Aile & Toplum Bugün neler yapacaksınızzz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor Bugün kimler neler yapacak? Cumartesi gününü nasıl değerlendireceksin? Bugün neler yapacaksınızzz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Bugün bir planım yok aşırı uykum var. belki de film dizi falan izlerim geceye doğru bilmiyorum.. ya da gezerim biraz 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evde olucam birtakım dolap düzenleme vs işleriyle uğraşıcam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kolay gelsinn 🌸 Yorumla u cαssíєєє +1 yıl Teşekkür ederim💐 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Saat güzelmis, bisikletle dağya ciktim su an tadini cikariyorum. Sonra eve gelince pertim cikar daha bir şey yapamam 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arkadaşlarla takılırız kamp planlamıştım ama vaz geçtim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Akşama kadar çalışıp sonra komşuyla bi planımız var onu yapıcaz 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yaptım yapacaklarımi şimdi eve dönme zamanı. Biraz uyuyup dışarı çıkarım. E, Antalya gece bahtımiza ne çıkarsa artık 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Spora gideceğim onun dışında bir planım yok havada hiç güzel değil burada zaten aşırı iç karartıcı ve kapalı 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dışarı çıkarım sanırım. Bu aralar çok sık görüştüğüm arkadaşım ile Kordon’da sabahlıyoruz. Her halde yine aynısı olabilir. 0 0 Yorumla
pinkcivcivv Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Soruyu pazar görmem dışında sorun yok keoekekd duş alıcam takılırım 1 1 Yorumla kiss_me_35 +1 yıl Bende Yorumla
harrylinka Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Kahve makinesi kurulumu yapacagim gözük kesmiyor Spn izliyorum 0 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Maçı bekliyorum spor yaptım kurbanlık bakmaya gittim evdeyim 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Muhabbet kuşum bitlenmis aglicaktim onla uğraştım hep temizlik yaptim onu bile yıkadım 0 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Uykusuz, yorgun ve çalışmaktan başka bir şey yapmadım.. 0 0 Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bugün biraz dolaştım eve geldim bahçede semaveri yakıp nargile mi içiyorum 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sınava hazırlık yapıyorum soru çözmeye devam. Pazar günü kitap okumak ve oyun oynamak var. 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Çok yüksektesin korkunç. Anneme gidip sürpriz yapmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl düğüne gidicektim bi aile tanıdığının vazgeçtim 😃 0 0 Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Önce, yürüyüş ve sonra sinema ve ardından dönüşte tekrar yürüyüş planladım ve hepsini yaptım. 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Evdeyim, bir planım yok, film izliyorum. Film tavsiyen varsa değerlendirebilirim : )) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Valla kursa gittim eve geldim yemek yedim ders çalıştım duş aldım 🙈 şimdide oturuyorum 😊 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Maile takılıyoruz :D 1 0 Yorumla
SANALKOCA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sahil e gidicem akşam üzeri gezerim biraz Ortaköy de de akşam dolaşacam 0 0 Yorumla
ecis1 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl aksam 9a kadar 10 ruya gormeyı planlıyorum bence iyi fikir 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bugün gezeceğim🥳 1 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi eğlenceler 🥳 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Önce iş sonra çalışacağım 1 1 Yorumla emre00 +1 yıl * gezeceğim Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gezdik dolaştık, günü akşam ettik 😓 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pamuk ve tentürdiyot almaya gidicem dizim için. 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bugün bira festivaline gidicem. 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Maalesef her gün olduğu gibi bugün de evdeyim 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çalışıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kolay gelsin Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Takilacaz 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akşam içerim sahilde 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Spor yaptim. Kahvalti yapıp işe gideceğim. 0 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. F1 Monaco Grand Prix izliyorum. 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dün çalıştım 0 0 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Uyicam 0 0 Yorumla
Bombaci10 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Arkadasim evleniyo düğününe geldim ben tabi. Sapim 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. hıc bişi yapmadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Bugün bir planım yok aşırı uykum var. belki de film dizi falan izlerim geceye doğru bilmiyorum.. ya da gezerim biraz
Evde olucam birtakım dolap düzenleme vs işleriyle uğraşıcam
kolay gelsinn 🌸
Teşekkür ederim💐
Saat güzelmis, bisikletle dağya ciktim su an tadini cikariyorum. Sonra eve gelince pertim cikar daha bir şey yapamam
Arkadaşlarla takılırız kamp planlamıştım ama vaz geçtim
Akşama kadar çalışıp sonra komşuyla bi planımız var onu yapıcaz
Yaptım yapacaklarımi şimdi eve dönme zamanı. Biraz uyuyup dışarı çıkarım. E, Antalya gece bahtımiza ne çıkarsa artık 😂
Spora gideceğim onun dışında bir planım yok havada hiç güzel değil burada zaten aşırı iç karartıcı ve kapalı
Dışarı çıkarım sanırım. Bu aralar çok sık görüştüğüm arkadaşım ile Kordon’da sabahlıyoruz. Her halde yine aynısı olabilir.
Soruyu pazar görmem dışında sorun yok keoekekd duş alıcam takılırım
Bende
Kahve makinesi kurulumu yapacagim gözük kesmiyor Spn izliyorum
Maçı bekliyorum spor yaptım kurbanlık bakmaya gittim evdeyim
Muhabbet kuşum bitlenmis aglicaktim onla uğraştım hep temizlik yaptim onu bile yıkadım
Uykusuz, yorgun ve çalışmaktan başka bir şey yapmadım..
Bugün biraz dolaştım eve geldim bahçede semaveri yakıp nargile mi içiyorum
Sınava hazırlık yapıyorum soru çözmeye devam. Pazar günü kitap okumak ve oyun oynamak var.
Çok yüksektesin korkunç. Anneme gidip sürpriz yapmayı düşünüyorum
düğüne gidicektim bi aile tanıdığının vazgeçtim 😃
Önce, yürüyüş ve sonra sinema ve ardından dönüşte tekrar yürüyüş planladım ve hepsini yaptım.
Evdeyim, bir planım yok, film izliyorum. Film tavsiyen varsa değerlendirebilirim : ))
Valla kursa gittim eve geldim yemek yedim ders çalıştım duş aldım 🙈 şimdide oturuyorum 😊
Yoğunum dışarıda olacağım geç vakit gelirim ancak eve
Maile takılıyoruz :D
Dışarı çıkarım belki birşeyler alırım
Evimdeyim büyük ihtimalle
Sahil e gidicem akşam üzeri gezerim biraz Ortaköy de de akşam dolaşacam
aksam 9a kadar 10 ruya gormeyı planlıyorum bence iyi fikir
Bugün gezeceğim🥳
iyi eğlenceler 🥳
Kuaföre gidicem, hazırlık var🥳
Önce iş sonra çalışacağım
* gezeceğim
Sahilde yürüyüş
Hava yağmurluydu evdeydim
Evimde vakit geçirmek istiyorum
Akşam bir arkadaşla takılacağız
Maalesef evde yatmaca
Gezdik dolaştık, günü akşam ettik 😓
Plan yok hayaller iptal
Pamuk ve tentürdiyot almaya gidicem dizim için.
takım elbise alacağım
Bugün bira festivaline gidicem.
Oturup akşama kadar kombin bakıcam.
Maalesef her gün olduğu gibi bugün de evdeyim
Çalışıyorum
kolay gelsin
Takilacaz
Akşam içerim sahilde
Spor yaptim. Kahvalti yapıp işe gideceğim.
Hasta olmuşum beee, yaticam pasoo
Bu tepenin adı neydi?
Çok güzelsin bu arada
F1 Monaco Grand Prix izliyorum.
İyi akşamlar film sonra yatarım
Ders caliscam insallah
Sizi izleyeceğim
Dün çalıştım
Pazar oldu, yatış
uyucam
Uyicam
Arkadasim evleniyo düğününe geldim ben tabi. Sapim