Selam KScanlar 👋
Baba evi gibisi yok 😌

- Yagmurlu hava 🌧️
- icecekler 🧋
- kablosuz kulaklık ve müzik 🎶 🎧
- macbook 💻
- pofuduk yastık 🤗
Selam KScanlar 👋
Baba evi gibisi yok 😌

Baba evinde prensesler gibi yaşamak konusunda herkesin tercihi farklı olabilir. Kimileri için bu tür bir yaşam tarzı rahatlatıcı ve konforlu olabilirken, diğerleri için bağımsızlık ve kendi ayakları üzerinde durma isteği daha ön planda olabilir.
Herkesin yaşam tarzı ve tercihleri farklıdır ve baba evinde prensesler gibi yaşamak, kişinin kendi değerleri, ailesiyle olan ilişkisi ve hayatındaki diğer faktörlerle bağlantılı olabilir. Kimi kişiler için aileleriyle birlikte yaşamak önemli bir değerdir ve bu şekilde yaşamak onların mutluluğunu ve huzurunu artırabilir. Ancak, diğerleri için bağımsızlık ve kendi yaşamlarını kurma isteği daha baskın olabilir.
Önemli olan, herkesin kendi tercihlerine ve ihtiyaçlarına saygı göstermek ve kendilerini en mutlu eden yaşam tarzını seçmektir. Prensesler gibi yaşamak, bazıları için ideal bir hayat tarzı olabilirken, diğerleri için farklı seçenekler daha cazip olabilir. Önemli olan, kişinin kendi mutluluğunu ve refahını sağlamak için doğru seçimi yapmasıdır.
Cevap
4Cevap
Gerekirse aç kalırım ama kendi evimde yaşarım.
Kendi evinde mi yaşıyorsun
Aile evinden sikayetci olanları ben anlayamıyorum. "Ne yaşatıldı size?" diye sorasım geliyor. Çünkü ya aile sorunlu olmalı ya da şahsın kendisi. Yoksa kimse kolay kolay aile evinden ayrılmak istemez. Eğer kişi avrupa amerika özentisi degilse normali budur.
😂😂😂😂Hâlâ baba evimdeyim. Yaşıyorum da prensesler gibi. Şimdi de gidip Hadise'nin o şarkısını dinlemeye gidiyorum sayende. 🤣🤣
Evet öyleydi yani prenses olmanın ilerisinde hatta. Sonra yurtdışına gittim o ozenilen avrupa gençleri cok ta matah değilmiş... 2 gün su icmedigim oldu hsjsjmdd
Bana evinde kalk kız soğan doğra diye iteklenen koca evinde kendini bir şey sanıyor genelde
Arkadaki farkı gözlemleyecek bi durum olmadı 😄
Bura mı baba evi? Görseli pinterestten almıssın böyle ezik haraketlere ne gerek var ya komiksin
Babamın evi ne zamandan beri pinteresteymiş 🤨 ünlü olmuş bizim ev haberimiz yok 😅
O içeçek Türkiyede bile yok
Yurt dışında yaşamıyorsan kız doğru söylüyor gibi birçok o içecek cidden yok tabi bilemem de pinterestten alınmış gibi duruyor
Benim hapis hayatı yaşadığım ailemin evinde başkalarının bu kadar mutlu olması adil mi hayat neden herkese eşit davranmıyor😢
Ömrüm boyunca çalıştım. Şimdi sefasını sürüyorum
yalnız yaşıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?