İlkin benle konuşanlar rotayı başka yere çevirdiler benle arkadaşlık etmediler uzaklaştılar hiç boyle bisey yasadınızmı?
Mezun törenine katılmama kararı aldım
Cunku hiç arkadaşım yok sınıftan. Gerci bende kucuk olduklarinida hesaba katarsam ne bekliyorum ki tabi istemezler beni.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Enerjiniz tutmamis genel olarak yurt ve sinifindakilerle sanirim. Kac yas fark var aranda genelde onlarla?
7 yaş fark var, hem oyle hemde kizin birine oda sorunumu anlattim bide uzerinden zaman gectikten sonra bi cocuga attigim uzerimde tanga olan foto sinif grubuna gitti ve derslerde cok basarili deilim.
Sadece enerji olayi değil bu, ne ismimle hitap ediyolar ne yuzume bakiyolar en ufak yuz bulmama mahal verecek bi hareketleri yok
Kardesim ölüncede basin sagolsun demediler
Baya uzaklastilar istemiyolar beni
7 yas yuksek farkmis evet etkili olmus olabilir Odayla ilgili bir sorun mu vardi ne anlattin ki kiza? Onlar sanki tanga giymiyor mu erkeklerle paylasmiyor mu hic olmayan seylermis gibi mesafeli davranmalari sacma geldi bana
İçlerinden birisi benim sevdigim cocukla yatmis
Basin saolsun bu arada nasil oldu kardesin hasta miydi? Bu konuda cok ayip etmisler yani insanliktir yaninda olmalari gerekirdi
Ama gizliyo ksar
Mesafenin gozunu seveyim bunlar beni yok sayiyo o sinifa girince herkes duvar gibi ben yok musum gibi davraniyolar
O pc cocuk beni sinifa kotulemis bu aotal buna guven olmaz bunun hayati yalan demis
Biliyor muydu senin o cocugu sevdigini? Bilerek mi yatti sence?
Cocuk benden uzaklasti bende baskasiyls bisey yasadim bunu gurur meselesi yapti
Cirkefligi ele aldi kiskancindan
Bilmiyordu, cocuk bana dediki sana inat yattim onla
Bu kiza demis bu benim manitam iliski yasadik demis
Kiza demistimki odada kizlarla anlasamiyoruz
Odani degsitirdinmi diye sormustu yine dedim daha degsitirmedim bole boleler flan
Yaşimi soyledim ozellikle ondan sonra uzaklasti kiz enerjik bi kiz ama anladimki bana karsi tavri sahteymis
Bayaa karmasik durumlar olmus sinifta gercekten bisey sorcam bana yaza bilir misin?
Neden yazicam
Burada yaziyorumya
burada soramicam bisey
Cinsellik istiyosunuz
Yok soracagim sey o degildi
Eminimki o deildir
burada cinsellik konusuyorsun zaten soracagim o olsa sorabilirim ama baska ozel biseydi burada sormak istemedim
Ne iğrenç kizlar var ya🤮🤮 arkandan iş çevirmiş bildiğin gitmis çocuğun altina yatmiş bide ezik
Kışın yurtaydım sadece o da ögrenimimin 2 yılı
Ben hep yalniz takildim zor oluyo
Fotomu bile cekmek isteyen yok
Üzüldüm kız gel çekeyim seni ghjk
He gel cek
Ahah üşendim
😂
Aman ne uzuldum
Gözlerinden yaş akiyor şu an ghjj
Ya bi git
Ergenligini atlatamamissin daha
9 olana kadar zaman geçirmeye çalışıyorum fghj
Benim zamanim değerli baska arkadaşların yorumuna cevap vericem siz 9u tek basiniza bekleyin😂
Sen veya bir başkası fark etmez bir şekilde geçsin yeterli ghjk
Bana fark eder ama😊
Yakışıklı ve big boyum kaçırma beni tujk
Hiç mi yok yeni arkadaş bul sen de okuldan
Hangi ülkenin hangi üniversitesinde okudun?
boş ver kafana takma
Vardı
Ben sogudum okuldan
Derslere gitmiyorum