Esimden ayrilmak istiyorum ama maddiyatim yok, aile evine de donmek istemiyorum.
Elimde mehir ve 3-5 para biriktirip alip kenara attığım 5 ceyrek vardi. 3 tanesini sonradan eşime vermistim ihtiyaci var diye. Simdi elimde 2 bilezik ve 2 ceyrek var sadece. Bununla da yola cikilmaz elbet yani beni ne kadar idare eder ki zaten. Biraz para biriktirmek ve kazanmak istiyorum ama esimin haberinin olmamasi lazim.
calisiyorum, para kazaniyorum sende kalsin o para demez. Ortak harcayalim, ortaya koy diyebilir bu riski alamam. Zaten özel sektorde kazanacagim 3 kr bir sey. bu durumda elimde bir sey kalmaz.
Sosyal bilgiler ogretmenligi mezunuyum. Biraz iş baktim kurs, dershane tarzi yerlerde ama genelde haftasonu bu dershaneler verildigi icin olmaz. Eşim haftasonu evde oluyor. Zaten boslukta bulamadim.
Kolej, ozel okul düşündüm ama onda da hem hoca seçiyorlar hemde aksam 4-5 e kadar ders veren kurumlar var. Benim esimden önce evde olmam lazim.
Ingilizce ya da matematik bransim olsa online olarak ilan verir ozel ders verirdim. Ya da ogrenciye 1-2 saatte olsa giderdim esime gezip geliyorum, arkadasla bulusacagim vs diyerek idare ederdim ama bransim geregi bu da olmuyor. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer