Gizli Üye(30-35)+1 yılev korkusu bence kadının erkeklerden çok kadınlarda daha fazla olduğuna inanıyorum. Artık algılar ve fikirler çok değişti. Evde düşünsene ev işi yapmak büyük bir kabus olarak birinci korku.
Kısıtlanma durumu dünyayı aslında bir kadının biliyoruz yani özgür olması için artık her şey müsait ve bu kısıtlanmayı eskiden erkekler bunun korku olarak yaşarken artık kadınlar daha çok korku yaşıyor.
Onun haricinde anne olma korkusu çok fazla yayıldı eskiden insanlar daha çok anne olmak isterken artık annenin özgürlüğü öldürür anneliğiniz özgürlüğü öldürdüğünü ve sorumluluklarını arttığı için sormaktan koruku çok fazla
Ayrıca işte büyük aile SORUNLAR yani kaynana gelin olma durumları eski nesillerin travmaları bence artık çok büyük yani tahammülsüzlük oluştu artık kaynana kavramı eskisi gibi olmasa da artık yani büyük bir o konudaki eski travmalar da korku oluşturuyor bence.
ekonomik korkular artık yani herkes gül bebek el bebek bebek gül bebek büyüyor ve bu da herkes bütün kızlarda kendi evlerindeki prenseslik hayatın tadını çıkardığı gibi haklı olarak bunu devam ettirmek istiyor. Hayat mücadelesine girmek o ekonomik sorunlara girmek erkeklerin artık bu konuda da çok iyi olmadığını da söyleyebiliriz belki ama o o ekonomik zorlukların altında pay sahibi olarak yer almak ekonomik soruların yani fedakarlık yapma konusunda da korkular çok fazla.
Her diyelim her şey tamam çalışıyorsunn özgürsün ve gerçekten modern rahat güzel istediğin gibi hayat yaşıyorsun ve kaynana var ne ev işi var ne para sorunu var her şey mükemmel bu sefer de aldatılma ihanet korkusu o bütün ışıltılı içinde bu sefer kaybolmak ve ihanet gibi korkular kadınlarda çok
Ama bunların hepsi hepsi boşa çıkan maddeler, aslında boşa çıkan maddeler bunların hiçbiri gerçek ve altı dolu değil.
Eğer doğru kişiyi bulduğun zaman yani. Karakter eğitimi tamamlamış biriyle evlendiğinde bu SORları yaşamazsın yani 1.02 insan değer verdiginde görev veya böyle kavramlar korku oluşturmaz bunların hepsi hayatın güzelliği ve tadı tuzu olur.
Çünkü öyle insanlarda güven konusunda hiçbir zaman şüphe olmaz çünkü insan evlenirken birinin mutluluğu için evlenir. Güzelleşir ve karşı tarafa mutluluğu verebilecek bir insan haline gelir ve ne olursa olsun şartlar ne olursa olsun dünya savaşı da çıksın corona da olsa olsa karşı tarafı mutlu edersin mutlu edersin bir şekilde. Burada karakter eğitimi şart…
23 Yorumla- +1 yıl
İlk cumlelerin hepsi tamamen doğru yalnız
Cevap sahibi+1 yıl@colorfulpeople thanks
- +1 yıl
Rica ederim ,:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim ama evli olunca birbirinize ilgi, değer, sevgi ve anlayış göstermeniz gerekiyor. Eğer sen veya eşin sana değer vermezse kötü olur. Evliliği cinsellik için yapanlar ilerleyen zamanlarda mutlu olamıyor. Bu kadın içinde erkek içinde geçerli. Belki cinsellik olarak hoşuna gitmeyen birisini istemiyor olabilir erkek veya kız, ama mutluluk bununla olmuyor. Birbirinin gözüne bakıp gülmek ile oluyor bence
10 Yorumla
+1 yılZaten evlilik tanımadığın ısınamadığın biri ile olmazki önce tanışıp birbirinize alisacaksiniz sevgi saygı oluştuktan sonta doğru kişi olduğuna inandigin biri ile evleneceksin 3 ay içinde ani bir karar ile yapılacak bir karar değil evlilik
026 Yorumla- +1 yıl
3 ay içinde düğün olur bizde😢😒
- +1 yıl
Bence çok yanlış önce tanıyıp alışman lazım evleneceğin kişiye erkek için sorun olmayabilir ama kadın için ilk gece korkutucu gelebiliyor korkulacak bir durum yok aslında ama sonuçta alışık olmadığın bir durum
- +1 yıl
😢😒
- 1 yıl
Durumlar nedir
- 1 yıl
Yine aday var ama kriterler uyumlu değil yaş geçiyor ısınamadım da
- 1 yıl
Bu adayın nesini sevmedin bakıyım
- 1 yıl
yani iyi biri gibi aslında ama eğitim farkı var
- 1 yıl
Eğitimde derken?
- 1 yıl
O lise mezunu ben üniversite
- 1 yıl
Armudun sapı üzümün çöpü dersen işin zor işi ve geliri iyi olsun birde insan olsun canım
- 1 yıl
İşi var ama lise mezunu ben üniversite mezunuyum belki daha iyisi gelir of ne zor kararlar 😭
- 1 yıl
Sen sürekli her kısmetin de daha iyisi gelir mi acaba diye kismetleri tepersen ortada kalırsın kendi kısmetini kapatma
- 1 yıl
Ya ama istediğim gibi biri gelmiyor napim ya yaşlı ya küçük ya eğitimsiz😭
- 1 yıl
Neyse fazla kendini üzme kafana uyan birisi gelir elbet hayırlısı diyelim
- 1 yıl
Korkuyorum 😢😭
- 1 yıl
Neden korkuyorsun ki
- 1 yıl
Evlenmekten bu yaşa kadar yalnızdım şimdi tanımadığın biriyle aynı evde
- 1 yıl
Ya zaten tanışır tanışmaz hemen evlenmiyecen ki bunun sözü var nişan süreci var birbirinizi tanımak ve alışmak için evlendikten bir ay içinde biraz garip gelebilir ama alışırsan başka bir evde rahat edemezsin kendi ailenin evi bile dahil
- 1 yıl
Biz de öyle değil hemen evleneceksin😔
- 1 yıl
Önce biraz tanı alış sonuçta bir ömür onunla yatacaksin
- 1 yıl
😭☺️
- 1 yıl
Günaydın nasılsın
- 1 yıl
Merhaba kötü kararsız😢
- 1 yıl
Konuşmak istermisin iyi gelecekse
- 1 yıl
Olabilir 😭
- 1 yıl
Kapalı ama
Aile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. İyi bir eşe denk geldi mi ne güzel her gece doyasıya sımsıcak çırılçıplak sarılıp öpüşerek uyumak var istediğin zaman doyasıya sevişmek var daha ne olsun ki 😃😊😊😋😋😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yıldoğru kişi ile evet güzel bir şeydir evlilik
01 Yorumla- +1 yıl
😢😒
Tanıdığım çoğu insan için evliliklerinde çok mutlu oldukları için onlara göre güzel. Boşanan bir kaç arkadaşıma göre ise rahat mı battı da evlenmek istiyorsun diyorlar. Galiba saygılı ve kafa dengi biri olursa hayatıda evlilik çekilebilir gibi bir şey
31 Yorumla- +1 yıl
😢😒
Anksiyete travma tetikli önce psikoloğa görün mhrsden randevu al sonra gerekirse pskiyatri anksiyete ilacı yazar. "Çekingen bağlanma" ve anksiyete "kaygı bozukluğu" mevcut her seferinde aynı şey oluyorsa.
113 Yorumla- +1 yıl
nerden anladınız ki😞
- +1 yıl
devlette psikiyatri o ilaçları kullanmak istemiyorum özelde çok pahalı 😞ya kimseye ısınamıyorum hep bi soğuma hissi geliyo ama istiyorum da
- +1 yıl
😢😒
- +1 yıl
nasıl😢😒
- +1 yıl
hm nerde😢😒
- +1 yıl
nasıl destek olaca😢😒
+1 yılEvlendikten sonraki yaşantının durumu tamamen Evlenmeden önceki yıllarında yaşadıkların ve yaşattıklarınla alakalı değişkenlik sağlar Eğer çok Can Yaktın Ah aldıysan evlendikten sonra Cehennemi yaşarsın kimseyi kırmadan üzmeden bu yaşa geldiysen Rabbim senin karşına da hayırlı bir insan çıkartır Evliliğin de güzel geçer önceki yaşantını bir düşün ona göre karar ver
20 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyle olursa evlilik hayatı cennet gibi olur. Yanlış kişiyle olursa evlilik hayatı cehennem gibi olur. Evleneceğin kişinin karakteri ahlakı en önemli konular bence. Karaktersiz şahsiyetsiz kişinin fiziği maddiyatı ne kadar iyi olursa olsun ileride mutlaka farklı sorunlar çıkacaktır.
10 YorumlaBence çok güzel kafa dengi biriyle olunca ben çok mutlu yum iyi ki kocamı seçtim mantık evliliği yaptım Allah merhametli halden anlayan insanlar a denk getirsin canım diğer türlüsü ızdırap ve dipsiz bir kuyu sende haklısın korkmakta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİşi aceleye getirerek evlenmek kötü bir şey..
Ben bi kadının evliliğini duymuştum mobilyası bile yokmuş yerde kilim serip yemek yiyormuş kadın, mesela öyle de enayi olmamak lazım20 Yorumla Abartılcak bir şey yok o kadarda güzel değil bence nolcak yani kanatlanıp mutluluktan uçacak değlz ya her gün. Sadece hayatı iki kişi yükleniyorsn o kadar hatta evliliğe kötü bile denilebilme tarafları var ama Allah yinede iyi aileler iyi insanlar çıkarsın karsınıza istiyorsanız.
10 Yorumla
+1 yılÇocuğa karşıyım, bence çocuk olmazsa güzel. Neden diye soracak olursanız kardeşim şu an 4 yaşında ve 4 senedir doğumundan bu yana bir çocuk nasıl bakılır, büyütülür bunlara şahit oldum ve birçok zamanda kardeşim ile ben ilgilendim. O yüzden çocuk sadece sevmek için yapılmamalı, soruya gelirsekte evet güzel bence...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılValla mantık evliliği yap yurtdışına öncelik ver insanlar o kadar medeni ki yurtdışında Singapur’da mesela hayat çok güzel akıp gidiyor insanlar mutlu orada..
00 Yorumla
+1 yılEvlilik güzel. Saygı , sevgi ve güven olduğu sürece güzel. Ben mesela saygısızlığa gelemiyorum eşimin de saygısız olduğu zamanlar çok sınırlı oluyorum. Evlilik güzel yasayabilene
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insanı bulup evlenirsen dünyanı cennete çevirirsin. Yanlış insanı bulursan da cehenneme
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBen çocuk istemiyorum. Ve hiçbir kadın benle evlenmeyi istemez bence bu sebeple. O yüzden büyük bir ihtimal evde kaldım.
10 Yorumla Her sabah güne sevdiğin biriyle uyanmak güzel olsa gerek
11 YorumlaÇok ciddi söylüyorum evlenirsem sadece s.. k.. mk için evlenirim. Bunun dışında evliliğin bana çekici gelen hiç bir yönü yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Evlendiğin kişiyle, iki tarafın ne kadar sağlıklı bireyler olduğuyla ve maddi manevi nasıl birileri olduklariyla alakalı
00 YorumlaSendeki biraz konfor alanı inşaa ettiğin o güvenli alandan cikamama korkusu bir yerde cesaretin kırılmış onu onarmadan zaten bir yola girmen zor 😊
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılUyum , sevgi ve geçinmeye gönlü varsa insanın guzel bence
03 Yorumla- +1 yıl
onu da nerden bulacaz görücü usulü mecbur😢😒
- +1 yıl
Gör tani cekinme5
- +1 yıl
hiç içimden gelmiyo😢
+1 yılSanmıyorum. Boşanma oranları fazla olmazdı çok güzel bir şey olsa
01 Yorumla- +1 yıl
😢😒
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılısınamıyosan evlenme zaten aynı evde birisiyle yaşamak zordur
04 Yorumla- +1 yıl
görüşmeye bile gitmek istemiyorum😢😒
- +1 yıl
ozaman hiç evlenme :)
- +1 yıl
😢😒
- +1 yıl
zorlmı gönderiyolar
+1 yılkarşına çıkan kişi iyi biri olduğunda ısınırsın evlilik istersin merak etme.
014 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi ya ama korkuyorum görüşmek bile istemiyorum
- +1 yıl
Korkma. bak dünyadaki insanların büyük çoğunluğu evleniyor. iyi düşün. hayırlı olanı iste. çok mutlu olacaksın. uzak durma
- +1 yıl
ya elimde değil görüşemyi bile kabul etmiyorum hemen soğuma geliyo içime
- +1 yıl
1 defa bile mi?
- +1 yıl
1 defa görüştüklerimede bir şey hissetmiyorum
- +1 yıl
:) o zaman çirkinlermiş , sen çok güzel olmalısın:)
- +1 yıl
o kadar da değil ama en azından elektrik bir heycan oluşsa ama olmuyor😢😒
- +1 yıl
kaç yaşındasın , beklentin ne bir erkekte nasıl olmalı. neyi görmek istiyorsun?
- +1 yıl
31 yaş kimseden bişey beklemiyom ya
- +1 yıl
Anladım , sağlık olsun :)
inş. çıkar içini ısıtacak biri.
Daha ömnce sorunlu bir ilişki yaşadın mı? - +1 yıl
yani pek değil 😢😒
- +1 yıl
Var bişey sanki :) anlat ben dinlerim , kimseleere de söylemem
- +1 yıl
neyi😢😒
- +1 yıl
yaşadığın sevgili , aşk olaylarını :)
+1 yılkafa dengi insanın bulursan cennet bulamazsam cehennem. gerisini sen düşün
01 Yorumla- +1 yıl
😢😒
+1 yılEvlilik güzel olsaydı burdaki evliler flörtlesmezdi herhalde bilemedim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılHerkes evlenmek zorunda değil ki? Mutlu olmayacaksan evlenerek kendini de karşındakini de yakarsın
10 Yorumla
+1 yılAşık olan arkadaşıma göre mükemmel bir his. Çocuk doğurması mucizevi güzellikte falan filan skdkd
10 YorumlaDoğru kişiyle evlendiğiniz takdirde Cennet hayatı yaşarsınız
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Bende 7 yılımı birine vermiştim şu an halen ya yine olursa korkusu var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek güzel bir şey ama dogru kişiyle olduğu takdirde bende ciddi evlilik düşünüyorum ama. kaderde yoksa olmuyor iste sevmek sevilmek istiyorum ama kizlarin cogu efendininalara deger veren erkekelri sevmiyorlar iste ve bend eburda. Denemek istedim eger ciddi dusunurseniz ve bir insani zamanla tanirsinuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım doğru kişi olmadığı için için ısınmıyor. Ben de asla ikna olanayacak biriyim genelde içine sinmez. Ama biri çıktı karşıma şu an farklı hissediyorum
00 YorumlaIsınamıyorsan bir gerekçesi vardır insan hisseder. Elbet bir gün ısınabileceğin kişi de çıkar
00 Yorumla
+1 yılSaygılı bir insana denk gelirsen güzel geçer hayatın geri kalanı.
00 Yorumla
+1 yılDoğru insanla sadece evlilik değil her şey güzelleşir
00 YorumlaGel gel, çok güzel. Cidden. Harika bir şey. Müthiş. Muhteşem-ül ala. Fevkaladenin fevkinde. 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBirbirine saygın olsun tutkulu aşk olsun harika bir duygu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. ruh eşine gelirsen ever denk gelmezsen hayır
11 Yorumla- +1 yıl
😢😒
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikideeeee guzell olmazzz miiii? neguzeell her istediginn zamaaann s*kisebiliyooonn ufff
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Bigboyyyysss evet
- +1 yıl
Öyle valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için güzel bişey. Eşiminde yıllardır bir şikayetini duymadım yüzü hep gülüyor.
01 Yorumla- +1 yıl
ya ne güzel mutluluklar o zaman
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşamadım bilmiyorum ve sebebim sizinki ile aynıydı hep sanırım.
00 Yorumla
+1 yılDuyduguma göre evlilik karışık çerez gibi işk başlarda antep fıstığı badem kaju fındık sonradan leblebi ye dönüşüyor 😂
11 YorumlaDoğru insanla evlenene güzeldir herhalde bekarım bilmiyorum 😅
00 YorumlaBence cok güzel kendi yuvanı kuruyorsun cocukların oluyor ve cok sevimli bir aile
00 YorumlaGereksiz geliyor bana ya çoğu insan
Cinsel ilişki için evliliği tercih ediyor.00 YorumlaEvlenmeyin ! Burada hiçbir şey yok ! Asla gelmeyin. Prometheus
00 Yorumla
+1 yılBen seni düzeltirim de sonea başima kalirsin
00 YorumlaDengine rastlarsan güzeldir
01 Yorumla- +1 yıl
😢😒
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yasadim şu an iyiyim istesen dertleşelim şu an görüştüğüm Bike vsr
03 Yorumla- +1 yıl
yaa gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılEvet canım
Cevap sahibi+1 yılYoksa gizlencem
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılTek güzel yanı çocuk olması
10 Yorumla
+1 yılDoğru partneri bulursan tabi.
10 YorumlaDışarıdan gözüktüğü gibi asla değil
10 Yorumla
+1 yılGüzel olsaydı boşanmalar artmazdı
10 Yorumla
1 yılUyum varsa evet
00 Yorumla
+1 yılDoğru insansa evet, değilse cehennem
00 YorumlaDoğru kişi olursa evet
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Saçma sapan empoze edilmiş sahte bir mutluluk...
00 YorumlaDoğru kişi gelirse güzel
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bişey tam olarak ayvayı yiyorsun 🙂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Doğru kişi ise evet yanlış kişi ise hayır
00 Yorumla"Doğrusu yapılırsa" 🫡
00 YorumlaKiminle olduğunuza bağlı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. bence evlilikten evliliğe değişir
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat