Çocuk için boşanmadan kocayla ev arkadaşı olmak mümkün mü?

Ben 5 senedir evliyim.
Kocam beni zerre kadar umursamaz. O iş ve yemek harici benimle asla işi olmaz.
Bir kuru dal bir tatlı sözü bırakın, benim düşmanım gibi hareket eder. Son zamanlar da da böyle yapmakta haklı.
Çünkü içimde ona zerre kadar saygı kalmadı. Muhabbet hak getire. Söylediği her şey batıyor. Ve artık hakaret ediyorum
Zamanında şiddet vardı ( şimdi o kadar olmasa da var.) Sürekli küfür etme ve beni kışkırtmak için bilerek anneme sövmek.
Hamileyken kapı dışarı etti beni kaç kere. Yediğimi içtiğimi hrsaplayan az ye diyen evden lamba, ocak söken bir adamdı. Şimdi eskisi kadar değilse de benim içim almıyor. Ona göre ben haset kötü gösteriş düşkünü vb. yim. Ancak o çok diplerde yaşıyor. Ben olması gerekenden fazla hiç bir şey talep etmiyorum, onun karşılayamayacağı ya da zorlanacağı hiç bir şey talep etmiyorum. Benim bir kızım var 3 buçuk yaşında kreşe alıştırır alıştırmaz işe başladım. En çokta kızım için. Her istediğine hayır demekten yoruldum ömrünü herkese özenerek geçirsin istemiyorum. Çalışmamı istemiyor ama evine de adam akıllı bakmıyor. Herşeyi en asgariden yapıyor. Çocuğunu da aynı. Ben işe girince benden para beklemeye ve hesap sormaya başladı. Bende ona karışamayacağını söyledim o da bana eve hayrın yoksa çalışma dedi. Çocuğun kreşini ve kendi masraflarımı karşılıyorum. Çocuğun üstü başı gezmesi de bende. Eve de hiç bir şey almıyor değilim. Yiyecek içecek ve deterjan vb. alıyorum. kira da değiliz ailesine bakmak için yapıyor. açıkçası artık umrumda da değil. Benim onu istememem ve itmemden rahatsız olsu ki beni yine kovdu. Boşanmayı kabul etse canıma minnet. Zaten boşanmayı da nafaka yüzünden istemiyor. Kız küçük velayeti bana verirler oda çocuk için nafaka vermek zorunda kalır diye. En son bana gideceksen git dedi. Bende kızımın velayetini alırım, sende sadece çocuk için 5-10 bin TL arası nafaka verirsin dedim. Başta nafakaya hayır dedi ama velayet bende olursa nafaka vermek zorunda kalacağını bildiği için çocuğu bırak git diyor. Ben evladımdan asla ayrılamam. Ailem maddi olarak sahip çıkmayacağı gibi, annem manevi olarak beni bitirecek. Evlendi geri döndün baskısıyla hayatımı zindana çevirecek. Çocuk kreşe gitse bile bırakıp almak yük gelecek. Evde beni herkese hizmetçi edecek. Bende şöyle bir çözüm düşündüm. Acaba biz boşanmasak, evin masraflarını bölüşsek ev arkadaşı olsak, herkes görevini bilse, bana asla yaklaşmasa birbirimizden bir beklentimiz olmadan çocuk için bu şekilde yaşayamaz mıyız?

Güncellemeler
+1 yıl
Engellemekle ne geçti eline bilmiyorum Canselllqx :D sende koş anandan kadın olsaydın geçinirdin laflarını işitip, mesaj kutularında ki 1000 tane dul kadın avcısının yazmasıyla kendini bir halt san :D okuduğu bölümü istediği mesleği sorsam o beğenmediği k*çı kırık işler kadar prestiji yoktur :D hoşt köpek. git evde kilere hizmetçilik yap yalvarda evladının karnı doysun :D
Çocuk için boşanmadan kocayla ev arkadaşı olmak mümkün mü?