İlk tesettür ayeti erkeklerin göz kapaklarına inmiştir; Mü'min erkeklere söyle: Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar. Nur Suresi 30. Ayet
Erkekler sadece gözünü sakınamazken kadın onca fedakarlık ediyor. Ne olur dikkatli olsalar madem dindarlar?
İlk tesettür ayeti erkeklerin göz kapaklarına inmiştir; Mü'min erkeklere söyle: Gözlerini harama bakmaktan sakınsınlar. Nur Suresi 30. Ayet
Erkekler sadece gözünü sakınamazken kadın onca fedakarlık ediyor. Ne olur dikkatli olsalar madem dindarlar?
Çünkü gözleri müslüman değil ki aşkım. Büyük ihtimalle aileleri bunları sürekli sana kapalı alacağım diye diye beyinlerini yaktı. Onlar da göstermelik yaşadı dini. 🤣
Eşlerini kıskanıyorlar ama kendilerine her şeyi mübah görüyorlar. Kendi karaktersizlikleri
İvit.
O kadar doğru söylüyorsun ki sevgilimde bana kapan diyor senin yazdığın şeyi ben kendisine söyledim ama ona sorsan bakmıyorum diyorda neyse
Baktıklarını da anlıyoruz. İki yüzlülük
Mesela yolda yürürken kafanı çevirip etrafına bakmak zorunda değilsin ama bunu ona söyleyince çok sıkıyorsun çok karışıyorsun diyor haksız mıyım
Haklısın Allah gözü tesettürlü kuluna denk getirsin. Dini de samimiyetsiz yaşıyorlar işlerine geldiği gibi
Cevap
4Cevap
Orasi oyle knk ama oyle bir devire geldik ki kizlar da neler neler yapiyorlar, kapali kizlar da yani aklin sasar. Ben hic inanmazdim daha dogrusu beklemezdim aklimin ucundan bile gecmezdi ama duydukca gordukce valla insan sok oluyor
Devir kadın içinde zor erkek içinde
Kesinlikle. Zaten bu devirde kendimize yapabilecegimiz en guzel iyilik kurtarmak icin evlilik olur obur turlu ne zinalara bulasacaz omur boyu kim bilir, Allah korusun ve yardim etsin bize hayirli insan ve es cikarsin karsimiza
Amiin amin isteyen tüm kullarına
Amin inshallah🤲
kendini kör etmen lazım günümüzde bakmamak için
sen bakmasan gözünün içine sokarlar bak diye 😅
Devir buysa bunun içinde müslüman olabilmek lazım. Kadına da zor kapanmak
Erkekler sakınmalı ama kadınlar daha çok sakınmalı öyle kapalılar var ki aklı hayalin Kemal’in şaşar yazık nasıl yüzlerini kaldıracaklar
Günahı onların boynuna. Sana ne ki bundan.
Elbette bana ne olur kimseye eşlerine dahi karışmasalar ama kadınladyın tesettürü konusunsa onca ahkam kesenler varken susmayacağım. Eşlerine her şeyin en bolunu en dikkat çekmeyenini giydirmek için binbir çaba ama kendilerinin gözler fel fecir
Inan bana burasi yeri değil
Yeri olup olmadığı umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?