Herkese merhabalar, öncelikle anlatacaklarım üzerinden lütfen yargılamayın beni. Ben bundan birkaç yıl öncesine kadar çok cahil ve pasif bir insandım. Konuyu örnekler üzerinden anlatmak istiyorum. 5 yıl önce İBB seçimlerinin olacağı dönem dershaneden eve dönüyordum. Yolda herifin biri beni durdurdu ve seçim anketi yapmaya başladı. Ben de maalesef hayır diyemedim o gün. Şimdi olsa emin olun küfredip kovardım onu. Ankette genel sorular vardı ve sonunda bana kime oy vereceğimi sordu. Ben de adayları fazla tanımıyordum o dönem. Adam adayları sıraladı ve ben de dershanedeki en yakın arkadaşım bu olaydan birkaç ay önce Eİ.' ye oy vereceğini söylediği için adama Eİ dedim. Ama ben c*p denen partiden nefret ederim aslında. Aşırı özgürlükçüler ve kendi iğrenç yaşamlarına bizi de sokmayı amaçlıyorlar. Ven Eİ'nin c*p adayı olduğunu eve gelince internetten araştırarak öğrenmiştim. Ve şaşkınlık yaşadım. Benim arkadaşım imam hatip lisesi mezunu ve imam hatipte okuyan birisi nasıl o partiden olan birine oy vermek isteyebilir? Ben maalesef anket yapan adama adımı soyadımı ve telefonumu da verdim o gün sorduğu için. Biliyorum çok yanlış bir şey, olmaması gereken bir şey ama saflık işte. O dönem yeni reşit olmuştum, ilk kez oy kullanacaktım ve YKS'ye hazırlanıyordum. Neyse 2. olayda şu ben 2 yıl önce 2 arkadaşlarımla birlikte otelde kaldım bir gece ama üçümüz de hemcinsiz. Yani hiç karşı cins yoktu. Kız kıza gezmeye gitmek istemiştik. Akşam olunca da otelde konakladık. Bunun dışında benim adli sicil kaydım tertemiz, herhangi bir sabıka kaydım yok. Bir ceza almışlığım yok. Karşı cinsle de otelde vs. kalmadım hiç.
Uzun lafın kısası hemcinsim olan arkadaşlarımla 1 gece otelde kalmak ve o seçim anketinde muhalefet partiden olan birine oy vereceğimi söylemiş olmak memur olmama herhangi bir engel teşkil eder mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer