çocuğu var. 6 erkek ve tek kız olarak ben :)
Bu zamana kadar bizlerin yanında tartıştıklarını görmedim. Her şeyi beraber yaparlar. Sofrayı beraber kurup beraber kaldırırlar. Ev işleri de buna dahil. Her şeyi birlikte paylaşırlar. İlk evlendikleri zaman çok yokluk çekmişler ama annem bir kere bile babama bir şey dememiş. Tam tersi hep el ele destek olmuş.
Onlardan gördüğüm kadarı ile evlilik bence paylaşmaktır. Yoklukla bile yan yana olmaktır. Evli değilim ama ben onlardan gördüğüm kadarı ile inşallah bu şekilde mutlu evlilik yapabilirim.
Rabbim hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın inşallah🙏🏻120 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik amacını aştığı için insanlar evliliği bir kabus gibi görmeye başladı, ama gerçek anlamda güzel bir şey bir insanın hayatına eşlik etmek onu anlamak dinlemek iyi günde kötü günde destek olmak, iki yarımın bir bütün olması eksik yanını tamamlaması demek ama amacını aştı her şey maddiyat ve çıkara dönüştü maalesef
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm ilişkiler öyle değil mi? başta bayılıyorsun hep güzel yanlarını görüyorsun ama sonra sonra sevmediğin şeyler de görünür olmaya başlıyor.
49 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimseyi tam olarak tanımak mümkün değil galiba. Ayrılırken tam olarak tanıyıp anlıyor insan.
- +1 yıl
Ne demiş büyükler, adam olan evlenirken değil ayrılırken belli olur.
Evet tam olarak mümkün değil Kendisini bile tanıyamiyor ki tam olarak başkasını tanışın. Hadi diyelim tanıdı zamanla da değişiyor insan. Cünkü insan değişen bir varlık. Bugünkü biz 10 yıl önceki biz değiliz ki zaten. Bakış açısı, bilgiz deneyim, fikirler. Bazen sabit kalması gereken karakter bile değişebiliyor. - +1 yıl
Bazen de hiç değişmiyor insan, hiç kendini geliştirmiyor, genetik çok önemli bu yüzden. Anneye bakıp kızını, babaya bakıp oğlunu almak lazım. Kadınlar bir yaştan sonra anneye, erkekler de büyük ölçüdr babaya benziyor. Değişmeyi reddeden biri olduğu gibi babasına dönüşüyor. Garantici davranmakta fayda var bu açıdan ajsjdjdkckofkf
- +1 yıl
Valla benim anne babama bakan beni hayatta almaz. Senin gibi düşünen cikarsa ayvayı yedim 😂
Ama haklısın. Ergenlik döneminde babası ile çatışmalı olan tüm arkadaşlarim 35 yaşından sonra aynı babası olup çocuğu ile çatışmaya başladı. Söylediğimde de tek cevap var. Biz böyle gördük. İyi de anne baban da aynı gerekçelerle seni büyütmeye çalıştı ve sen buna başkaldırıyordun ergenken.
O yüzden kendini geliştiren insan değişir. Değişmesini bilen de inanılmaz gelişir. Geneli böyle olsa da genelde sıyrılan insan çoktur. Anne babasına bakip kolaycilik yapmak yerine genelden sıyrılani bulsak/secsek nasıl olur? 😂 - +1 yıl
Yalnız benimki kolaycılık değil garanticilik oluyo. Bazen anlaşılmıyo gelişime açık olup olmadıkları sonradan ah vah etmemek için küçük bir önlem gibi düşün işte ajskdkdkfkfkf
- +1 yıl
Artık yeni atanız barbieniz akıllı olun ajsjskdkdkfkck
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru kişiyle yaparsan cennet ben bunu gördüm anne babamdan 35 senelik evliler bu yıllara 4 çocuk sığdırmışlar... ve hala tek kavgaları yok ev işlerini ortak yaparlar, yemeği ortak yaparlar , her ay yemeğe alışverişe giderler babam annem olmadan tek eğlenceye gitmez.. annem bogulma tehlikesi atlatmış ve denize yaklaşamıyor korkudan babam tatile bile gitmiyor artık annem yok diye... o yüzden doğru kişi cenneti yanlış kişi cehennemi yaşatır...
31 Yorumla
+1 yılBence coooij güzel. Ben nişanlıyım evleek istiyorum. Nuşanlin gözlerine bakarken bile eriyorum resmen. Adını anibca bile tahrik olutorum. Yediğim ictitim her şeyden nutlaka ona da ayiririm. Onunla jonusmayinca içime kasver çöküyor. O benim her seyimmnm
25 Yorumla- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
Fazla ve gereksiz merak iyi değildir minikler kendinizden büyük islere kalkışmayın bakayım 🤫
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Antep fıstığı en sevdiğim 😉leblebi sevmem boğazına takılır kalır insanın. Evlilik yoruyor ya , üzüyor da 💁🏻♀️
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir şey. Bazen çok bulutlu ve yağmurlu, bazen sıcacık ve güneşli, bazen renkli, bazen gri. Bir yaşam biçimi...
13 Yorumla- +1 yıl
Geçişler aynı gün içinde olabiliyor 😁
Gri gün sayısı duruma göre değişiyor ama genelde azınlıkta 🥰
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik çok güzeldir ama evlenen sen değilsen 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Evet geç kaldım Malum İstanbul trafiği 😂 Canın sağolsun kısmet değilmiş demekki 🙋🙏 😂
- +1 yıl
Darısı benim başıma diyelim 🙏🙋
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBiz daha kuruyemişte anlaşamıyoruz o diyo fındık ben diyorum Kaju🤣🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Çok mutluyuz kuruyemiş tabağını bilemedim ama 🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Bence evlilik sadakat ve güven olduğu sürece müqq bir şeydir gibime geliyor
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanla olduğunda tatlı, yanlışla yapılırsa acı.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenmedim bilemicem ama iyi bir insanla cenneti yer yüzünde yaşamaktan pek farkı yoktur
20 Yorumla
+1 yılEvet en son bozuğu ağzına denk gelir ve önceden yediğinin hiç bir anlamı kalmaz 😂
10 Yorumla
+1 yılevlilik aslında aynı kafadan ve doğru kişiyle olursa çok güzel bir şey
10 Yorumla
+1 yılKimine göre iyisiyle kötüsüyle hayatı paylaşmak kimine göre Beleş seks
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarikatür zaten özetlemiş. Şimdiki evliliklerin büyük çoğunluğu mantık evliliği olmuş.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bence çok zor
Öyle görüyorum, kaldı ki içinde olmak...10 YorumlaEvlenince bakarız
23 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılAnlasana iyi anlasamazsan cehennem
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bı cehennemi yasiyorar
- +1 yıl
Ne cenneti ya
+1 yılKokusu sonradan çıkan çorap gibi..
15 Yorumla- +1 yıl
Çırılçıplak karşımda durmak zorunda..
- +1 yıl
😅 e bi görmek gerek..
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kumar gibidir
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Dondurmasını yiyip en son külahı kalırya onun gibi
16 Yorumlaİyi bir eş iyi bir evliliktir
kötü eş kötü evlilik
bu kadar basit10 Yorumla
+1 yılEvlilikte diğer her şey gibi bir imtihan vesilesidir.
10 Yorumla
+1 yılHala ümidim var kim ne derse desin
30 YorumlaEvli değilim bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBaşka tanıma gerek yok.
Yarı açık cezaevi.10 Yorumla
+1 yılİç karartıcı bir şey olabilir
10 YorumlaDeğişik bir benzetme ne anlama geliyor
10 Yorumla
+1 yılAynen karikatürdeki gibidir
10 Yorumla
+1 yılHiç evlenmedim bilmiyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Bilmiyorum hiç evlenmedim
10 Yorumla
+1 yılDoğru kadini bulursan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel bir şey tabi doğru kişi ise
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Doğru kişiyle çok güzel bir şey bence
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Dene görersin 😂😂
15 YorumlaKumar gibi bir şey
16 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKetçap biterken çıkan o ses gibi 😄
05 Yorumla- +1 yıl
Nimetle şaka olmaz sus 😂😂
- +1 yıl
Bizim karşı komşu 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel gerçekten sevdiğin kişi ise harika
10 Yorumla
+1 yılHarika bir açıklama olmamış mı
00 YorumlaB0ktan bir sey
20 Yorumla
+1 yılEvlenince söylerim
10 YorumlaAkli olan evlenmesin.