Evliyim ayrilmak istedim olmadi. Gebelik gibi bir surprizle karsilasinca rafa kalkti bosanma istegim. Parasi konusunda laf ediyordu. Basta bu olmak uzere baska sebeplerden ayrilmak istemistim olmadi.
Eve mecbur geri dönünce tek kr para istemedim. Ev alisverisi icin bile. Evdeki malzemelerin bittigini bir sure anlamadi, kalanlari yedim, onunda onune kalanlari koydum.
Farkedince para verdi bir seyler al diye. Yok almam sen alirsin dedim. Alışverişi o yapmaya basladi. Bir tek evde ondan yemek yiyorum zaten. Baska da bir sey yok.
Doktordan cikinca da para verirse verilen ilaclari aliyorum, yoksa ilac parasi da ver demiyorum. Gecmiste cok kavga ettik cunku bu konuda. Eften puften seyler icin para istemisim gibi davraniyordu.
Bir sure paraya ihtiyacim oldugunu düşünmedi. (Aslinda hicbir zaman dusunmedi) Bende istemedim, istemiylrum artik. Artik kiyafetler falan olmuyor. Son zamanlarda kendine bir seyler alirsin diye para koydu. Ellemedim. Almamissin parayi dedi ses etmedim.
Gecmiste kendime bir seyler almam sorun oluyor ve kavga sebebi oluyordu. Aylardir kendime özel aldigim bir sey yok. Almakta istemiyorum. Benim maddi ihtiyaclarimi pek dusunmedi zaten. Eve harcansin, karni doysun tamam. Bende geri dondugumden beri oyle yapiyorum.
En son bebek icin bir seyler almiyor musun dedi. Onun icinde para istememistim. Beraber gider aliriz dedim. Tek parayi bana vermesini istemedim. Kendi gozuyle neye alisveris yaptığımızı görsün. Boyle.
Aylardir kendime aldigim tek bir sey yok. Iste bazi erkekler evlenirken bu kadinin gecimini saglamaliyim diye düşünmüyor. O benim ihtiyaclarimi karsilasin mantigi var sadece. Para talep edince de bircok turk erkeginde sıkıntı oluyor. Kendi talepleri hep gerceklessin ama kadin bir sey talep etmesin. Bende oyle yapiyorum. Erkeklerin cogunun istedigi bu zaten bence.
Bende para falan istemiyorum artik. Verdigini de istemiyorum, eve ihtiyaclari falanda kendi alıyor. Ben dokunmuyorum parasina tam istedigi gibi.
Bir arkadasimda parasini elbet harcayacaksin, asil simdi harcayacaksin, bu sefer de boyle alışır falan dedi. Ben yoruldum ya.
Erkek bunu en bastan beri kendisi düşünmüyorsa, bu konuda kadini yıldırıyorsa yapacak bir sey yok. Yuzume surdugum krem, makyaja da gerek yok. Kendime alacagim kiyafete de.
Sonra zaten adi bakimsizsin, kendini saldin olur. Erkeklerin disarda agzinin suyunu akarak baktigi kadinlar o hale gelmek icin, o bakimlar icin ne kadar para harciyor, evdekinden hem esirgeyip hemde onlar gibi olmasini beklemekte tam erkek beynine yakisir bir hareket zaten.
Şu gunler bir gecsin kendi yolumu cizmeyi dusunuyorum zaten maddi manevi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer