Sorum eşimin arkadaşı hakkında yanlış anlamışmıdır?

Adam kapıyı çaldı benimki çocuk gibi saklandı mutfağa telefonda vs de demedi hastayım, yorgunum vs ondan işe gelmem diye. Adam çaldı da çaldı kapıyı bana sakın açma sessiz ol dedi durdu. Eskiden de hep böyle yaaprdı komşular bana gülerdi neden kapıyı açmadın diye o saatte kadar uyudun. O sesle nasıl uyanmadn vs. Bende artık bıktım adama gidip kapı ardından abı gelmiyor aranızda ne oldu ben bilmem bu kendi gelmiyor bende diğer odadayım duymadım kapıyı dedim. İçim rahat etmedi yalandan nefret ederim. Aradım adamı gidince komşulara ses gider diye açıklama yapamamıştım. Abi ben kapıyı duydum eşim açmamı istemedi kusura bakma dedim. Oda ya kendi arayıp dese gelmiycem neden kapıya getiriyor dedi. Dedim haklısın vs. Eşime söyleme seni aradığımı dedim. Akşam baktım kapıya gelmiş oturdu sohbet muhabet dedi yenge ben gelince direk kapıyı aç gelip çıkarcam bunu falan. Bugünde eşim borç 1000 tl istemiş bu 5000 göndermiş.. Adam beni yanlış anlar mı sanki daha samimi davranıyor eşime

Güncellemeler
+1 yıl
Adam biZe geldi gidip onların ortamda oturmadım eşim rahatsız olur diye. Adamda aradığımı söylemedi hatta. Birde gerçekten benim masum düşüncem böyle kötü mü dşündürür. Erkekler bu kadar mı kötü. Yakın arkadaşı eşime kıyabilir mi bu konuda eşim çok iyi niyetli bir arkadaş. Dürüst o hasta olunca işleri eşim idare etti çok yardım etti ona dönüp bana kötü düşüne bilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Ya gerçekten yanlış mı anlarsınız siz olsanız. Dünden beri yiyor bu konu beni 🙁
Sorum eşimin arkadaşı hakkında yanlış anlamışmıdır?