Böyle bir şey başınıza gelse ne yaparsınız?

Arkadaşlar ben maddiyattan dolayı üniversiteye gidemedim ve iş aradım. O kadar zor iş buldum ki. Zaten utangaç yapıya sahip olduğum ve tanıdık falan olmadığı için kimse iş vermek istemiyordu. Yaşımdan küçük gösteriyorum, tecrübesizim ve minyonum utangaçım diye her mülakattan eleniyordum. Neyse en sonunda ayak işleri yapacağım bir yerde işe girdim zar zor. Orayı bulana kadar aradan 2-3 yıl geçti. Sonra bi arkadaşım ısrar etti maddi durumu iyi değil diye onu da yanıma aldım ayak işlerini beraber yaptık. Birkaç yıl sonra patronlarımız ofise masabaşı elemana ihtiyaç olduğunu ve arkadaşım daha girişken diye ofise yanlarına alacaklarını söylediler ona. Sonra annem bana senin sayende iş buldu dedi ve ben bu lafa o kadar sinirlendim ki o gün evde sinir krizi geçirdim duvarı yumrukladım, eşyaları devirdim bütün apartmanı yerinden oynattım. Çünkü öncesinde de aşık olduğum kişi tarafından özgüvensiz olduğum yüzüme vurulmuştu hem de rencide olacağım bir şekilde yapmıştı bunu. Neyse sonra o kadar sinirlendiğime pişman oldum bir suçluluk duygusu geldi içime ama dışarıdan bir şey belli etmeyip içime atsam da her şeye, kendime, utangaçlığıma, herkese kırgın hissediyorum kendimi. Böyle bir durum başınıza gelse ne yapardınız ne hissederdiniz?

Böyle bir şey başınıza gelse ne yaparsınız?