Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz. Ben 28 o 24 yaşında. ( benden küçük) İkimizde memuruz ve askerliğinden sonra evlilik düşünüyoruz. Kasımda gidecek askere. Gitmeden önce söz ya da evlilik teklifi beklediğimi söyledim ama mümkün değil, askerden gelince olur ancak dedi. Sonrasında ben onu annemle ve kız kardeşimle tanıştı ( babam hayatta değil) ve annem oğlum diyerek sıcak kanlılıkla ona davranıyor. Neyse sevgilimin abisi evlenecekti kına ve düğüne beni davet etti. Bende kına öncesi en azından annesiyle tanışmak istediğimi kadının direkt beni ords görmesi doğru olmayacağını ya kötü davranırsa vs diye endişelerimin olduğunu söyledim. ( çünkü annesinin şuanda abisinin evliliğyle mesgul olduğunu ve sevgilmn hayatında ciddi bir beraberlik istemediğini felan söylemiş) oda sıkıntı yok kimse sana kötü davranamaz dedi.
neyse ben kınaya hazırlanıp süslenip gittim. Eve gittğimde ev cok kalabalıktı ve annesi hoş geldin diyip sarıldı bana sonra tesekkür ettm ve oturdum biraz sonra 5 dk durup cıktık sevgilimle ev hengame içindeydi zaten annesini sonra daha görmedim. Kına oldu , kınada herkes oynarken benide kız kardeşi kaldırdı oyuna bende oynuyordum annesiyle karsı karsıya geldik kafasını çevirdi bakmadı daha bana. Elin komsularıyla bile sohbet ediyordu kadın bana tek bir söz söylemedi. Kına sonunda annesine hoscakal dicektim arkasına bakmadan gitmiiş. Bu arada aile fotoğrafları çekilirkende sevgilim beni çağırdı 1-2 kez ve çekindim bende.
düğün günü oldu ben yne süslendim püslendim gittim, kız kardeşi ve sevgilim hep yanımdaydı keza damat abidide hoş geldin kıx felan dedi, sevgilimn babasıda hoş geldin dedi. Ama kaynanam benim geldiğimi görünce yüzünü astı kafasını çevirdi düğün boyuncada bana tek kelime etmedi. Benim yüzüm düştü ve sevgilime bu durumu anlattım. Annen yüzüme bile bakmadı, bir hoş geldin diyebilirdi nasılsın diyebilirdi konusmaya calıstıgımda kafasını çeviriyor dedim. ‘ sopalı kaynana o’ dedi bana. Bende normalde bu durumu sindirmeyeceğimi kabul edemeyeceğimi söyledim saygısızlık yaptığı cok üzüldüm dedim. Senin sevgilin olarak geldim buraya benim annem seni el üdtünde tutuyor böyle mi muamele gördün sen benimkilerden dedim. şu an sırası değil sonra konuşuruz diyip konuyu kapattı. Sonra düğün sonu annesi yine yüzüme bakmadı yine, babasını görünce hoscakal kendinize iyi bakın her şey için teşekkürler dedim ve sonra ayrıldık. Bu arada aile apartmanları var abisiyle gelin aynı apartmanda yasıcaklar ve kadın sevgilmnde o apartmanda eşiyle yasamadını istiyor. Sizce ne yapmalıyım. Sevgilime durumu anlatınca abimin düğününde el gibiydim zaten hep yanındaydım annemn yaptığı yanlısmıs ama ne yapayım diyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer