Kendisi daha 16 yaşında ve geçen sene sevgilisine kaçtı , birde bebeği oldu resmi nikahta yaptılar ailelerin zniyle kağıtta onayladilar, neyse... bende evliyim ve ne zaman resim ya da hikaye paylaşsam bu şekilde bana kötü yorum yapıyor özelden yazıyor oran kötü yüzün şöyle çıkmış kirpiğin yan takmisin falan sürekli bir şey bulup söylüyor , üstelik bunu sormadigim halde yapıyor ve bu sümüklü veleti ben yanımdan ayirmiyordum daha düne kadar saçını tarayıp kıyafetini seciyordum , bu çocuk ne amaçla bunu yapmaya başladı?
Teyzemin küçük kızı ne zaman hikaye atsam bu şekilde mesaj atıyor bana neden olabilir?
Kız daha 16 yaşında aranızda fazlaca yaşınız var bu kızı muhatap oluyorsun. Bence olayı çok takılma. Yaşı genç olduğu için laylaylom gibi davranışlarda olur. Arkadaşlıktan çıkar gerekirse engelle derim.
Zor bir hayat onu bekliyor maalesef. Bence sen mesafe koy ve hayatına devam et. Etrafında bu tarz insanları kim olursa olsun tutma @Bahar_555 in dediği gibi.
Evet şimdi ona yazı hazirladim seni boklu gotlu kocaya gittin saygısız oldun ablana karşı nasıl böyle konuşursun sana soran oldumu nasıl çıktım diye bende seni resimlerinde fareye benzetiyorum ama sormadigin için soylemiyorum üzülme diye bidaha sana soru sorulmadan bana bu tarz boş şeyler yazma dedm?