Arkadaşlar 3 senelik çok sevdiğim, bir ilişkim bitti. şu an yas dönemi diye tabir edilen o dönemi yaşıyorum.
Duvarlar üstüme üstüme geliyor, içimdeki yangın hiç bitmiyor, geceleri ağlamaklı olabiliyorum.
Bu dönemi atlatmak için bir tavsiyeniz var mıdır? Böyle çok sıkıntı yaşıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendini
Spora ada, yürüyüş yap koşu yap bisiklete bin, gime yazıl kafanı dağıtmaya çalış.
Asla kimseye derdini anlatma bu süreçte
Arkadaş cevresinden biriyle asla onun hakkında konuşma.
No Contach yap. İlişkinin bittigini kabul et
Özel gün, doğum günü, sevgililer günü, tabiri caizse başına bir şey gelse dahi sakın arama yazma iletişime geçme ve asla hikayelerine bakma stalcklama.
Ondan gelecek her türlü bilgi akışını kes.
Bir kaç ay sosyal medyayı kullanma
Hikaye paylaşma hatta bana kalırsa dondur bir süre ortalıktan uzaklaş kaybol.
Sırra kadem baş tabiri caizse.
Ondan gelecek her türlü bilgi akışını kes.
Bu surecte fazla kilolarını ver, alkole abanma, dozunda icebilirsin.
Kafanı dağıtmaya calis. Kişisel gelişimine odaklan. Kendini üst noktaya taşımaya çalış. şu an biliyorum bir enkaz gibisin her şey üstüne geliyor. Ancak Erkek adam köşede boş ver olur gider 5 dk ağlar sonrada hayatına devam eder güçlü bir sekilde.
5 dakika agla köşede abicim sonra kendine gel ve sakın senden ayrılan bir kadının gtnde dolaşma ve peşinden koşma Asla.
Bu kendine yapacağın en büyük kötülük olur. Barışmak isterse ilerleyen dönemde hayatına birini almadiysa kabul et veya duygusal bağın kalmadıysa düşük rutbeden kabul edebilirsin. Ama bana kalırsa ne düşük Rutbeden cinsellik amaçlı al , ne de arkadaş olarak kal. Kadın ayrıldığı anda orada biter olay.
İnşallah Atlatirsin cabucak. Son olarak kadın senden ayrıldığında geride güçsüz yikintida kalmış erkek görmek isteyebilir buna izin verme. Gelişimine odaklan. Unutma kadın zayıf güçsüz erkeğe saygı duymaz. Hatalarından ders çıkar ve yoluna devam et abicim saygilar
Uzun mesajın için çok teşekkür ederim abi, çok kötü bir dönemmiş cidden, birde 2 ay sonra KPSS sınavım var çok güzel çalışırken bu haber beni yıktı resmen defter yüzü açamaz oldum umarım bir gün biter, Teşekkürler tekrardan abi 🙏
Al işte sinava çalışırken varya seni birakan bir kadın zaten iyi gününde yaninda olmasin. Hiç kafanı takma. Sen değil o pişman olucak emin olabilirsin.
Bugünlerin unutma, genç yaşta bu sana bir ağır tecrübe olmuştur acı da olsa..
Son olarak
Kpss sınavına odaklan mutlaka
Sporunu da ihmal etme
Karı kız işlerine girme uzun süreli iliskilerden kaçın
Sadece derslerine odaklan.
Senin hayatını kitaplar gelişim kurtaracak kadın kız değil bir süre bunlara ara ver.
O kişiyle de No contach yap ve kendisine teşekkür et bu süreçte yalnız bıraktığı için ve kalk ayağı hedeflerine odaklan.
Bol Şans
Hayatta hiç bir şey senden değerli değil.
Önce hayatın statun kisisel gelişimin uzun süreli ilişki ileride de olur şimdi kendine odaklan abicim bol şans 💯
Abi bizim ilişkimizin bitiş sebebi zaten no contach
Ufak bir tartışma yaşamıştık onun abartısı yüzünden bende kendi haline bırakmıştım kafası düzelsin yazsın diye hiç yazmamıştım 2 hafta sonra bana bile demeden ayrılıyorum diye, bitirmiş sonrasın da yazdığım da neden böyle yaptın diye?
Benimle konuşmadan durabilen bir insanla daha fazla birlikte olamam dedi. Biraz narsist biriydi no contach etkisi tutmadı bende 🙃
Al işte
Gerçek ilgi arzu yok kardeşim.
Benimle konuşmadan durabilen insanla daha fazla birlikte olamam.
Prenses istiyor ki dünya etrafında dönsün, Ahmet peşinde pervane olsun. Ee sen peki akşama kadar manda gibi yaticakmisin Prenses.
Adam Kpss ye çalışıyor, geleceğini inşa ediyor bir emek veriyor. Düşünceli ve gerçekten sana ilgili arzu Duyan bir kız olsa kardeşim sana şunu derdi;
Ahmet ben değerini anladım, senden ayrı kalmak beni çok üzdü fakat hiç bir sey geleceğinden önemli değil. Sen derslerine çalış ben bu süreçte seni destekleyecegim de diyebilirdi. Hanımefendiyi sen kafe var sürekli gezdirsen, arabayla gece turuna çıkarsan varya senden kıymetlisi olmaz.
hadi ordan et. Ortada geniur dizayn yok. Gerçek ilgi yok. Bitmesi iyi olmuş kardeşim. Yoluna Devam et ve bu kızı kafadan da nextle 😌
Cidden abi bende çok istiyorum da takıntılı bir insanım biraz onun karekteri ile de ters düşüyoruz ama sevince mecbur çekebiliyorum.
Dediklerinin aynısını ona da ilettim geleceğim için 1 ay bekleyemedi, bitmesi cidden iyi oldu ama unutmak mesele. Değer verilecek bir insan değilmiş kendini düşünüyor sadece
Kardeşim inan bana narsist bencil bir kadınla yapamazsin.
Kpss sürecinde hayatını inşa etme surecinde bu tarz uzun ilişkilerden kacinmani tavsiye ederim. Evet zor olucak arada aklına gelecek kendine zaman ver ve seni zor zamanında bırakan kadını tekrar hayatına alma. Senin Ataların Çanakkale'de Viyana'da Plevnede Savaştılar Kahraman oldular vatan savundular. Bir kadının seni darma duman etmesine izin verme abicim. Acilen KIRMIZI HAPI alman gerekiyor. Kırmızı hap hayat kurtarır. Onetis gelistirmissin erkeklerin en büyük sorunu. Sana ilgi ve arzu duymayan kadınla kesinlikle uzun süreli ilişki düşünme. Bu temel şarttır. Ve sen kendini sürekli yükseltmek ve ust noktaya çıkmak zorundasın hayatta. Yüksek Değer Erkeği kolay kolay kadınlar bırakamaz. O yüzden sikttr et kafana takma ve hayatına odaklan
Bitmiyor bu arada haberin olsun
Bitmesi lazım cidden, kpssye hazırlıyordum tekrardan ve şu an ders yüzü bile açamıyorum çok acı çekiyorum
Sem s1çtın o zaman
Saol kanka çok içime su serpiyon valla
Knk bende aynı durumdayım la gerçekler bunlar
Allah adlarını bile hatırlamamazı nasip etsin inşallah