Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şimdi çıkmak zorundayım, akşam geleceğim. teşekkürler şimdiden
Sinirden elim ayağım titriyor, burada sizden fikir almak istedim. Ben 40 yaşındayım, eşim de 48 yaşında. Adam 45'ten sonra niyeti bozdu!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Siz haklısınız bence
Sen sorun etmrdigin halde kocan ediyorsa, vardir bir bit yenigi
ben zaten dert etsem ona derdim, hani yani ne gerek var canım değil mi?
Ee yani
sağ ol
Bu yaştan sonra ne bu saç merakı :D sen haklısın
öyle ama! :))
Saç ektirmek istemesinin niyeti bozmakla alakası nedir? Ayrıca sen riziktan dolayı mı yoksa kıskançlıktan dolayı mı istemiyorsun?
gözünün dışarıda olduğundan şüphem var, o yüzden diyorum. 4 bin euro az para değil ayrıca
Gözü disardaysa saç ektirmesedebyapacagini yapar. Tabiki az para değil ama o parayı başka şekillerde çapkınlık için de kullanabilir
yani saç bahane olmaz, kendini boşuna kuruntu yaparak üzme diyorsun
Hayır saç bahane olmaz demiyoruz kişi o yolun yolcusuyla zaten herturlu yapar diyorum. Yani biri koşa koşa gelip aaa x kişisi saç ektirmis hemen gidip kucağına oturcam diyecek halı yok. Benim amacım çapkınlık olsa 4 bin Euro 150bin TL eder o parayla öyle bir ortam kurup göz boyarimki ne saçımı ne başımı görür hedef kitlemdeki kisiler
"Hayır saç bahane olmaz demiyoruz kişi o yolun yolcusuyla zaten herturlu yapar diyorum."
Ben de onu diyorum, o yolun yolcusuysa saç bahane olmaz; her türlü yapar her şeyi dedim. Haklısınız, akşam yazarım
Vallahi çok haklısın ablacım
enişte ye baskaları istiyor sanırım ektirmesinii
bilmiyorum, birileri akıl mı verdi yoksa kendi planı mı çözemedim ama sinirlendim
Adam sapıtmış
Bnce
Kim akıl vermiş olabilir sence
arkadaşlarından birisi mi dedi, yoksa hayatında biri mi var bilemiyorum. belki de kendi kararı ama saçma geliyor
Kadın mı olabilir diyorsun ablacım
ahahah rızkı kafaya yedirme kısmı çok komik :D
sugardaday olmaya niyet mi etmiş dersin :D
4 bin euro az para mı? kavga ettik, ben de rızkımızı kafana yedirme dedim. sugardady nedir
yaşından küçük 20lik kızlarla takılmaya denir o kelime.
4 bin euro vermez kel kalırdım allahn kel felan değilim oh be :D
yok yok öyle bir şey yapmaz ama şu durum cidden canımı sıktı ya, 4 bin Euro az para mı?
az değil tabi değmez bence hem doğal da görünmez
katılıyorum
şahtı şahbaz oldu der durursun sonra :D
:D :D
gelirsen gizli gelme :D
Adam kendine değişiklik yapmak istemiş olabilir belki
Deki ben seni böyle beğeniyorum kim için yapacan 😒
Kocanda sana guzel gorunmek icin yapiyor demekki
ben bu yaşa kadar onu kalbi için sevdim, çok mu gerek sanki ya?
Yani olanilir oz bakim sonucta yakisikli bir erkek istemezmisin? Ods onun icin yapiyor belkk
ben onu keliyle sevdim
Bırak eksin yaa kendini mutlu hissedecekse.
Ya ne bileyim bu yaştan sonra gerek var mı?
Kanks etrafımda çok var ya. Valla bak adamı tanımam etmem ama manitası falan yoksa eminsen, kendisini mutlu etmek için ektiriyorsa ektirsin. E hepimiz yaş alınca kendimizi mutlu etmek için gerksiz harcamalar yapıyoruz. Çok ihtiyacınız yok ise destek ol bence. O da sevinsin sende mutlu ol
aldattığından da şüphelendim, yani şimdi durup dururken bu saç merakı nereden çıktı bilmiyorum
YA açıkçası ciğerini bildiğim arkadaşlarım var ( benim her yaş grubundan arkadaşım var 70 yaş 18 yaş farketmiyor) ciğerini bilirim aldatmayla zerre alakası yok kendisi için istiyor. Sırf o saçı ektirip kendini az yakısıklı hissedince kilosunu da verdi lazere de gitti kendi kendini sevmeye başladı özgüveni arttı. Kimisi de var evli, sevgilisi kanına giriyor ona daha güzel görünmek istiyor diye saç ektiriyor. Bu sebeple dedim kocandan eminsen ilk yazdığım örnek gibi olmak istemiştir. Ya bu ikilemi zaten her kararımızda yaşıyoruz o yüzden çokta şey etmemek gerekir.
çok teşekkürler güzel yorumların için, peki
O yaştan sonra ektirip napcak ki
işte hem bu yüzden hem de maddi yönden tartıştık, saçmalıyor
Sen haklısın yani zaten bi ayağı cukurda birak o parayı ailene harca
işte tam da bu yüzden tartıstık, işe gitti
Bence yumusama tavrini sert bir şekilde devam ettir bosa gitmesin para
öyle düşünüyorum, sizden fikir alayım dedim
Umarım ısrar etmez eşin de araniz bozulmaz
inatlaşırsa karsılığını veririm her türlü
Belli cadi gibisin eli masalisin 🙈🙈
Seni merak ettim dogrusu
:) haklısın
teşekkür ederim
bu yaştan sonra saçı napcakmış
ben de onu merak ediyorum, hani genç olursun falan neyse ama gelmişssin 48 yaşına... Evlisin bir de bekar olsan hadi yine neyse
aynen bi ayak çukurda napıcan sen saçı :))))
Kel mi 😀😀😀😀😀😀😀
komik olan nedir?
İnsan kel dolaşırmı adam haklı
niye dolaşmasın? herkes saçlı olmak zorunda mı?
Eekek için saç çok önemlidir. meselq bir kadının böğüssüz dolaştığını düşün istermi
kelliğin bence farklı bir karizması var
Çokmyakışıklılar için olabilir onun haricinde kabak tan farjsız
ya güldürme allah aşkına:)))
Sen haklısın
sağ olun
(karı koca arasına girilmez ama yuvanın selameti için) Boşuna dememişler yuvayı dişi kuş yapar bu durumda siz haklısınız helal olsun size
lace wig alsın
İkinizde
Başka amacı olmasın
ne gibi?
Başka kadın olmasın
aslında ben de bu durumdan şüphelendim
Yazar mısın bana
özelden ne yazacaksınız?
Konuyu tartışmak için