Arkadaşlar gece karabasma gördüm ama lütfen gördüklerimle bağlı bana alay etmeyin ciddiyim😭😭😭?

İlk başta çok karanlık rüyalar gördüm, sonra ayakta uyandığımı hissettim ve kapıdan bana bakan bir kişinin siluetini gördüm ama kap karaydı siyahtı ve o bana bakıyor ve Fortnite'daki bitane dansı yapıyordu, o tiktok'daki ünlü kişilerin yaptığı dansdan. daha sonra iki eliyle bana el salladı Sanki veda eder gibi. O an aklıma Yusuf Güney'in eyer tedirginseniz kendinizi şoka düşmüş ya da korkmuş yapsanız anında beden kendine gelir cümlesi aklıma geldi ve hemen cecik bedenim kendine gelmek istediğinde kulağıma garip gürültüler konuşmalar falan geldi bu arada gözlerimi kapatıp açabiliyordum ama ağzım açık uyuyordum ve kapamak istediğimde kapatamadım bedenimi hareket etmek istediğimde hareket edemedim sonra ablama o an arayıb olan biteni konuştum oda bana dediki karabasn görmüsün ama bende farklı olaraq gözü açık görmüsün sen dedi gürültünü dedim dediki farklı boyutdaki ruhların cinlerin sesini duymuşsun dedi bende anlıq şok geçirdim uyuyamadım😞

Arkadaşlar gece karabasma gördüm ama lütfen gördüklerimle bağlı bana alay etmeyin ciddiyim😭😭😭?