+1 yılBir söz var, eve lazım olan camiye haramdır diye. Sen daha üstünden 1 yıl geçmiş tüm kışı soğuk çadırda geçiren binlerce depremzede aile varken 5555 yazıp Filistin’e destek oluyorsan sen insanlığını sorgula derim. Çocukların okuyacağı okullar bile yok 3 odalı barakada ölü kokusu eşliğinde okula gitmesini bekliyor aileleri. Bu sene doğu görevine atanan öğretmen arkadaşımın psikolojisi yerinde değil adamın öğretmenlik bile yapamıyor sınıfa 5 kişi gelirse seviniyorum diyor inanabiliyor musun? Bu çocuklar bizim geleceğimiz bizim kanımız. Biz sorunlarımızı bitirdik milletin derdine düştük 🤷🏼♀️
25 Yorumla
Soran+1 yılSenin bu soyledigin bencillik sadece kendi ulkem onemli gerisi ne yapiyorsa yapsin oluyosa olsun diyorsun acik acik. Insanliginiz bu kadar iste once benim ulkem demeyeceksin dunyanin herbirinde yardima muhtac olanlara destek gerekli
- +1 yıl
Evet önce benim ülkem tabii ki ülke yönetmek böyle duygusal pıtırcık olmayla olmuyor. Ona yardım buna yardım, biz yardım kuruluşumuyuz kardeşim daha kendi milletimiz aç geziyor biz nerde bize faydası olmayan ülke var gidip ona yardım ediyoruz.
Soran+1 yılYardim et demiyorum illa ama en azindan vicdanin sizlamiyorsa insan degilsin ney
Soran+1 yılNet*
- +1 yıl
Tabii kimse istemez böyle bir şey yaşansın devlet sorunları yüzünden ufacık çocuklar hayatını kaybetsin kimse istemez keşke yaşanmasa. Bunun için de stratejik adımlar atmak gerek işte bak milyon tane Suriyeli ye yardım ettik yarın öbür gün ülkemizde bir savaş çıksa yine kaçarlar olan bizim askerimize yavrularımıza olur.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞöyle bir baktım da insanlar insanlığını yitirmiş. Bu insanlar Filistin’li değilde Amerikalı olsaydı, Çinli olsaydı , Hindistanlı olsaydı eminim bir çoğu hatta hepsi yazık değil mi o masumlara diye duyar kasardı. Şimdi değişen ne? Tanka topa karşılık veremeyen bir taraf var bu savaş değil bu katliam. Toplu katliam. Kundakta ki bebekler ölüyor gelmişler buraya hak ediyorlar yazıyorlar yahu. Aklım almıyor. Sizler anne baba olmayın sakın sizden olacak çocuğa vicdanı merhameti sevgiyi nasıl aşılacaksınız sizde yokki? Şu dünyada ezelden beri hep Müslüman ülkeler eziyet görmüştür. Hiç görülmüş mü İslamı destekleyip katliam yapan? İşidi örnek verecek olanlara söyleyeyim. İşid İslamı kötülemek için ortaya çıkmış birtakım şeytani gruptu ve başarısız oldu yani kimse yemedi. Dünya genelinde bakılacak olursa Filistin olayına en az ses çıkaran bizim insanımız neden? Kimisi biz Türküz diyor evet ben türküm. Ama bu bişeyi değiştirmez yahu şuraya kahrolsun İsrail yazsan eline masum kanı bulaşmaz yahu. Allahım o karalmış kalplerinize birazcık merhamet versin inanıyorum bambaşka insanlar olacaksınız. Umarım o toplar o bombalar ülkemize çevrilmez bir gün. Çünkü Türkiye’nin sığınacak hiç bir yeri yok. Dört bir yanımız düşman kaynıyor tek lokmada yutarlar. Ve sizin gibi merhamet yoksunları da bayram eder. Allah vicdan versin başka da bişey diyemiyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılYazan ellerin dert gormesin ne eksik ne fazla😞
+1 yılKudüs bizim mahremimizdir, İsrail'den əlbəttə nefret ediyorum lakin şunu da unutmayın ki: BU ÜLKEDE 6 Şubat 2023'TE "ASRIN FELAKETİ" OLARAK NİTELENDİRİLEN, 10'DAN FAZLA ŞEHRİ ETKİLEYEN, BİNLERCE İNSANIN ÖLDÜĞÜ DEPREMLER YAŞANDI. BİNLERCE ÇOCUK ÖLDÜ, ANNE BABA ÖLDÜ. İnsanların ne evi kaldı, ne arkadaşı, ne akrabaları, ne ailesi, ne de umutları... Depremzede insanlar şuanda nasıl yaşıyor biliyor musunuz? Yaşamak zorunda kalmış gibi... Filistin'in sorumluluğu sadəcə Türkiyə'de değil, tüm İslam ülkelerindedir ama Türkiyə'de yaşanan bu felaketin yaralarını sadəcə biz sarabiliriz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Filistin halkı Türk düşmanı. Nesini destekleyelim? Dedelerinin yaptıkları ihanetler bugün ki insanları bağlamaz diyorsunuz ama bugün de Ermeni soykırımıyla suçluyor filistinliler bizi.
09 Yorumla
Soran+1 yılKanitin var mı buna? Nerden biliyorsun bunu? Ve ayrica mesela burada insanlik mahsum coluk cocuk atalarinin gecmiste yaptiklari degil.
Soran+1 yılKomiksiniz bu turkiyedeki insanlarin gram beyni calismiyor kendinizi cool falan saniyorsunuz avrupa bile sizden daha mehametli ben avrupada yasiyorum en azindan gorgulu ve insancillar utaniyorum sizden
- +1 yıl
Görgü ve insanlıkla alakası yok bu konunun. Filistin yetkilileri Avrupalıları soykırım gibi bir suçla suçlarsa o zaman görürsün kardeş bak bakalım ne yapıyor medeni Avrupalılar. Avrupa'nın ortaçağını unutmadık. En üstün toplum Türk toplumudur bu yüzden. Araplar ihaneti, Avrupalılar barbar ve vahşetleriyle tanınır.
Soran+1 yılSuanki filistin toplulugu soykirimla sucluyormu? Bu insanlarin kendine bile halleri yok isleri gucleri yok turkiye soykirim yaptir diyecek. Yillar once atalarinin yaptiklariyla elestirirsek ohooo ona kalirsa her millet zamaninda cok ulke katletmis
Soran+1 yılBizim milletimiz hicmi birsey yapmadi mesela kurtlere yapilanlae zamaninda?
- +1 yıl
Hayır yapmadık. Kürt diye bir ırk yok zaten. Sümer medeniyetinden beri Türk yurdudur Anadolu. Evet, şu an ki filistin yönetimi bizi soykırımla suçluyor. Karabağ davamızada İsrail destek verdi, Filistinliler değil. Kim Türk'ün yanında olursa o haklıdır. Çünkü Tanrı Türk'ün yanındadır.
Soran+1 yılPardonda sen turkleri kutsal bir halk falanmi saniyorsun tanri turkun yanindadir derken? Tanri birtek turkleri yaratmadi ve tarihi bilmedigin o kadar belliki kurt diye bir irk yokmudur?😄guldurme beni kurtler yillardir var osmanli doneminde bile isimleri geciyor asil turk diye bir irk yok git dna ni arastir mogolistan soyu oldugunuzu anlarsin. Turkler bircok irklarin birlesimi sizin asil bir irkiniz yok bu yasadigin topraklarda kurtler yuz yillardir yasiyor cahil varliklar daha gecmisinizi bilmiyorsunuz
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça insani yanı yüksek biri olduğumu düşünüyorum. Ve evet Filistini desteklemiyorum. Dahası İsrail'in bir an önce kökünü kazımasını umuyorum.
124 Yorumla
Soran+1 yılPardon nedeni ne? Onca mahsum coluk cocuk hicmi kotu hissetmiyorsunuz nerde insanligin
- +1 yıl
Filistinlilerin, Arapların öldürüldüğü çocuklar insanlar? Zamanında benim milletime yaptığı katliamlar? Ya da şu an dünyanın başka yerlerinde yapılan katliamlara destek vermeleri? Niye kötü hissedeyim. Yaşadığımız her şey yaptığımız şeylerin bir sonucudur. Filistin'de şu an kendi yaptıklarının sonucunu görüyor
Soran+1 yılMilletimde milletim cok toxicsiniz cidden hepimiz insaniz onemli olan bu burada gecmiste ne yasandigi degil ona kalirsa bizim milletimizde cok savasti insan katletti
- +1 yıl
Bende sana tam olarak onu diyorum. Hepimiz insanız diyorsun ya. Filistinliler ne zaman bizi insan olarak görüp acımızı acı edinmişler? Hiç bir zaman. Yıl 2024 oldu. Kıbrıs Türkleri katledildi zamanında ama Filistin Kıbrıs'ta Rumlardan yana. Karadağ da ölen müslüman Türk Azeriler umurlarinda değil. Çin zulmüne uğrayan Uygur Türklerine terörist diyor Filistinliler.
Soran+1 yılBunlari nerden ogrendin? Uygur turklere terorist dedigine asla inanmiyorum mesela kanit var mı
Soran+1 yılYalan yanlis bilgiyle dolduruyorlar medya
- +1 yıl
Evet kanıt var. Siz asıl gözleriniz bağlanmış gibi gerçekleri görmemek için ne gerekiyorsa yapıyorsunuz. Televizyonlar vs bas bas bağırıyordu zamanında. Filistin devlet başkanı Çin ziyaretinde neler neler dedi. "Mahmut Abbas Doğu Türkistan ile ilgili, "Bazılarının gündeme getirdiği Uygur meselesi (Uygur Soykırımı) bir insan hakları meselesi değildir. Bu Çin'in terörizm, aşırılık ve ayrılıkçılıkla mücadelesidir. Filistin hükumeti, Çin'in bu mücadelesini her zaman destekliyor, Filistin her zaman Çin'e inandı." Al açıklamalarının tam metni. Al bu da Uygur Türklerinin basın kanalından haberi. www.uygurhaber.com/.../?amp=1
Al bu da soykırımcı Çin'i kendilerine nasıl dost edindiklerinin haberleri
www.aa.com.tr/.../2921063
İnanmıyorum diyor senin inanman üzerinden dönmüyor dünya. Hiç Türk tarihi okudun mu? Hiç eski Türk devlet adamlarının bizzat kendi yazdıklarına baktın mı? Orta Doğu ve Kuzey Afrika özellikle Arap toplumu tarafından nelere maruz kalmışız hiç okudun mu? Mesela Barbaros Hayrettin Paşa'nın kitabını okudun mu? Arapların bize nasıl katliamlar yaptıklarını nasıl ihanetler ettiklerini okudun mu? Beyniniz var az kullanın. Dünya çok daha güzel olur o zaman. - +1 yıl
Çocuklar bebekler ölüyor diyorsun. Hamas vurunca ölen çocuklar ne olacak? Çocuk Yahudi olunca çocuk olmuyor mu? Bebek öldüğünde anne babası müslüman değilse ölmesi önemsiz mi oluyor?
Soran+1 yılHamas yillar once yoktu filistin yillardir 1948 yilindan beri israil tarafindan zulme ugruyor hamas tarafindan oldurulen insan sayisiyla suanki yapilan soykirimi karsilastiramazsin ve ayrica hamasin filistin halkiyla bir ilgisi yok halk sucsuz bu konuda hamas yillar sonra genclerin geri savasmak icin olusturdugu bir topluluk ayrica filistinde olenler sadece musluman ve arap degil yahudi dinsiz hristiyanlarda yasiyor
Soran+1 yılMedyayi biraz takip etsen israilin nasil canicede ettigi zulumleri gorursun bunlar asla insan degil tum dunya ayaga kalkti son zamanlar cunku oldurduleri yetmiyor gibi isgence ediyorlar bunu yaptirin kim? Devletin kendisi! Hamas kim? Bir grup topluluk halkla ilgisi olmayah
Soran+1 yılVe ayrica israilin turk devletinden nefret ettiginide belirtmek isterim birkac hafta once daha turkiyeden icin kurtlere yapilan soykirimdan bahsetti netanyahu siz ilkonce kendinize bakin dedi hizim slak ulkemiz zaten avrupaya amerikaya israile yalakalik pesinde olsun turkleri zerre kadar sevmiyorlar sokakta gorseler gozunun yasina bakmazlar sana tavsiyem kimi destekledigini arastir
- +1 yıl
Hamas yoktu belki ama Filistin halkı vardı. 1948 diyorsun ya hani. İsrailoğulları kaç bin yıldır var? Binlerce yıl o topraklarda Filistin halkının zulmüne uğramadı mı? Kuran'da bile yazar bu. Sen Kur'an'ı da mı inkâr ediyorsun. Maide suresinde net bir şekilde belirtilir. Ayrıca tarih boyunca hiç bir zaman Türk -Yahudi sorunu yaşanmadı. Çok cahilsin gerçekten çok cahilsin hiç bilgin yok ama çok fikrin var bide bana medyayı takip etsen demişsin. Medyada tarafsız Kanal mı var gazete mi var. İsrail Türk devletinden nefret eder demişsin. Son 20 yıllık AKP iktidarını saymazsak Türkiye'nin de diğer Türk devletlerininde genel olarak Türk milletinin de ne İsrail ile ne Yahudi toplumuyla hiç sorunu olmadı bu güne kadar. Ne bir savaş ne bir çatışma ne bir kriz ne bir düşmanlık. Hiç bir sorun yaşanmadı aksine çok dostane ilişkiler kuruldu her zaman. 1. Dünya savaşı sırasında bile Osmanlıya baş kaldırmayıp destek olan tek azınlık topluluğu Yahudilerdir. Sana tarih öğretenin ben.
- +1 yıl
Azerbaycan'a git Türkiye mi İsrail mi diye sor çoğu İsrail'i seçer. Çünkü Türkiye bile zamanında Azerbaycan'a sırt çevirmişken İsrail el uzattı. Azerbaycan şu an bağımsızlığını İsrail'e borçlu. İsrail sayesinde kurtuldu. Boş beleş konuşuyorsun. Ahaber izleyip izleyip bana anlatma
Soran+1 yılAsil cahil olan sensin hicbir bilgin yok kendine gore konusuyorsun. Israil nasil zulume ugramis filistin tarafinda pardonda? Yahudiler holocaust zamaninda kimse tarafindan kucaklanmadi ama filistin onlara kapisini acti el uzatti yasayabildiler orada sonra filistin topraklarinin birazini satti evet dogru bu ama yillar sonra yahudiler naziler tarafindan ugradiklari zulumu filistine yasatti topraklarin hepsine goz dikti bence sen tarihi basindan git oku.
Soran+1 yılAzerbaycan hicte israile destek vermiyor google ya yaz en azindan gorursun
- +1 yıl
Aynen aynen.
Soran+1 yılAyrica tekrarliyorum filistin toplulugu sadece arap ve musluman degil bircok dinsiz ve hristiyanda var
Soran+1 yılIsine gelmeyince aynen dersin tabi git holocaust u arastir cahil
Soran+1 yılNaziler neler yapmis yahudilere kim yardim etmis gelip bos bos konusma
- +1 yıl
www.facebook.com/.../?mibextid=NnVzG8
Al Azerbaycan'ın İsrail'e kayıtsız şartsız desteğini ilan edişi ve Bakü de İsrail'e destek mitingleri.
https://youtu.be/V4kqKqHwygs?si=QrLsAZ14qu39MEao
Al bir diğer haberi
www.sozcu.com.tr/turkiye-ile-azerbaycanin-israil-tavri-farklilasti-wp7860689
Al Azerbaycan ile İsrail'in ekonomik iş birlikleri
Daha neyi gözüne sokmak lazım. Al sana haberler al sana resmi açıklamalar. Sen ne kadar iki yüzlü birisin ya Uygur Türklerinin olayıyla alakalı resmi görüşme linkleri attım hani inanmıyordun ne oldu? Hala bana cahil diyor ben sana devlet adamlarının resmi görüşmelerini görüntüleri haberleri videoları ile birlikte gözüne sokuyorum sen hala bir tarafından uydurduğun şeyleri yazıyorsun. Ya insanda biraz şeref haysiyet olur. Yalanla dolanla konuşma bana.
Soran+1 yıl- +1 yıl
www.indyturk.com/.../binlerce-i%CC%87spanya-yahudisinin-s%C4%B1%C4%9F%C4%B1nd%C4%B1%C4%9F%C4%B1-g%C3%BCvenli-liman-devlet-i-aliyye-i-osmaniyye
Al Osmanlı zamanında Yahudiler.
https://m.youtube.com/watch?v=V5fhtJVBMEk
Al İlber Ortaylı anlatıyor Türk yahudi dostluğunu
avim.org.tr/.../TURKLER-VE-YAHUDILER-TARIHSEL-BIR-BAKIS
Al bak oku onlarca tarihçi ne demiş sen ne anlatıyorsun
Soran+1 yılKardesim sen turk ve yahudi dostlugunu neden katiyorsun ortaya? Ya siz turkiyedekiler ne kadar bencilsiniz hep ben hep benim ulkem once benim ulkem. Hepimiz bir ummetiz adalet hak onemli olan burada dunyada mahsum kim zulume haksizliga ugruyorsa benim vicdanim buna el vermiyor siz burada gelmis benim ulkem deyip duruyorsunuz konu burada turkiye degil? Ona kalirsa filistinde zamaninda yahudilerle iyidi yardim etti ama suanki israil napti arkasindan vurdu ve bak turkiyeyi seviyorlarmi hepsi dort gozle bekliyor yerle bir olsun diye ekonomi neden bukadar kotu saniyorsun
- +1 yıl
Ne ümmeti ya? Ben ümmet falan değilim. Ben Türk'üm. Önce kendi kanımdan kendi soyumdan olanı düşünürüm. 1. Dünya savaşında benim devletim bütün Avrupa ile savaşırken ümmet değilmiydi? Neredeydi o zaman Arap köpekleri? Filistinin bayrağı Türk'e baş kaldırının sembolüdür. Ne ümmeti? Hangi ümmet? Son islam halifesi cihat emri verdiğinde gelin islamın kalesi Osmanlı'yı kurtarın dediğinde Filistinliler İngilizlerle pazarlık yapıyordu şurayı bize verin burayı siz alın diye. Filistin cephesinde aç susuz silahsiz kalan Türk askerine yapmadıkları eziyet kalmadı ümmetmiş. Sizdeki ümmetçilik değil Arap seviciliği. Tabi ki önce kendi ülkemi kendi milletimi düşüneceğim 1000 yıldır benim ülkeme benim milletime düşmanlıktan başka bir şey yapmamış köpekleri mi düşüneceğim. Gebersin hepsi. Zamanında bize ihanet edenler şu an bedelini ödüyorlar. Az şerefleri olsa Türkiye'ye el açmaz yedikleri haltın farkında olur şerefleriyle geberip giderler.
+1 yılİnsanlık Filistini desteklemekle mi oluyor 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir dunyada bu durumda olan herkesi desteklemek sadece filistin degil eger vicdanin sizlamiyorsa insan degilsin acik ve net Defol simdi
- +1 yıl
Benim vicdanım ülkemdeki insanlara sızlıyor. Ben milliyetçi bir insanım. Vatanını zamanında para karşılığı satıp sonradan sahip çıkmak isteyen arap artıkları beni zerre ilgilendirmiyor
Soran+1 yılInsanim demeseydin bari
- +1 yıl
İnsanlığı sen mi sorguluyorsun?
Biri sana topraklarını satsa parasını yese sonrada burası benim dese ne yaparsın çok yakında Filistin'in başına gelen bizimde gelicek satmadigimiz yer kalmadı
11 Yorumla
Soran+1 yılBu tum filistini yok etsin mahsum insanlari katletsin isgence etsin anlamina gelmiyor insanlik bu degil bi anlamadiniz sunu turk milleti olarak hepiniz zionist olmus cikmissiniz cidden utaniiyorum sizden
Mesele Filistin değil, insanlık.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama cogu kisi banane onlardan diyor insanliklari bitmis
+1 yılBana ne Filistinden
06 Yorumla
Soran+1 yılInsallah sende birgun oyle hissedersin o zaman anlarsin
Soran+1 yılBaskalarida sana banane derse gorursun
- +1 yıl
Ok
Soran+1 yılZionist
- +1 yıl
Otur klavyeden Filistine destek ver
Soran+1 yılEn azindan vicdanim sizliyor insanim diyebiliyorum
Desteklemiyorun
16 Yorumla
Soran+1 yılBakalim aynilari senin cocuklarinin basina geldigindede boyle konusabilecekmisin insanliginiz bitmis
Soran+1 yılIsrail yillardir bu insanlari katlediyor bir kerede kendini savunmalara haklari var
Soran+1 yılVe muslumanlikla ne ilgisi var bunun? Dini neden karsitiriyorsun hemen onemli olan insanlik burada. Hemen muslumanligi kotuleyin cidden cool falan oldugunuzu saniyorsunuz islamla ilginiz olmayinca ben kendim turkiyede yasamiyorum ama cok komiksiniz yabancilar bile sizden daha cok saygi gosteriyor dine siz hemen yok iste yobazliktirdir din su bu burdan bakinca asil gorgusuz ve yobaz gozuken sizsiniz haberiniz olsun
Soran+1 yılSonra neden gelismiyoruz ekonomi cok kotu 😁 allahin slaklari
+1 yılgururla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne