AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buyrun
Biz kızımla Eskişehir'e taşıyacağız, hangi mahalleri önerirsiniz? ve orta fiyatlı kolej arıyorum akademik ağırlıklı bilginiz varsa önerir misiniz
Tabi ki.
Mahallenin nezihliğini ve düzenini göz önünde bulundurarak Deliklitaş, Arifiye, İstiklâl öneririm. Özellikle Deliklitaş. Kiraları diğer mahallelere oranla hem çarşının içinde olduğundan hemde temiz olduğundan az miktar fazla olabiliyor.
Kolej hakkında bir yakımın kızıda gidiyor kendisinden bilgi alıp iletiyim size.
Çok teşekkür ederim
Estağfurullah rica ederim. Yazdım kendisine görevde sanırım dönüş sağlamadı henüz. Yazdığında hemen iletirim size. Ayrıca kira konusunda bir aralık söylerseniz tepebaşı taraflarından size sorun sıkıntı yaratmayacak mahalle önerim olur yine.
Yani ben daha önce kiralı evde oturmadığım için pek bilemiyorum kira şeylerini ama 10 bine kadar verebilirim sanırım yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Araştırdım biraz. Açıkçası 8000 den aşağı pek sağlam yer yok. Dilerseniz siz kendinizde sahibinden üzerinden kontrol edin bakın. Oda sayısı vb gibi özellikleride inceleyerek.
Kolej için henüz cevap gelmedi
Elimden geldiğince yardımcı olurum tabii🙏
Çok teşekkürler tekrardan bakacağım sağolun
Başka bir yerden biri yeşiltepe uluönder batıkent dedi buraları önerir misiniz?
Merhaba sohbetimize girmiş olmayım uzun süre eskisehirde bulundum. Batıkent zengin semtidir ama bir tarafı belki uygun olabilir. Ben Yeşiltepe, Bahçelievler, Eski Bağlar ve batıkentin çatalca sokak taraflarını çok severdim böyle insana huzur veriyor. Ev olarak bilgim yok maalesef.
Uluönder ve Batıkent öneririm evet. Oralarında bazı yerleri nezih ve sakin. Yeşiltepe pek önermem açıkçası özellikle son dönemde çünkü biraz fazla gürültü hır gür çıkıyor
Kolej maddiyat olarak bilmiyorum ama en iyisi bence bahçeşehir koleji. Fakat bakmak isterseniz Ted, gelişim, çağfen, yeni rota falanda vardı. Akademik olarak Bahçeşehir çok iyi. Ama fiyat olarak bilemeyeceğim fakat dershaneler sokağında bazı dershanelerin kolejleri oluyor onlar ucuz bence Ufuk Çizgisi miydi onun var mesela
@nightpelin evet haklısın. Bahçelievler' de güzel seçenekler arasında. Eskibağlar malum ünv. bölgesi. Sakinlik olması açısından yazmamıştım🙏
Ama tavsiyem zafer ve tunalı taraflarını kesinlikle aklından geçirme ev satın alma ucuz bile olsa
O aklından geçirme kısmına Ömerağa' yı da ekle🙂
Ömerağanın sorunu ne ki😁
E Ömerağa, Tunalı, Zafer..
Bir mevkiiler😅
Dip dibe hepsi hemen çıkarlar en ufak şeyde.. Daha nesi olsun😅😅
Aslında haklısınız.. Hatta şekeri de sevmiyorum da söylemedim 😂Babam yüzünden tunalıda oturuyorduk korkunç günlerim geçti ortaokuluda şeker mahallesinde okudum o zamanlarda korkunçtu hep başka mahalle istiyordum sonra batıkent bahçelievler yeşiltepe falan gezdim 😁
Hatta buna şarhöyük falan da eklenir bence.. Eskişehirin güzel mahalleri de çok fakat kötüleri de
Elbette tabi. Her memlekette olduğu gibi her bölgenin iyiside var kötüsüde.
Cidden yani tam yerinde okumuşsunuz sizde😅
Allah' tan sonradan toparlamışsınız olayı
Bu arada kolej için cevap geldi. Kızlarının biri Çağfen diğeri Etkin kolejinde eğitim almış. Biraz tuzludur diye belirtti. Akademik açıdan Bahçeşehir dedi fakat diğerlerine nazaran fiyat hayli uçukmuş🙏
@nightpelin sohbetiniz çok sıcakkanlı geldi😇 ikinizede çok teşekkürler ben aslında eskişehirliyim ama doğduğumdan beri başka şehirde olduğum için maalesef pek bilmiyorum. ama tunalı ve şeker mahallelerinden çeken tanıdıklarım var zaten son adım atacağım yerler...
Sizinde başınızı ağrıttık biraz kusurumuza bakmayın🙏🙈
Son adım atacağınız yerler bile olmasın bence. Rica ederiz. Olası bir durumda her an sorabilirsiniz🙏
Cidden başınızı ağrıtmıs olabiliriz kusura bakmayın.. Ama tunalı ve şekerden o kadar nefret ediyorum ki korkunç günlerim geçti duyunca bile midem bulanıyor😂Kolej'de bahçeşehir pahalıymış demekki ama cidden baya başarılı sosyal olarak da ekonomik olarak da, etrafında oturdum gitmek isterdim çok özendim ama para işte 😁...
Ama maddi durumunuzu bilmiyorum bence zenginseniz çocuk lisedeyke bahçeşehire yazdırabilirsiniz. Zaten kolejlerin çoğu batıkent ve söğütönü kesimlerindedir özellikle yukarı söğütönü kısımlarında. Neyse çok konuştum tunalı ve şeker nefretimi başka yerde yayıyım ve kolej isteğimide😁sorun varsa bende yardımcı olabilirim çekinmeyin
Hayır