Aile & Toplum Karı & kızla işi olmayan erkekler ne yapıyor? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Var mıdır kii 🤣🤣Off bi kaos bi kaos 😋😋 Güncellemeler+1 yıl 101 , okey , batak falan oynamayı biliyorlar mıdır 😂😂 Karı & kızla işi olmayan erkekler ne yapıyor? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim de öyle sevgililik işleriyle işim yok.. kendi hayatımda takılıyorum kimseye bulaşmadan keyfime bakıyorum.. 1 0 Yorumla
KarizmaGenç1 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Kendimi birçok konuda geliştirmeye çalışıyorum 😄😎 Karı kız artık benim için 2. Planda. Önceliğim kendimi geliştirmek. 3 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Manitayla gün içinde konuşuyorum Çalışıyorum Agalarla takılıyorum Manitayla buluşuyoruz Manitayla arada pc oyunu oynuyoruz falan 1 0 Yorumla
mrbenz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valla ya sanayideyiz ya da evdeyiz 😅 Hoş karı kız peşinde koşsak bakan yok eden yok. Az da onlar koşsun canım🙃 1 0 Yorumla
imamınmankenkızıı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir erkeğin yegâne görevi karı kızdır başka ulvi bi görevi olamaz ajaj 2 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Olsada çok nadir olur ondada bir sorun mutlaka vardir 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Harbiden ya ne yapıyorlar bende merak ettim doğrusu😂 1 0 Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Karı kızla işi yoksa erkeklerle işi vardır. O daha kötü 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. İş güç, arta kalan vakitte de PC'de oyun vesaire. 1 0 Yorumla
FiliusDiaboli Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Belgesel izliyoruz. Buyur gel sen de izle. 😅 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Karı kızla işi olmayan erkek oje sürüyordur 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. türkler öyle erkek çıkmaz ki çünkü erkeklerin yegane görebi karı ve kızdır diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Var gibi de yok gibi de şimdi ben hangisine girecegimi şaşırdım ama çalışıyoruz 1 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karı kızla işi olmayan erkek yokturki varmadan şeyi kalkmiyordur 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Genelde PC de oyun oynuyor 😂 ya da yemek yiyorlardır 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. evde çekirdek çitleyip havlu kenarına nakış işliyor 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Parkta oyuncak tıra biniyordur. 🤣 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. ilginç bir tip demek ki 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Alkol kumar kahve mangal sanirim 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Nasiplerini bekliyorlardır 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal hayata devam etmeye çalışıyoruz 1 1 Yorumla ztrmax +1 yıl Satranç Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öhöm öhöm ben varım 😂 1 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karı kızla işi olmayan erkek g@ydir 🤔 1 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı. Evlilerle konuşmuyordur o kesin 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Varda değer bilinmiyor gizli kalalım 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 😂😂 bekliyoz işte bı kız bulsak da evlensek diye 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı. Hayatta kalmaya çalışıyor 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ya geçmiş ya iş bitmiş ya da dönmüştür 😂 1 0 Yorumla
victoriusblack Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ders, spor, metroda kızlarla bakışma. 1 0 Yorumla
kararsizzenci Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl dötünü dövdürüyor karı kızla işi olmayan erkek mi olur alla sen :D 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Kendi hallerinde takılıyor 1 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. para işleri ile uğraşıyor 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben komple bıraktım 1 0 Yorumla
Salihhatay Takip Et Xper 6 Yaş: 21 +1 yıl Ders çalışıp 3v islerinde anneme yardim ediyorum 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. az da olsa var tabi 1 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Onlar kesin gay 😒 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onlar gay 1 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. vurduruyordur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Benim de öyle sevgililik işleriyle işim yok.. kendi hayatımda takılıyorum kimseye bulaşmadan keyfime bakıyorum..
Kendimi birçok konuda geliştirmeye çalışıyorum 😄😎 Karı kız artık benim için 2. Planda. Önceliğim kendimi geliştirmek.
Manitayla gün içinde konuşuyorum
Çalışıyorum
Agalarla takılıyorum
Manitayla buluşuyoruz
Manitayla arada pc oyunu oynuyoruz falan
Valla ya sanayideyiz ya da evdeyiz 😅
Hoş karı kız peşinde koşsak bakan yok eden yok. Az da onlar koşsun canım🙃
Bir erkeğin yegâne görevi karı kızdır başka ulvi bi görevi olamaz ajaj
Olsada çok nadir olur ondada bir sorun mutlaka vardir
Harbiden ya ne yapıyorlar bende merak ettim doğrusu😂
Karı kızla işi yoksa erkeklerle işi vardır. O daha kötü
İş güç, arta kalan vakitte de PC'de oyun vesaire.
Belgesel izliyoruz. Buyur gel sen de izle. 😅
Karı kızla işi olmayan erkek oje sürüyordur
türkler öyle erkek çıkmaz ki çünkü erkeklerin yegane görebi karı ve kızdır diye düşünüyorum
Var gibi de yok gibi de şimdi ben hangisine girecegimi şaşırdım ama çalışıyoruz
Karı kızla işi olmayan erkek yokturki varmadan şeyi kalkmiyordur
Genelde PC de oyun oynuyor 😂 ya da yemek yiyorlardır
evde çekirdek çitleyip havlu kenarına nakış işliyor
Parkta oyuncak tıra biniyordur. 🤣
ilginç bir tip demek ki
Alkol kumar kahve mangal sanirim
Nasiplerini bekliyorlardır
Normal hayata devam etmeye çalışıyoruz
Satranç
Öhöm öhöm ben varım 😂
Karı kızla işi olmayan erkek g@ydir 🤔