Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belki Farsça konuştukça İranlı olanı fark edebilirim ama unutup unutmamış olduğumu bilmyorum Önceden mesela Kürtler Kürtçe konuştukça yanımda içinde çok Farsî kelime olduğu için anlıyordum ama o zamanlar üniversite zamanı idi. İlk yıldan da vermedim Farsçayı. Çalışa çalışa anlamaya da başlamıştım ama üstüne hiç katmadım. Arap alfabesi sevmediğim için geliştirmeye de çalışmadım. Belki fark edemeye de bilirim. Bilemedim. Bazı kelimeleri anlarım da gramer yapısını unuttum.
Kısmen edilebilir. İran kadınlarının gözleri iri oluyor genelde. Kapanma şekilleri de farklı. Erkekler ise ayırt etmek zor. İkisi de esmer tenli ve sakallı
Cevap
8Cevap
Edemem herhalde
yerine göre, iranlilar genelde özgürlükcu olduklari icin, cogu kapali olmayacakdir, makyajindan hemen anlarim, gözlerinden ve sert yapilari vardir, genelde meslekleri de yüksek yerlerden olur
Konuşmasından evet ama dış görünüşten geleneksel elbiseler hariç hayır
Dil farklılığı ve aynı zamanda fark şu ki Arabistan petröllerle baya zengin iran da zengin ama İran bence daha çok diktatörlüğü seçen bir devlet
kadınlar boya küpü ve gözlerinden belli eşarplarınıda yarım bağlarlar
Kadınları edebilirim de erkekler biraz zor
Onlar full estetikli zaten
Kürtü ayırt edemiyorum daha
Evet edebilirim
Banane onlardan
O da Arap o da arap
Türklerde arap aynen 😅
Türkler Arap değil ama İranlılar Arap diye biliyorum ben değil mi snsnsnsn tipleri öyle valla
Avrupalılarda sizi arap sanıyor 😅😅
Sen nerelisin
Sen ne yapacaksın benim nereli olduğumu 😅
Sizi Arap sanıyor diyince merak ettim Türk değilsin belli ki
Değilim evet😅
Evet illa ki edilir
biraz zor
Edemem
Edilir tâbi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?