Güncellemeler
+1 yıl
Bide kuzenim her boku yiyor ama ben evlenecekken temiz kiz istiyorum diye Allahım gelde çildirmaaa ya
Ya erkek kuzenim var her boku yiyor daha yeni birisinden ayrildi bi tane daha kiz bulmuş anasi da bi bo* öğretemiyior neyse kuzenim de havali saniyor böyle şeyleri kimse de bi şey demiyor ama benim yanimda bi erkek görülse hemen yok işte şöyle mi oldun bilmem ne felan derler ama o sırf erkek diye bir şey denilmiyo o kadar sinir olduğum bi durum ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Niye denilmesin ben erkegim 32 yaşındayım daha bu zamana kadar yanımda bir kız olmadı uzak duruyorum ben
Cidden mi iyiymiş
Cidden ve evlenecek olursam da kendim gibi bir kız isterim zaten
Himm güzelmiş bende öyle düşünüyorum ztn ve böyle erkeklerin olmasi umut veriici
İki yüzlü cahil toplumumuzun en büyük k*raktersizlik örneklerinden birisi.
Ben öyle değilim ama toplum maalesef çok normal görüyor bunu
Öyle değilsen ne güzel kendini geliştirmeye bak bizim ki bi gün pişman olucak da ne zaman bakalım gö*ü kalktı çünkü ergen kafasi var 20 yasina girecek hala aynı
26 yaşındayım bundan sonra artık kendime göre yaşarım.
Neden ya ne alaka yapma sakın bence
Benim de eteafimda var güzel ama yalniz kizlar mesela bi kiz 25 yasinda işi gücü var güzel de ama olmamiş daha
Bence bulursun senin gibi bir sürü bu yaşlarda vardir birbirinizin ilki olursunuz işte hem de ciddi de düşünebilirsiniz
Ben zaten yapmam Allah için , evlilik falan düşünmüyorum ama haramada bulaşmam hiç
Ee nolcak o zaman
Böyle devam ölene kadar , kimsenin derdini çekmek istemiyorum.
Send haklisin aslinda ailen karişmicaksa boş ver evlenme
Mesela kiz olsan sorun olurdu ama erkek olunca daha rahat bence karişan olmaz
her şey birbiriyle alakalı aslında
Erkek evlenmezse kız nasıl evlenecek
Kuzenin kaç yaşında? tam dayaklık, hayata dair bir bok bilmeyen ergenus.
Ya valla bak seninle ayni yaşta 19 yasinda önceden böyle değildi bi arkadaşı yüzünden bozuldu
Kafa yok ki çocukta okumadi da tek derdi gezmek tozmak mal valla
🤣 öyle tiplere dürüst ve sert konuşan birisinden bir kaç cümle duyması lazım. Yoksa utanmaz
Ya anasi babasi da bişi demiyor ki onlari görünce kendi anama babama şükrediyom çocuk böyle şeyleri havali saniyor 20 yasina girecek bide Allah sabir versin bide diyor ki şimdiki sevgilisinden kazik yedi anneme demiş ki ben evlenecekken kapali olsun temiz istiyorum ya diyor 🤣🤣🤣 bi tane koyucam ağzina az kaldı
anasi babasi bişi dese ztn bi bo* yapamaz ama yok
Bir gün şansın olursa al karşına sadece aşşağıla.
""Yaşın kaç yaptığın şeylere bak boş beleşsin tek gayen ucuz ve değersiz kızları değiştirmek, iş nedir bilmezsin hayat nedir görmemişsin, yaşıtların iş kurmaya çalışırken olduğun konuma bak. Akıllan. Bide temiz kız arıyosun🤣 senin ne özelliğin var"" gibi doğru kişiden cümle duyması lazım o zaman utanır. Eğer çok şımariksa yüzüne bagirir cagirir ama arkaplanda saat dönmeye başlar 2 3 aya bir şeyler denerken bulursun
Össklss valla çok haklısın da bilmiyorum benim se ilk defa sevgilim olduğunda ayrildiğimda günlerce dalga geçmişti işte böyle bi mal yeminle slskslsk
Bak benim çevrem üni okurken bir şirkette pozisyonunu sabitlemeye çalişır, diğeri askerliğe gitti geldiğinde baba işini devralacak. Diğeri arsa satıp iş kurmayı planlıyor. Birisi bana dükkanını teslim etmek istiyor isletme işlerini. Kendim olarak bir ton yol plan çiziyorum 16 yasımdan beri grafikerim. Anlattigin cinsten insanlara nefret ettim gerçekten görünce kin kusmak istiyorum bu kadar gereksiz varlıklar olamaz ya
Senle dalga gecerken vursan sertce (sözlerinle) unutmaz.
boyu uzun kalipli vursam da etki etmiyor ki ona onla bile dalga geçen bi tip kim gö*ünü kaldirdiysa artik
Fiziki demiyorum zaten. Neyse bacım o cocuk bir gün akıllanacak. Akıllandıgında ise çok büyük çökücek o gün oturur ne oldu diye bakarsın yüzüne. Artık zırlar mı ağlar mı bilmem.
Evet ya hayati şey olarak görüyor kafasi bi değişik beyinsiz tam sösms
Erkekler yavaşınca abaza olup kadınlar yasvayınca niye birsey olmuyorsa o sebepten olmuyor
Oluyor*
sende kuzeninle çık ailede kimse laf edemez
Ya kizlarla takiliyo diye kendini bi bok saniyor olm bide dermiş ki ben evlenecekken temiz kiz istiyorum Allahım sabır
yakışkıl falan mı kuzenin
Ya yakişikli olsa hadi neyse yakişikli da değil ki😀😀😀
Ortalama bi tipi var çocuğun ama işte insan kardeşim olunca
kesin bu ahlaksızın şeyi çok büyük kalındır ondan rahat kız buluyordur
Bilmiyorum ne bo*lar yiyo kim bilir ama şeyi büyük değildir bence boyu da ortalama gerçi boya göre olmuyorda
Toplumun insanların hatası. Erkeklere hak görüp bize çok görüyorlar bunlar da böyle tepemize çıkıyor
Erkeklerin de o... su vardır tabii.
hayir erkekler 0rospudur
Türkiye 😂
haklısın dost