Aynen ama bence böyle kötü çünkü artık insanlar sokakta görüyor özel bişey kalmadı mesela yatakta kışkırtacak olarak bişey kalmadı çünkü gözü alıştığı için etkilenmicek ve cinsellik azalacak
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kız baksır ve sütyenle çıkmıştı dışarı herşeyi belliydi küçük şehirde böyle görünce siz de rahatsız oluyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Süper yazdîn gerçekten etleri bide sallanıyor teşhir den başka bişey değil hafif açıklık tamam da baya abartıyorlarnab de. böyle. değil durum
Cezbedici bısey kalmadi cinsellik azalacak bu yüzden
Herkes artık sokakta giyiyor dussunsene Bı kızla bisey yapıcaksn zaten seksi kıyafetini dısarida da gördn erkek cok etkılenmez
Kesinlikle öyleleri hiç iyi görünmüyor zaten her anlam da heyecan merak uyandırmıyorlar
Eevt erkeği etkilemek ıcın yavas yavas soyunmak gerekir sadece ona soyunursan zevk alır
Aynen öyle bir ihtişamı ihtirası kalmıyor.
Bu kadar yani açmakta ne biliyim bir de basite iniyorsun sanki
Evet maalesef
Harikasın ve dogrusun kimi yatakda öyle giymiyor
İğrenç
Aynen ama bence böyle kötü çünkü artık insanlar sokakta görüyor özel bişey kalmadı mesela yatakta kışkırtacak olarak bişey kalmadı çünkü gözü alıştığı için etkilenmicek ve cinsellik azalacak
Mesela kapalı giyip soyunsa erkeğin yanında daha çok etkiler erkeği bazı hemcinlerim işi bilmiyor
Mesela çok
Çok açık giyen kadınların kocası bana sarkıyor aşık oluyor söylüyorlar bence bu etki çok büyük tabi ben yüz vermiyorum
Çok doğru tespit valla aynen öyle cezbedemiyor bu yüzden türbanlılar gizem saklıyor veya kapalı giyinen acık kizlar
Kanka bunu detaylı konuşalım kafadarsin aynı fikirdeyiz
Stringi gözüküyordu baya. İş yerinde biraz daha düzgün giyinmeli bence.
Orsp işte
Aşırı doğru eskiden escler giyiyordu şimdi herkes
oturur seyrederiz. kendini sergiliyorsa ne yapabilirm
İtici duruyor bana herseyin bi dozu var
26 ya giricem
Açığım ama düzgün giyinirim
Kim bu. Nerde oldu
Küçük şehir
İğrençç ya gerçekten 🤮
Aranan tip işte
Erkekler kısmında sorun yok😂
Offf çok haklısın