Acil desteğe ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Merhaba, Ben Ağrıda bir köyde yaşıyorum. Genç bir kızım ve hayatım boyunca özgürlüğüm kısıtlandı. Babam, kız olduğum için dışarı çıkmamı yasakladı ve bu kısıtlama beni çok zorladı. Annem ve babamın sürekli tartışmaları ise yaşam koşullarımı daha da zor hale getiriyor etkileniyorum

Eğitim görmek en büyük hayalimdi, ancak babam bu hakkımı elimden aldı. Fakat ben asla pes etmedim babamı şikayet edip tekrardan okula başladım Ortaokulu bitirdim ve açık liseye geçtim ama babam okumamı istemediği için bana para vermiyor, ihtiyaçlarımı karşılamamı engelliyor. Kitap, defter ve kıyafet gibi temel ihtiyaçlarımı bile temin edemiyorum. Ancak, hayallerimden vazgeçmek istemiyorum dişimde bir problem var ama babam beni hastaneye götürmüyor bu yüzden çok çaresizim

Birçok vakfa başvurdum, fakat babamın maddi durumu iyi olduğu için destek alamadım. Belediyeye ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yazılar gönderdim, ancak sonuç hep olumsuz oldu. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer eğitimime devam edemezsem, babam beni bu yaşta evlendirecek. Bu yüzden kaçmak istiyorum, ama nereye gideceğimi ve nasıl güvenli olacağımı bilemiyorum.

Kaçmak zorundayım çünkü burada kalırsam geleceğim mahvolacak. Ancak, kaçmak için güvenli bir yol bulamıyorum ve polislerin beni geri getirmesinden korkuyorum. Yardım edebilecek birine ihtiyacım var. Güvende olabileceğim, eğitimime devam edebileceğim bir yere gitmek istiyorum.

Lütfen, bana bir çıkış yolu gösterin. Eğitimime devam edebilmem ve güvenli bir şekilde yaşayabilmem için yardımlarınıza ihtiyacım var. Eğer benim gibi genç kızların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilecek bir yol biliyorsanız, lütfen bana ulaşın.

Güncellemeler
+1 yıl
Gidecek hiçbir yerim yok yaşadıklarımı biliyorsunuz yazdıklarımı okuduğunuza göre bugün çok kötü bir şey oldu babamla annem sürekli tartışırlar bugün babamın beni evden çıkaracağını evlendireceğini duydum kendi kulaklarımla ben evlenmek istemiyorum egerki birşeyler yapamazsan babam beni evlendirecek lütfen yardım edin ne yapmalıyım bunu nasıl engelleyeceğim babamla bunu konuşamam annemle babamın arası kötü zaten okumak istiyorum Yardımcı olursanız sevinirim
Acil desteğe ihtiyacım var bana bu konuda yardımcı olur musunuz?