Abim çok asosyal?

Abim çok asosyal kimseyle arkadaş olamıyo ve bu haline üzülüyorum lisede açıktan okumak istedi hatta açık öğretime bile 1 yıl sonra yazıldı hiç birseye heves etmiyo 10 yaşından beri hayatı bilgisayarda geciyo ki bilgisayarda bile online oyunlar oynamıyo neden dediğimde başkalarıyla oynamayı sevmiyorum konuşmam gerekiyo falan diyo yani düşünün ortaokuldan sonra okul okumadı annemde kıyamadı işe göndermedi ve 7 8 yıldır bilgisayarda dışarı çok nadir çıktı dişi ağrıdığında diş doktoruna gitmek için veya kuaföre gitmek için ki 7 8 yıldır 5 kere anca kuaföre gitmiştir 19 yaşına gelince 8 ay bi iş yerinde calıştı annemin calıştığı yerde ve orada çok mesai var diye çıktı şu an 20 yaşında ve işe girmek istemiyo ailece zorluyoruz hayatını kurtar diye uğraşıyoruz diyoruz ama anlamıyo bi amacım yok benim diyo motivasyonum yok diyo bisey almak istesem belki para kazanmak için çalışırım diyo ama istemiyorum diyo geçen discorda biriyle arkadaş oldu yabancı biriyle 2 gün sonra engelledi ben arkadaş yapamam diye sorumluluk istiyo dedi artık davranışları çok garip gelmeye başladı yol iz bilmiyo dışarı çıksa kaybolur diye korkuyoruz dışarı çıktığında utanarak yürüyo tek başına mahallede dolaş diyoruz insanlar bana garip bakıyomuş gibi hissediyorum dedi "düşünsene adamlar içlerinden bu tek başına niye geziyo derler" bunu dedi bana herkes tek başıma dışarı cıkıyo kimse kimseyi umursamıyo desemde dinletemiyorum babamdan çok utanır oysaki babam çok tatlı biridir arkadaş gibidir eskiden babama kibarlıktan "siz" derdi babama? Kızdık bunu düzeltti en azından psikiyatriye götürmek istiyoruz hatta kendi dedi ben otistiğim galiba diye başladı anlatmaya belirtilerini anlatıyo falan evet çok fazla belirti var ama kendini otistik görmesi normal mi? benimle konuşmayı çok sever saatlerce uzaydan yerden gökden konuşur çok bilgili çok zeki ingilizcesi mükemmel ama üni okumak istemedi kimsede zorlamadı şu an hayatı hala evde geçiyo annemler artık kızmaya başladı zorla iş görüsmelerine gönderiyolar tabi ki ben götürüyorum çünkü masıl gidiceğini bilmiyo napmamız lazım psikiyatriye gitmek istemiyo?

Abim çok asosyal?