Ailemin işine yakın olan bir mahalleye taşındık. Sonra bizimkiler mahallenin camisinde bir hayır akşamı düzenledi. Zikir, sohbet v. s Bizimkiler hayır amacıyla yemek verdiler. İbadetle geçecek bir akşamdı ve sohbet için babam caminin imamıyla konuştu. Ben daha önce hiç imamı görmemiştim sadece evde olduğum zamanlar e*zan okurken sesi çok güzel geliyordu. Kendi kendime ne güzel okuyor demiştim. Tabii babam yaşlarında falan sanmıştım. Ben şu an 18 yaşındayım. Üniversiteye geçeceğim tabii mezuna kalmazsam ve tesettürlü değilim. İman konusuna gelirse yarım yamalak bir imanım var. Neyse ama ortama aşırı uyum sağlayan biriyim. Hayır yemeği verdiğimiz o gün ben camiye tam tesettürlü kıyafetle geldim ve gerçek bir m*üslümana uygun olarak davrandım. İ*mamı da ilk defa orada gördüm t*aş gibi mübarek töv*be tövbe imama taş gibi dedim çarpılmayalım neyse. Olay bu değil asıl olay şu bu imam ailesine benimle evlenmek istediğini ailesine söylemiş. Annesi ise o gün benim yüzüme yanlışlıkla baktığına ardından günaha girdiğini düşünerek pişmanlık duyduğunu çok beğendiğini helali olmasını istediğini söylemiş. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaa ona karşı bir şeyler hissediyor muyum emin değilim ama onun adı geçince kalbi hızlı çarpıyor. Ona verdiğim izlenim çok iyi ama ben iyi bir kızım doğru ama onun düşündüğü gibi değilim. Üniversiteye geçeceğim evlenmek ne kadar doğru olur yaşım küçük imanım yarım yamalak onula evlenirsem belki ahiretim için iyi olabilir belki vesile olur ayy bilmiyorum ne yapacağım tesettürlü de değilim onla evlenirsem tesettüre girmem gerekir ya hiç kızların yüzüne bakmadığını fark ettim o ayrı hoşuma gitti şu an da kafam da iki ayrı ses var ne yapacağım bilmiyorum sizin öneriniz neler
İ*mam hayırlı bir iş?
Güncellemeler
+1 yıl
ya * bunlar soru paylaşılsın diye ya u kategor ne nasıl değiştirilir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle o kişi İmam olduysa senden yaşça en az 4-5 yaş büyüktür ki bu da en az. Senin 18 yaşında oluyor olman bu yaş farkını Olduğundan daha büyük gösteriyor. Ayrıca onunla evlenmek demek yaşam biçimini dosdoğru değiştirecek. Bu evliliğin senin için uygun olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca 18 yaşındayım diyorsun ama yaş Aralığın 30-35 gösteriyor
kayıt olurken doğum tarihini rastgele ayarladım
Arkadaşlar Reşit olmadan biz de bir sürü hesap açtık genellikle o hesabı açarken kendimizi ya tam 18 yaşına göre ayarlardık ya da 20. Açıkçası Bunlar pek inandırıcı gelmiyor yine de 18 yaşında olduğunu varsayalım fikirlerim Yukarıdaki gibi
kayıtta da 18 olarak ayarlamam gerekmez miydi düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim
pişman olursun. Yapma
öyle kararsızım ki anlatamam
bu düşünceleri çıkar aklından okuluna odaklan daha çok güzel şeyler var önünde evlilik çok ciddi bi konu kendini tam olarak tanımadan ciddi kararlar alma hayatında zamana bırak imam olması güzel tabi ki ama uyum sağlamak onun istekleri yaşam tarzı ister istemez katı olucak bazı şeyler evlilikte de onun isteği dahilinde olucak ve bu değiştirebileceğin bi şeyde değil.
söylediklerin mantıklı ve büyük ihtimalle doğru da düşünmem gerekecek üniversite konusu sence sorun yapar mı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!