AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mohaç meydan muharebesi olabilir. Sadece 2 saat sürmüş. Öğlen namazı kazaya kalmasın diye olduğu söyleniyor.
Ooo
Çanakkale Osmanlının en büyük imkansızlktan Galip gelmesi
Oda doğru
Dünyadaki en muhteşem olay
Başka var mı ya
Türk tarihinde çok var
Öyledir elbette bu yüzden araştırmak istedim netten falan da baktım biarza da millete sorayım dedim
Türk Tarihi yaz 4.000 yıllık en kadim millet
Ama şu an geldiği nokta vasat cidden
Kendi içinde dağildi türk halkı türkiyeyi sevmez oldu
Kan degişmez devşirmelere bakma siyaset sistemine hiç bakma kadim Bir devlet var merak etme
Allah aşkına internette tık tok orada burada resmen kendini satıyor insanlar kadınlarımız ise artık tamamn özgürlük adı altında modern kölelik ve karşı cinse köle durumu var tarih boyunca kadınlar hep özgürlük istedi şu an özgürlük var lakin oratda bunu değerlendiren yok
İşte zaten Batı'nın kaotik planı bu
Başarılı da oldular sanki
Aynen Türk kültürü ile oynadılar
Çok yozlaşma var ben burada bile iki yorum okuyorum ya da soru paylaşıyorum hep bir insanlarda cinsellik ve sapıklık kafayı yemişler
Burası gırgır bakma ama reel hayat çığrından çıkmış durumda
Evet dimi bilmiyorum hocam bakalım bende univeriteye baslicam kariyer hedeflerim var inşallah bende yozlaşanlar kervanına katilmam
Sana kalmış aile egitimin iyiyse maya saglamsa bişey olmaz
Doğu kulturuyle büyüdüm ailem gelenekçi birazda eski kafa ya bakalım ben öyle olmam umarim
İçinde varsa bilemem var gib duruyor hahaha
Yok hocam ya ben liseyi de Van'dan taa istanbukda okudum ailemden uzak ama yozlasmadim üni için de çok kariyer hedeflerim var bakalim
Doğu kültüründe kizlar onemsenmiyor ben hep ikinci plandaydim şu an ölsem cenazemdekjler bişey olmaz oğullarin sağ olsun diye ailme nasihat verirler bizde kizlar onemsenmiyor
Hakkında hersey iyi olur umarım öyle düşünme
Aynen inşallah
Galatasarayın uefa kupası
Pek anlamam ya toptan
Ödev için mi istedin
İstanbul’un fethi
Baskaa
Endülüs Emevilerinin bir savaşı vardı. Hatta komutanları gemileri yakıyordu ya öleceğiz ya kazanacağız diyip. O savaş işte
Ben sayisalciyim tarihim berbat o yüzden merak saldım ya peki İstanbul'un fetihindeki imkansız şey neydi
Hiç kimse fethedemedi. Hatta peygamber bile fetheden ne güzel komutan ne güzel askerdir demiş zamanında. Hatta bizans bile fethedemez zaten filan o rahatlıktaydı. Sonra Fatihin müthiş zekası ile gemileri karadan yürüttü filan. Çağ kapatıp yeni çağ açtı bu olay ya
Hocam başka var mı peki
Şoyleki hayatımda çok terslikler var bende işte tarihimi biraz araştırayim atalarimi falan belki bu bana güç verir Z kuşagi olarak rahatta o kadar alışığız ki zorluğa gelemiyoruz
Cannabis holocoust diye bir film var. Baya iğrenç. Yani filmde hayvanları öldürüyorlar filan. Oyuncuları da öyle bir öldürüyorlar ki cidden cinayet işleniyor sandılar. Yönetmen mahkemeye çıktı. Yönetmen de oyuncuları bulup getirdi masum olduğunu kanıtlamak için. Yani öyle bir film çekmek imkansıza yakın
Kaçlısın sen
2003 lüyüm ben
İyi bakalım
Başka var mı msla sizin hayatinizda da çok coktugunuzde yine basardiginiz bişey oldumu
Bilmem hayatta kalmayı iyi başardım bence
😂😂dogruu
Ya sizce Türkiye'nin Türk halkının geldiği Şu anki durum çok vasat değil mi
Halkı çok düşünmüyorum. Takıldığım insanların, çevremin filan kültürlü insan olmasına dikkat ediyorum. Bu hayatta umursamazsan daha mutlu olursun. Baksana çok güzel gençlerimiz Harvard, MIT’ye okumaya gidiyor. Ama halkın çoğu yani cinsiyet farketmeksizin asalak dolu
Degilmi ben özellikle sosyal medya da görüyorum bedenini pazarlayanlar mi dersin para için herşeyi mubah edenler mi dersin ama tarihimize bakıyorum tük milleti bu değildi insanlar artık dışarda iç camasirla gezmeler lgb saçmalığı yani çok bozulmadimi ya
Ben sosyal medya kullanmıyorum ya. Cidden ben çok düşünmüyorum takılmıyorum. Hayatıma bakıyorum.
Bnde Instagram ve tık toku lisede bir özendim kullanım dedim cidden midem bulandı yıllardır kullanmıyorum
Şimdi ne okuyorsun
Ya ben doğuda doğdum ailem eski geleneklerine bağlı açıkçası çok gereksiz bir baskı var üstümde herşeyi imaknsiz goruyolar oysaki bnce değil ama bunu bana inandırmaya çalışıyorlar bazen kafayı yicek gibi oluyom 21 yaşındayım hayalim hep iyi kariyer ve iyi cevreyken bana habire memur olmazsan ya da su bu olmasan bak bu evlendi şu evlendi hocam saki evlenince başlari göğe mı eriyor ne bu evlilik meraki
Şu an önünde yks sınavı var bakalım insallah tıp kazanirim birde Eylül'de kpss var ona girip memur olmak istiyorum hem memur olur hem tıp okurum boylleikle ailemden kurtulurum ve önüme bakarim
21 yaşına kadar üniversite olmadı mı? Bu arada hem memur olup hem tıp okuyamazsın haberin olsun
Hayır olmadı ben 2022 de liseden mezun oldum zaten ilk yilimda kazanamadim ikinci yılında sınava giremedim bazı sebeplerden diğer lafına gelirsek hem memur olup hem okuyabilriim bir arkadasom hem hemşire hem tıp okuyor yani en azından maddi anlamda kendimi toplayana kadar memurluğu yapar sonra istifa eder tıptan devam edrrim
Arkadaşını çok merak ettim
İdealleri olan biriydi bir arkadasim daha var paremedik hemde hukuk okuyor biri daha var hastanede personel aynı zamnda hukuk okuyor
Böyle idealist insanlarla arkadaşlık kurmayı çok severim çevremde örnekler çok bende yaparim
Ya hukuk okursun çünkü devam zorunluluğu yok o bölümün
Ama tıp okuması çok zor bir bölüm ve ilk üç yıl teorik son üç yıl pratik eğitim alması gerekiyor. Tıp okurken çalışan birini hiç tanımadım
Benim o kız arkadaşım öyle yaptı ya devamda sorun yaşamam umarım hem ikili eğitim var ya öğlen gidiolar sanırım bende öyle bisgker yaparım ya illahi bir kapı açılır
Peğki
Peki siz ne okudunuz naptiniz
Paramediğim ben. İstanbul’da yaşıyorum çalışıyorum filan
Hım guzlmis
Teşekkürler