Güncellemeler
+1 yıl
neden ben her yerde hesabımı kapatmak gizli tutmak vs vs zorundayım ya? instagramda şurda burada neden hep gizlenyoruz biz. 😡
100 senedir sanal ortamdaym daha tek bir kimseye mesaj atmadım atan kadın da görmedim ama maalesef hesabımız gizli değilse rahat edemiyoruz. bilin bakalım niye? erkek cinsi boku yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cunkulu erkekler deneeerrr , senden ses cikmadi baskasi.
Baskasindan ses cikmadi , oburu.. Bu boyleeee devam eder taki denginlerini bulana kadar.
Cok takmamak lazim..🫠
mesele takmamak değil ki. rahat edemiyoruz. ya mesaj kutumuzu kapatacaz ya da gelen mesajları atanları tek tek engellicez
Çoğulcu olmasa. daha iyi olur du
Ben mesela kimseye özelden mesaj. göndermiyorum. asla
sen gibiler samanlıkta iğne misali
Evet ama... Az bulunan türevleriz her şey bacak arası değil yani seks de değil benim bile kendi cinslerimden nefret ettiğim. oluyor sızlar nasıl dayanıyorsunuz valla hi
dayanamıyoruz işte. ama içten içe ben tiksiniyorum artk karşı cinsten.
Tiksinme lakin arkadaşlık ve arkadaşlarını dikkatli seçmen her şeyi çözecektir.
yoo tek sen öylesin çıkma teklifi bile etmişliğim var ilk mesajı atmişligim peşinden koşmuşluğum bile var benim gibi olan bir çok kadınlar var
Sevgilisi Ayrılmak isteyince "Ortadan mı" diye soran kızlardan
max bir kişidir. onlarca erkeği yazmıyorsundur
erkeğe
onlarca erkeğe tabi ki yazmam sevdiğime/ hoşlandiğıma yazarım sevdiğimi direkt söylerim benim için sıkıntı olmuyor öbür türlü diyorum ki şimdi değilse ne zaman içim içimi yer duygularımı söyleyemezsem
peki sana gelen yüzlerce mesaj hiç mi bıktırmadı hiç mi nefret ettirmedi
🤔🤔😶🌫️
@VotkacıBey?
Hiç
yüzlerce mesajın geldiği yok bana İngiltere kraliçesi değiliz ki olsun
Mesaj kutun açıksa gelir sfsf
@ÆSHBORN kapalı mesaj kutum
Ondan gelmiyordur , yoksa saniyede 20 mesaj altı alanı site otomatik bu kız degil diyip banlıyor
@ÆSHBORN tabi ki gelir burada abazalar çok fazla kesinlikle mesaj atarken şunu diyorlardır içinden aha kadın profili kadın kadın kadın istek istek istek kafalarında iki taneyi kodluyorlar biri pembe diğeri kadın
örneğin ben instagramı aktiv kullanıyorum kent fotoğrafçılığı yaptığı için. birçok da takipçim var. ama kendimi çok paylaşamm, yaptığım işi paylaşırım ve maalesef nalet erkek cinsi üyelerinden gelen tanışma mesajlarından bıktım
maalesef sosyal medyada bunlar çok normal
@soran Real hayatta da aliyormusun
Suriyelerde var şimdi dimi
@VotkacıBey benim bir şey aldığım yok
Cansu soran arkadaşa dedim çok övünüyorda
@VotkacıBey haaa pardon
Cansu. Senin almadın belli zaten
övünmek olarak algıladı leş beyinli. bunalrın geneli böyle basit beyinli kafası hep başka yerlere çalışan cinsten.
bak cansucum al sana bir örnek!!!
@VotkacıBey ayıp ama abi
olabilir yani ben bir şey demiyorum xbsbsvzb
@soran örnek sensin 2. Elizabeth
Bende mesaj kutumu açmıyorum bil bakalım neden? Kadın cinsi boku yuzunden
üşüşüyorlardır kesinnn... yalanla üste çıkacağına al bir kadın niki az takıl, kendi hemcinslerinden nefret edecek misin etmeyecek misin anlarsın
Aynen yalan zaten siz kadınlar dünya sizim etrafınızda donuyor sanıyorsunuz yazık
şu kullandığınız mesaj hoş bir tabir olmamış ama cevap vereyim mi? bastırılmış duygulardan ötürü sanırım burası insanlara özgürlük sağlıyor
Ben kimseye yazmadim bundan galiba birini bulamadik
Peki kızlardan neden mesaj bekliyorsun?
Madem. erkelerden mesaj beklemek istemiyorsun
kimseden mesaj istemiyorum ama çoğunlukla kadınlar kimseye ilk adım atmaz zaten
Tanışmak amaçlı :D
Ben naptim şimdi
100 sene azmış