Sevmeyen es nasıl davranır?

Kaç kez ölümle burun buruna geldim umrunda bile olmadı en son enkazda kaldım kızımla yanımızda yoktu yurt dışındaydı deprem olduğunda ben hiç umrunda olmadım hastahanede yattım kızımı başka şehire gönderdiler başka şehirde tedavi gördü beni arayıp sormadı nasılım die. Ve ben unutamıyorum yalnızlığımı çaresizliğimi affedemiyorum çocuklarım için ayrılamıyorum herseyi alttan alıyorum çünkü çocuklarım ağır bir deprem yaşadı psikolojimiz çok bozuk ben sakat kaldım tam yürüyemiorm hiç bir desteği olmadı bana kendimi kandırıyorm adam iş kolik yanımıza gelir bizimle ilgilenmez sürekli telefonla oynar uyur arkadaşlarıyla konuşur bizimle zaman geçirmez benim kızımın parmakları kesildi depremden dolayı ben tek başıma koşuyorum çocuğum için yürümesini bekliyorum bir buçuk yıl oldu eşime diyorum ben yorgunum şehir dışına çıkma yanımızda ol burada bir iş bul bana yardımcı ol bana diyor herkeste 4.5 çocuk var onlar ne yapıyor bizden uzak sürekli ben çok yoruldum tükendim çocuklarım için katlanıyorum herseye ben sakattım kızım için ayağa kalktım ben kızımı öldü sandım ben iyi değilim
Sevmeyen es nasıl davranır?