Henüz 7 aylık evliyiz ve en ufak birşeyde bağırıp sesini yükseltiyor bi konu konuşulduğunda dinlemeyi bilmiyor ve her konuda kesinlikle kendi haklı olması zorunlu bu olaylar da genellikle para üzerine tabiiki kendi şirketim var ve kazandığım kendime ayırdığım paranın hepsini ona vermeme rağmen yok misafirdi falan derken paramın olmadığı zaman bile bi şekilde buluyorum ama yaranamıyorum yemek yapıyorum arada mutlu olsun diye o yemeği zehir ediyor işten gelince önceden sarılır öperdi artık kapıya bile bakmıyor hastalanıyor ben bakıyorum özel doktorlara götürüp tonlarca para harcatıyor estetik mide balonu falan bunların en azı zaten 45-50 bin ağzımı açmadan tamam deyip ayarlıyorum o parayı bi şekilde istediklerini yapmaya çalışıyorum neredeyse para yok dediğim anda bi öfke bi tiskinme mi deyim artık bi başlıyor durmak bilmiyor şimdi de bilet almış annesinde kalacakmış sizce beni gerçekten seviyor mu veya beni kendinden mi soğutmak istiyor yardımcı olabilirmisiniz lütfen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Egerki soru fake değilse kadın seninle para için birlikte herşeyi geçtim seven insan huzur verir
Az önce bağırdı vs dedimki yatıcam eve gelince kafamı dinlemek istiyorum gelip yatakta da kafamı şişiriyor rahat oturamıyorum bile artık soru fake falan değil tak etti artık bende burada bi çözüm bulabilirim belki diye sormak istedim teşekkür ederim
Kadının derdi para harcatmak işte Allah öylesillere senin gibi koca verir kıymet bilmezler ey Allahım şansa bak
Özet geçsene, detay çok uzun geldi. Karını siteye üye et konuşalım dicem yanlış anlaşılcak. Okumaya üşendim olm ya çok uzun yazmışsın. Hayat hikayem daha kısa
karımın artık bana olan sevgisi bittiğini düşünüyorum yani kısacası ama neden onu bilemiyorum
aile terapistine gidin öyle boşanın
pekı bu sorunların kaynagını buldun mu veya sordun mu
sordum ama konuşmak istemiyor yine bildiğini söylüyor saçma bi sebepten bağırmaya başlıyor
%100 dıyemem ama tecrubelerıme dayanarak ozel bir nedeni var sana demeyıp senın bulman gereken
bu konuda düşüncen nedir
ıstersen uzun uzun konusabılırız yasadıklarımdan orneklere verebılırım
iyi olur aslında hangi platformdan konuşabiliriz
hıc fark etmez ıstersen burada ıstersen ıngramda
gelecekmısınız
özelden mesaj gönderemiyorum xperim yetmiyormuş
sen banatkp at ben yazarım olur mu
Boşan dostum
Severek mi evlendiniz
Evet
Işin zor
maalesef
Evliliğin nasıl
bahsettiğim gibi artık bana karşı düzgün davranmamaya devam ediyor sevgisimi bitti diye düşünüyorum artık
Olablir
Bosan
Tahammül edilmez
Biraz daha detay ver
Mesela şu an 1.5 aylık gebe özel hastaneye gitmek istiyor illa ki Anlara bilkent hastanedine götürüyordum ki 4-4lük bi hastane bilen bilir illa para harcamak istiyor bileylere 40binden başlıyormuş özeller de dedim hayatım o kadar parayı şu an bulamam diye taksit yaptırılıyomuş diyor dedim ki zaten senin doktorun iyi değilmi
İyi ama özelde sende girip görebiliyon detaylı falan sen çocuğunu daha doğmadan ihmal ediyosun falan diyor ben güzellikle yaklaştıkca bi çözüm yolu aradıkca o bağırıp çağırıyor be yapmalıyım?
Bencede çocuk önemli şimdi de ondan bahsetmedim aranızda noldu
hiçbir şey olmadı özele götüremiyorum diye bütün tantana evden gidecekmiş sabah 6.40 a bilet almış annesine gidiyor
Özel hastaneye mi
Evet
Evette kendi için değil ki çocuğu için istiyor onunla bu konu hakkında uygun bir şekilde kadını sinir etmeden konuştun mu
Evet ben yengeç erkeğiyim ve gayette sakin bi insanım yeri gelince eserim falan ama karıma asla el bile kaldırmadım şimdiye kadar ne dediyse 2 etmedim ama yine sinir oluyor bişeye sakinlik süresi max 2 3 saat fazlası yok
Burçlara inanmıyorum da eserim dediğin olayı biraz daha açar mısın
yani eşimi kısıtlama falan hiçbir şey yapmıyorum dışarı çıkmak istiyo çıkıyor bişey almak istiyor para istiyor atıyorum alıyor hediye vs desen eşsiz benzersiz şeyler alıyorum mutlu etmek için sadece o gün mutlu oluyor ertesi gün bişey bulup yine huzursuz oluyoruz onun sayesinde kız arkadaşım falan da yok 0 arkadaş olarak aldatma olarak falan onunda bir kaç çocukluk arkadaşı var dedi bi zararı yok iyi peki dedim onlarla da zaten nadir konuşuyor bildiğim kadarıyla yatakta da gayet memnun ediyorum yanii isteyebileceği herşeyi veriyorum kısacası kalıplı kaslı kuvvetliyim de popo göbek saldım çayıra falan değil ama para yok dediğim anda bişeyler oluyor eşime anlamıyorum
Eşinizin para avcısı olduğundan mı şüpheleniyorsunuz
şüphe değil fakat evlenmeden önce param yokmuş gibi 3 aylık bi rol yaptım ama hiçbir şey olmadı hala beni seviyordu ama artık davranışları falan değişti bana karşı cinsel istek neredeyse yok gibi mesela ama nedenini anlayamıyorum
Yani direkt düşünüyor musun
evet
Yani o zaman boşan bence aklımda bitirmişsin artık