Hep iletişimde olduğum, instada bol bol gönderi attığım, sürekli sohbet edip dedikodu yapabildiğim, birlikte dizi film izleyebileceğim, 7/24 konuşacağım arkadaş/manita istiyorum. Sizce çok şey mi istiyorum?
(Biraz abartarak söyledim tabi ki kendi alanlarımız olacak karşı taraf sıkılmasa bile ben bunalırım hdkdjdk)
(Biraz abartarak söyledim tabi ki kendi alanlarımız olacak karşı taraf sıkılmasa bile ben bunalırım hdkdjdk)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
7/24 değilde haftada bir iki kere görüşmek iyidir.
Yazışmaktan nefret ederim.
İnstagramda aktif değilim.
Bir kız arkadaşım vardı film izlerdik güzel günlerdi.
Şu saydıklarımdan çok değil 2 tanesini bile yapsan sanki daha iyi hissedersin gibi geldi
Bulursun. Çak bir beşlik. Merhaba de. Hava nasıl diye sor. Olmadı, suyu nereden içiyorsun sen diye sor. 🤣 Gir konudan konuya
İyi de ben nasıl tanışılır diye sormadım. Böylesi yok diyorum
Nasıl olmaz ya. Hayatı Yaşıyoruz ya,
Bende isterim bu kriterlerde ya. Aslında vardı ama o hoşlanmadığı için benden arkadaşlığımız da bitti of:(
Bulunur ama böyle sipariş verir gibi ararsan bulamazsın
Sipariş mi verdim reis hiç biri fiziksel özellik bile değil sadece keyifli birini bulamadığımı söylüyorum
Siparişten kastım illa fiziksel özellik değil ki umarım bulursun keyifli birisini ama demek istediğim şu sen bunları bilinçaltında tutarak birisini aradığın için kafandaki bu yapıdan herhangi birisine uymayan birisini direkt eleyeveksin belki sana uykun birileri oldu olacak da ama sen siparişden kastım bu kalıplardan göremeyeceksin :₺
:)
Yok canım ben kimseyi o şekilde değerlendirip elemiyorum. Benim düşüncelerimin çok dışında olan yakın arkadaşlarım da var tabi ki. Ortak müşterekte buluştuktan sonra detaycı biri olmam. Genel söyledim ama böyle biri de olsa fena olmazdı hani hdkdjsks
Fnskfkdk anladım
Dedikodu dışında hepsi uyuşuyor fjskfkdof
Dedikodu kırmızı çizgi reis. O olacak. Karşı tarafın tanımadığı kişiyi bile sehvetle anlatacaksın Hdkdjdks
He yapacak bir şry yok elendik o xaman fkskfkskfkdk
Hayırlısı olsun ya hdkdjdkd diğer alanlarda değerlendiririz istersen
Hangi alanlar boşta fkskfksof
Azıcık fazla gibi geldi isteklerin ama bulursun umarım
Neresi fazla bilmek isterim
Bu ara ben de düzgün ilişki istiyorum ama bulabilir miyim hiçbir fikrim yok
Gelirler birazdan sabırli ol
Onlar 10 saniyelik, öylesini istesem mesajlara bakardım
On saniye mi bence bir bak belkide içlerinde biri hı işte bu diyebileceğim biridir
Öyle olanlarda hissediyorum. Bir çekim oluyor. Hiç yanılmadım o konuda şu an yok o çekimi hissettiğim maalesef
Hadi hayırlısı bol şanslar ufaklık
Instagram açılınca reels paylaşımı yapabiliriz 😁
Dedikodu sıkıcı beh
Olur isteyenin bir yüzü kara vermeyen arsp
Sanata varsa konuşmada ve sohbetin güzelse , buyur
Bizde istiyoruz olmayınca olmuyor
Aslında zor ya da imkansız değil
Tanışma imkanı veriyor musun insanlara
Tam banada ondan lazım varsa
Olabilir ya