Hamile olmak sadece o değil hayatının 5 yılını çöpe atmak gibi bişi ve normal dopum çok zor ve acılı birkaç ay önce benzer bişi yaşadım iğrenç bir histi ve ölüyorum sandım
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen aynen hayatının sadece 5 yılı da değil çocuklar oldu mu zaten %75 esaretin başlamıştır.
Eğer bir gün çocuk sahibi olmayı düşünürsem ilerde falan kesinlikle normal doğururum eğer açılma falan olmazsa sezaryen en son çözüm olur ama onu da olmak istemezdim ya :D
7 kat değil isterse beni 24 kat kessinler ben yine de sezaryen ile doğururum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sen niye evlendin ki niye sevisiyosun sevisme bosan
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Knk birincisi evli değilim ikincisi sevişmiyorum zaten kaliten insanların sorduğu soru ile onları tanımadan önyargıda bulunmanı gösteriyor 😊. İkincisi de çocuk yapmak için evlenmek zorunda değil insanlar yurtdışında evlenmeden yapıp 3 çocuktan sonra evlenen kişiler bile var. 3. Sü bu da kulağıma küpe olsun insanlar sağlık sorunlarından çocukları olmaz evlenirler, çocuk istemezler ama zina yapmamak İÇİN evlenirler o o kişilerle Allah arasındadır. Kimsenin sevistiği de seni alakadar etmez haddini bil
Ben sezaryen değil amw başka ameliyat oldum ve çok çok çok zor kesinlikle umursar insan bir de bebeğe bakacaksın emzireceksin. Annem 3 kere sezaryen olmuş ve çok çok çok zormuş hasta olursan hele öksürük olursan bir de sürekli o dikiş yerleri sızlarmış muhakkak umursarsın ama başa gelen çekilir demişler
Bunu diyen bir insan eli kadar bebek de olmaz der. 500 gr ağırlığın da 👶 bebek olmaz der. İşin garip yani Olmaz denilenlerin gerçek hayatta oluşu. Bir değil bir çok Kadın Doğum doktoruna gidin mümkün ise meslek de eski olanlara gidin Ebelere sorun. İllâ ki denk gelenler olmuştur. Mucize doğumlar da mümkün
Zamanında bu yaşadığım yerde bebek şişman olduğu için çıkamamış kafasından sonrası bebeğin kafasını kesmek zorunda kalmış doktor aynen aynen her haltı sen bilirsin
Sana göre Dünya gelen her bebeğin kafası 10 cm hacim ile geliyor bu Standart Bana göre ise Her bebeğin Hem fiziki hem Kafa hacmi 6 ila 12 santim arası ortalama 8.5 cm dir. Yani değişken Ayrıca 10 cm genişleme de standart ölçü birimi gerçek de 14 cm kadar genişleme oluyor. Her zaman ölçüler de 2 ila 4 cm oynama oluyor. Senin fiziğin senin bedenin sınırları içerisin de bir bebek Dünya ya gelebilir bunu aşan bir bebek de
Geniş bir açıdan bakmak cehalet ise bu zamana kadar Dünya ya gelmiş bütün mucitler câhil bütün bilim insanları câhil ki senin zihniyetin deki insanlar da onlar a senin gibi câhil demişler. Ayrıca ben farklı bir bakış açısı sunuyorum diye câhil çok bilmiş isem ne mutlu bana ki senin gibi kör dar zihniyet li değil im